• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

napıyon bakalım işler nasılll

canooommm sen güzel haberler alda bugün olmaz yarın olur bebeğim .....günaydın bu arada.... hersey güzel olacak inşallah, bende yakında kalırım gebe böyle heyecanlar basar banada ne güzel....

tabiki gebe kalıcaksın tatlım bizde o günleri hep beraber kutlucaz inşallah burdan kızlarla :)))

günaydın herkese,,nasılsınız kızlar...

ii tatlım basımda garip bi agrı var sadece. sen nasılsın

güüünaayyydddııınnnnn kızlarrrr, bugün hava çok kapalı izmirde ruhum daraldı sabah sabah,,,,

eee herkes nasıl bakalım , keyifler yerindedir umarım.....

kuzum burda da ole hava, ayrıca serin deee
idare eder canım senden nbr sabah sabah işlerin içine gömüldüm kaldım

iyiyim canım saol. benimde var bugun biras ısım

günaydın tatlım, benim açıklamamı sağolsun gülden yapmış sana evet saat 3 gibi alıcam inşallah sonucumu ama işten erken çıkabilirsem yoksa nasıl alıcam bilmiyorum bakalım,
kızlar eğer iş yerinde sonucumu öğrenirsem yazarım, ama hastaneye gidip öğrenirsem bugün yazamam yarın sabah yazarım haberiniz olsun tatlişlerim :)))

sana da günaydın canım

beklioss tatlım sabırsızlıklannnnnnnnnn:))))))

napıyon bakalım işler nasılll

canooommm sen güzel haberler alda bugün olmaz yarın olur bebeğim .....günaydın bu arada.... Hersey güzel olacak inşallah, bende yakında kalırım gebe böyle heyecanlar basar banada ne güzel....

çok yoğunuzzzzzz ve sıkıcı dün patronum geldi napıosun dedi iim çok yoğunum işm var dedim adam diyoki ne zaman gelsem yoğunsun zaten
bende dedim ii ne güzel işte iş var demekki dedim yaranılmıyo anam napsak yaranılmıyo :)

çok yoğunuzzzzzz ve sıkıcı dün patronum geldi napıosun dedi iim çok yoğunum işm var dedim adam diyoki ne zaman gelsem yoğunsun zaten
bende dedim ii ne güzel işte iş var demekki dedim yaranılmıyo anam napsak yaranılmıyo :)

yaranılmaz kısım onlara.

özlemmmmmmmmmm naptın canikom bekliom meraklan :)

ben de bekliom canım:)))))))) gelemediler henüzz

patronlar arada anlayışsız olabiliyorlar işte idare etmek lazım, sıkma sen canını tatlım

günaydın herkese,,nasılsınız kızlar...

günaydın gülşencim sanada..

güüünaayyydddııınnnnn kızlarrrr, bugün hava çok kapalı izmirde ruhum daraldı sabah sabah,,,,

eee herkes nasıl bakalım , keyifler yerindedir umarım.....

günaydın tülüncim biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?

yaranılmaz kısım onlara.

özlem senin nezamandı tarihin tatlımmmm:
kaç şubatta gelmişlerdi kendileri..
ben de bekliom canım:)))))))) gelemediler henüzz

canım dün seni merak ettim bende sonra dedim ki herhalde kontrolü vardı bugün bak öyleymişte gerçekten , ben iyiyim çok şükür her yanım ağrıyor ama akşam nasıl yattıysam bilemiyorum..

$Fotoğraf0077.jpg

kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var

Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....:49: olabilirmiyim

özleeeemmmmm canımmmmm ayyy çok heyecanlı banuş ve sen hehehehe
sıra geldi bana düştünüzmü elim e
ben çok merak ediom test yapın ya :27: Heheyttttt

fazla heyecan yapma kısss sonra kırmızılar geldiğinde üzülmeni istemiom:)))))))))))))))

tatlım 24 marttı benim bat. bekliorum hala

Eki Görüntüle 377243

kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var

Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....:49: olabilirmiyim

bence pozitif görünüyo çok silik çıksa bile hamile sayabilirsiniz diyo erken yaptığın için silik görünmüştür 2-3 gün sonra bidaha yap daha net çıkar hayırlısı olsun inşallah

bence pozitif görünüyo çok silik çıksa bile hamile sayabilirsiniz diyo erken yaptığın için silik görünmüştür 2-3 gün sonra bidaha yap daha net çıkar hayırlısı olsun inşallah

saol canım ya sabaha kadar uyuyamadımmm... 1 gün geçtikden sonra yapmıştımmm.... ama hemen görmedimm belki 2 saat sonra görmüşümdür arada uyuya kalmışımm :(

genede hamişmiyimdirr.....

canım dün seni merak ettim bende sonra dedim ki herhalde kontrolü vardı bugün bak öyleymişte gerçekten , ben iyiyim çok şükür her yanım ağrıyor ama akşam nasıl yattıysam bilemiyorum..

evet canım tahlillerimi yaptırdım birde sağlık ocağına kayıt yaptırdım ama bi sıkıntı yok allaha şükür..

Eki Görüntüle 377243

canım en iyisi kan testidir bide idrar testlerini
fazla bekletmemek gerekiyor..
ama umarım hamilesindir ..

fazla heyecan yapma kısss sonra kırmızılar geldiğinde üzülmeni istemiom:)))))))))))))))

özlemmmmmmm:
hadiyaaaa bi test yap
haydi özlem haydi özlem haydi tam zamanı tam zamanı şimdi..
hehe

tatlım 24 marttı benim bat. bekliorum hala

Back