• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Eki Görüntüle 377243

kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var

Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....:49: olabilirmiyim

o test bende cıksa hamileyim die ilan vermistim:)))))))) tabi bilemem:)

hele su tek cızgıdeki tipe bakkk. ne kadar gıcık yaaaaa :47:

kızım ben sana kocanla ilgilenmion die takılıom:)))))))))) pazartesiye kadar gelmezse yapıcam pazartesi söz:):):)

neeeeeeeeeeeeeeeeee pazartesimi özlem gelirim oraya zorla yaptırırım sana delirtme adamı uleynnnnnnnnnnnnnnn yapıver şu testi hadiiii nolurrrrr banu gelsin onada yapacam baskıyı test diye tepesine tünücem :9:):):):):):)

Eki Görüntüle 377243

kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var

Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....:49: olabilirmiyim

ben olsam havalara uçmuştum hamileyim diyeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nazar:

selam fıstıklarım,

bir iki gündür yoğunluktan takip edemedim sizleri.

Yeni anne adaylarımızı cani gönülden tebrik ederim,hayaletcaspr,dalin gözünüz aydın fıstıklarım.:nazar::nazar:

o test bende cıksa hamileyim die ilan vermistim:)))))))) tabi bilemem:)

hele su tek cızgıdeki tipe bakkk. ne kadar gıcık yaaaaa :47:

inşallah canım ocak ayında bir düşüğüm olduuu :( o yüzdennn bir türlü inanamıyorummmm

kan testi verdim sabah erkenden kalkıppp çatlamak üzereyim inşallah kandada çıkarda bende gönül rahatlıyla paylaşırımmm...

peki canım ama ben çok merak etim yaaaa:
sende testlerden çok vardı nevar yap işte bitane beeee:
ha bugün ha pazartesi..

:))))))))) kız ben onlara guvenmiom ya nedense, markası da yok zaten. kutunun icindeki paket haliyle duruolar:))))))))))

inşallah canım ocak ayında bir düşüğüm olduuu :( o yüzdennn bir türlü inanamıyorummmm

kan testi verdim sabah erkenden kalkıppp çatlamak üzereyim inşallah kandada çıkarda bende gönül rahatlıyla paylaşırımmm...

hayırlısı olsun canım

selam fıstıklarım,

bir iki gündür yoğunluktan takip edemedim sizleri.

Yeni anne adaylarımızı cani gönülden tebrik ederim,hayaletcaspr,dalin gözünüz aydın fıstıklarım.:nazar::nazar:

günaydın canım biz iyiyiz senden naber?

canım kantesti yaptırmakla en iyisini yapmışsın peki neaman belli olacak sonuç?
hemen paylaş bizimle..

:))))))))) kız ben onlara guvenmiom ya nedense, markası da yok zaten. kutunun icindeki paket haliyle duruolar:))))))))))

offff özlem ya ben çatlıyayım bari burda meraktan kız...
bana acımıyosan bak yeğeninde merak ediyo hehehehe:
bakalım arkadaş geliyomu ona diye heheh:

hayırlısı olsun canım

bilemiosss artıkın nasıl yattınnnnnnnn :)
yok yok bağımzsız yattım aklına başka bişiler gelmesin uykudan gözümü açamıyorum zaten bu ara kocayla uğraşacak halim yok...
Eki Görüntüle 377243

tatlım bana görede pozitif ama kan testi yaptırmadan emin olamayız yinede..

günaydın canım biz iyiyiz senden naber?

canım kantesti yaptırmakla en iyisini yapmışsın peki neaman belli olacak sonuç?
hemen paylaş bizimle..

ana sağlıkda yaptırdım cuma dedi ama yarın belli olur geçen seferde öle olmuştu çünkü....

İnşallah güzel haberlerimi veririmm kızlaarrr....

eşimde çok istiyor bu seferrr

ocak ayındaki düşüğümde 4 arkadaş beraber hamile kalmıştık benimki düşmüştüü onların hepsi cinsiyetlerini öğrendilerr....

yok yok bağımzsız yattım aklına başka bişiler gelmesin uykudan gözümü açamıyorum zaten bu ara kocayla uğraşacak halim yok...

tatlım bana görede pozitif ama kan testi yaptırmadan emin olamayız yinede..

kan verdim canım sabah erkenden gittimm nerdeyse sağlık ocağını ben açıcaktım çok heyecanlıyımmm....

güüünaayyydddııınnnnn kızlarrrr, bugün hava çok kapalı izmirde ruhum daraldı sabah sabah,,,,

eee herkes nasıl bakalım , keyifler yerindedir umarım.....

tulınım naber ızmırde havalar artık guzel olsun dun kocısten super bır haber aldım mayıs 19 da ızmırdeyız 20 gun kalacagız ben ızmıre gelmemıstım benım ıcın ılk olcak gazı emır neresı ıse oraya gelcegız ıste hem tatılde yapmıs oluruz bu sene gdıemıcektık esımın temmuz ayında yurt dısıda ıptal olmus walla dun super haberler aldım keyfım yerınde:)

Eki Görüntüle 377243

bence buyuk ıhtımalle hamılkesın sılık bıle cıksa pozıtıftır o testı 3 gun sonr ayapsan daha koyu olur.en kısa zamanda kandada baktır kesın olsun tatlım tebrıkelr

selamlar gunaydınlar tunaydınalr herkeseee gupgunaydınnnnnnnnnnn hava cok kapalı ama o kasvetlı halıyle bıle canımı sıkamadıgı ıcın bırazdan aglayabılır...nasılsınızzz yawrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özleeeemmmmm canımmmmm ayyy çok heyecanlı banuş ve sen hehehehe
sıra geldi bana düştünüzmü elim e
ben çok merak ediom test yapın ya :27: Heheyttttt

evettttttttt bencede test yapın hadeee:)ozlem durumlar nasıl banuda gelsın de onun yıne gorusmesı mı vardı bugunde....

Back