- Konu Sahibi pembemasal
- #13.981
haklısın vallahi canımız çıkıyo sabahtan akşama kadar çalışıyo
ben artık pazarlarıda ek işe başladım acayip hırs yaptım :):):):):):) sabancıya rakip olacam heheheheheheheheeeeee
he he he inşşşş:):)
Kafayı sıyırınca böyle oldum :)))
bak simdi kocis aradı, dedim ben 25 tl lik testlerden alıcam bundan sonra onlar daha garantiymis, adamı hıııııı, canım sen avcuma yap ben koşup doktora dotururum direk ordan daha gaaranti olur dedi:)))))))))))))))))))))))))) tabi sonra sen ole rahat edeceksen yaparıs tabi dedi de ben kopmuştum o arada:)))))))))
bende okuyom,, bu kızların derdi ne diye duşüünyorum özlem ya.. belus çok komik ama ya,,
kız ne bilim canoommm test adi deyince ole acılıverdi konu:)
haklısın tatlım benım teyzemde meyve cok yerdı cocuk rahatlıyor derdı...sımıdı de meyesız kalamıyor marketlerde gezerken ıcı ezılıyor dılıde zaten tam donmuyor meyvelerı secmeden lokur lokur yıyor...bızım de akılımızda kalsın bızlerde vısne suyunu bol bol tuketelım :)
artık bakalım ne ii geliosa. bak ne guzel gozlemlemiş ama benim arkadas, hiç unutmuyorum bi gun işler yogun ama bebekte bunun karnında huzursuz, hemen bufe den vişne suyu istemişti. içti accık rahatladı: cok garipsemiştim:):)