• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

GUNAYDINN GUZEL INSANLARRRR MUHABBETINIZ VE NESENIZ BOL OLSUN :)

canoommm ve sfsfs hayirli olsun kizlar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bize insallah dualarinizi esirgemeyin :))

ya kizla rbenim moralim çöktü yaa cumartesi test yapmistim sasirtici bi sekilde silik cikmisti bu sabah yine yaptim ayni marka test tek cizgi cikti erken oldunu biliyorum benim bat onumuzdeki cuma ama ne bilim kendimi cok dinledim herzaman olmayan agrilarim olmustu cok umutlandim ama fiss cikti ya Rabbim hayirlisini versin ama yinede umuyorum iste ya :((((

canoommm ve sfsfs hayirli olsun kizlar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bize insallah dualarinizi esirgemeyin :))

ya kizla rbenim moralim çöktü yaa cumartesi test yapmistim sasirtici bi sekilde silik cikmisti bu sabah yine yaptim ayni marka test tek cizgi cikti erken oldunu biliyorum benim bat onumuzdeki cuma ama ne bilim kendimi cok dinledim herzaman olmayan agrilarim olmustu cok umutlandim ama fiss cikti ya Rabbim hayirlisini versin ama yinede umuyorum iste ya :((((

canım çok teşekkürler :))
yalnız sakın moralini bozma tatlım hem senin bata daha çok var aklından çıkarmaya bak bu düşünceleri kendini oyalayacak uğraş bul,
bu kadar sıkınta yapma daha şimdiden kendine canım benim .....

hep dıyorum hep dıyorum adet gunu gelmeden enazından adet gunu ıdrarda bakıp karar vermeyın dıye.kan testı kan kan kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn testı yaptırın once benım kanda cıktı ıdrarda cıkmadı cunku deger dusuk daha yenıydı ama dun kanda epey yukselınce ıdrarda ozaman cıktı arkıdeslerım bence sende kanda baktır 2 gun daha bekleyeyıp

Allah sabir versin o anneye :( ve tabiki yakinindaki sizlere. gercekten cok zor bir durum. Isallah Allah sifasini da verir. Baska diyecek bir sey bulamiyotum :( ama tabiki paylasacaksin bizimle. sadece iyi seyleri mi paylasacagiz. hayat oyle lay lay lom degil malesef.
teşekkür ederim canım sağol desteğin için
kızlar moralınıze ıhtıyacım var kendı annemde dahıl olmak uzere kıme soledıysem bır hevesle hamılelıgımı herkez vayyy vayy tuhh tuhhhh dıyerek karsıaldı ole cok moralım bozuldukı emınım tansıyonum dusuk.en beklemedıgım sekılde gorumcem daha ıyı karsıaldı kaynanam eltım annem herkes sankı kıyamet geldı dunyanın sonuymus gıbı tepkı verıyor.ınsanın ne heycanı ne hevesı kalıyo.nıye bolekı ınsanlar.anlamıyorum.nedır bu baskı 2 cocugum var dıye bıdaha cocuk yapmak beyınsızlık mıs gıbı karsılanırkı.cocuktan tatlı bısey varmıdır ki.yoruldum resmen bugun.ılk gebelıgımde herkes havaya ucuyodu.sımdıde nerdeyse yuzume tukurucekelr gak guk kalıorum ne dıcemı bılmıyorum susup kalıyorum telefonda.tek kelıme edemıyorum.heycanımı yakınlarımla paylasmak ıstedım ama aldım boyumun olcusunu.daha sımdıden dunyanın stresıne gırdım.yazık deılmı yahu benı bukadar kırmaya uzmeye ne hakları var.
sen boşver biz beş kardeşiz keşke bir beş tane daha olsak diyoruz sen boşveeerrr
Allah onlara akıl fikir versin benim durumum olsun beş tane olsun isterim
sen boşver sonra gelip severler sevdirme
arkadaslar gunaydin! bu sabah da bir bas agrisi ile uyadim. belki ben sabah bulantisi degil de sabah bas agrisi yasiyorum olamaz mi :)
agri kesici almayayim diye cok direndim ama dun aksam minoset aldim. olmaz olmaz agri kesici aldigim ay olur! bebek icin ugrasiyoruz ama arada hastaliklar agrilar oluyor. kullanabilecegimiz guvenli agrikesici var mi diye arastirdim da hamilelikte minoset oneriyorlarmis. bu konuda baska bir bilgisi olan var mi?
bişy olmaz canım minosetten
ama majezik biraz ağır gelir canım

kızlar günaydın ....

Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
çok şaşırdım :52: testim ucuz bişeydi eğer testte bi hata yoksa hamileyim dimi ?

çok sevindim canım Allah hemen kalp atışlarını duymayı
sonrada bir avazda kucağına almayı nasip eder inşlaaahh

günaydın canımmm.Herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

ahh tatlım,, geçen ay ben kendime kesin hamile gözüyle bakıyordum.. kendimi dinlemekten helak olmuştum.. bütün belirtiler vardı tatlım..ama moralim alt üst oldu.. herşeyin hayırlısı canım...

şu hamişlikte en çok neyi merak ediyorum , ne için heyecanlanıyorum biliomusunuz hani bebiş kıpırdıyomuş ya içinde hissediyomuşsun bikere rüyamda gördüm muhteşemdi gerçeğini yaşamayı çok istiyorum :)

Peki madem o zaman ben evimin islerini bi yapi verim kafam dagilsin adet gununu beklicem insallah herseyin hayirlisi sagolun kizlar yanimda oldunuz icin sevgi ile kucakliyorum hepinizi ...

gunaydınn guzel ınsanlarrrr muhabbetınız ve nesenız bol olsun :)

canoommm ve sfsfs hayirli olsun kizlar rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bize insallah dualarinizi esirgemeyin :))

ya kizla rbenim moralim çöktü yaa cumartesi test yapmistim sasirtici bi sekilde silik cikmisti bu sabah yine yaptim ayni marka test tek cizgi cikti erken oldunu biliyorum benim bat onumuzdeki cuma ama ne bilim kendimi cok dinledim herzaman olmayan agrilarim olmustu cok umutlandim ama fiss cikti ya rabbim hayirlisini versin ama yinede umuyorum iste ya :((((

inşallah net çizgi görürsün tatlım ama görmesende üzülme nasip vardır bir hayır de biliyorum kolay değil ama işte ben bundan dolayı test yapmıyorum insan çok üzülüyo kırılıyo en güzeli beklemek bence daha batınada çok var sabret bebeeemmm

şu hamişlikte en çok neyi merak ediyorum , ne için heyecanlanıyorum biliomusunuz hani bebiş kıpırdıyomuş ya içinde hissediyomuşsun bikere rüyamda gördüm muhteşemdi gerçeğini yaşamayı çok istiyorum :)

enim arkadaşımın beebişi kıpır kıpırdı, anasının karnında o tarftan bu tarafa geçerdi ayyyyyyy bak fena oldum şimdi, gözlerimlen şahit oldum o karnının içinde bişi oppppps hareket etti diğer tarafa. bi de cocuk anne karnındayken huzursuz oldugunda arkadasım vişmne suyu içiodu. bebiş vişne suyuyla rahatlıomus. duruluo içtiğim zamanlard derdi. şimdi soruom hala sevio vişne suyunu sıpa dio:))))))))))

hosgeldin :) oncelikle kendini taniman cok onemli. en temelinden her ay bir (nadir durumlarda bir kac tane) yumurtanin olgunlastigini, yumurtaliklardan tuplere gectigini ve sadece bu sure icersinde dollenebildigini bilmen gerek. Bu sure 6-24 saat arasi oldugu icin her ay sadece bu arada hamile kalabilirsin. Genelde adet dongusunun ortasinda olur. Ornegin 28 gunde bir adet oluyorsan 14. gun olur. Ama bu her ay bir kac gun kayabilir. Bu gunu kacirmamak icin adet bittikten bir kac gun sonra gun asi iliski onemli. Spermlerin bir kac gun yasadigini da dusunursen boylece yumurtanin tuplerde oldugu ani kacirma riskin dusuk. Ayrica her sey yolunda gitse bile hamile kalamayabilirsin. Stres yapmak yok. Bu dogal.

Bunun disinda esin ve sen dengeli beslenenin. kola gibi kafeinli ve gazli icecekler tuketmeyin. esin icebilir ama sen kahve falan icme (bu konuda da doktorlar ikiye bolunmus durumda ama ben daha cok kafeinin gebe kalmayi zorlastirdigini yazan makalelere denk geldim o nedenle yerinde olsam cok icmem). lata arkadasim gecen sayfalarda bir arastirma sonucunu yazmisti. 2 bardak cay iyi bile geliyormus. sigara alkol vs kullaniyorsaniz hemen birakin. bebekte anomalilere sebep olabilir. ciddi bir hastalik olmadigi surece sen de esin de ilac kullanmasin emosh'un dedigi gibi. Fazla sicak su ile dus yapmayin. Ozellikle esin. Kalsiyum alin bol bol: sut yogurt peynir. Eger bir kac ay sonra olmazsa belki yumurtlama takibi yapmak isteyebilirsin. kendi kendine bunu yapabilecegin iki yontem var: vucut sicakligini olcmek ve ovulasyon kiti kullanmak. ihtiyacin olursa bunlar hakkinda da yardimci olmaya calisiriz. Bunun disinda artik rabbim ne zaman ol derse :)

Canim seni tebrik ediyorum bi doktor bile ancak bukadar güzel anlata bilirdi valla süpersin ;)

arkadaslar gunaydin! bu sabah da bir bas agrisi ile uyadim. belki ben sabah bulantisi degil de sabah bas agrisi yasiyorum olamaz mi :)
agri kesici almayayim diye cok direndim ama dun aksam minoset aldim. olmaz olmaz agri kesici aldigim ay olur! bebek icin ugrasiyoruz ama arada hastaliklar agrilar oluyor. kullanabilecegimiz guvenli agrikesici var mi diye arastirdim da hamilelikte minoset oneriyorlarmis. bu konuda baska bir bilgisi olan var mi?

Gecmis olsun canim yaa, bilirim o lanet bas agrisini:( herkezin bünyesi bir degil tatlim olabilirde;) insallah hamishsindir de ondan agriyoridur basin. Benim bildigim emin degilim ama Majezik diyodular yani duydugum bu hamile tanidiklar kullaniyodu türkiyede hamishlerde kullanabiliomus diye.

e bende genelde hep 3-5 liralık testlerden alıom, önüme 25 tl lik olanı çıkarıo her seferinde pis herif ama istemes diorum:) bud evirde 25 lira verdiğim şeye çişimi edemem afedersiniz:)))))))))))))))) canım gonlunu ferah tut Allah ın ıznıyle o da guzel cıkıcak, garantilenecek hamişliğin. He olmadı olumsuz cıktı nolursun coook uzulme hayırlı zaman değilmiş demekki de, ama ben ++++++ hissediommm

Niye kızz :))

Benim çişim çok değerli..:12: Her zaman olmasa da 40 yılda 1 de olsa arada 25 liralığa da yapıyorum..:1:

günaydın arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonucum 1000.00 yazıyodu 5 haftalık sanırım netten araştırdım sizce bu değer iyimidir bilen var mı

Canim benim tebrik ediyorum seni adina cok sevindim gercekten, allah nurtopu gibi bi evlat nasip etsin sana canim. Nekadarlik olduguna dagir bu konuda tecrübeli arkadslar sana bilgi verir görünce tatlim. öpüyorum

enim arkadaşımın beebişi kıpır kıpırdı, anasının karnında o tarftan bu tarafa geçerdi ayyyyyyy bak fena oldum şimdi, gözlerimlen şahit oldum o karnının içinde bişi oppppps hareket etti diğer tarafa. Bi de cocuk anne karnındayken huzursuz oldugunda arkadasım vişmne suyu içiodu. Bebiş vişne suyuyla rahatlıomus. Duruluo içtiğim zamanlard derdi. şimdi soruom hala sevio vişne suyunu sıpa dio:))))))))))

ben yiğenimi çok dinlemiştim süperdi ya ama zilli ben elimi dokundurunca duruyodu ilk zamanlar babası dokununca fıkır fıkırdı kız dedim rabbim nerden biliyo hissediyo mucize resmen ya çikolata yiincede kıpır kıpır oluyolarmış
benim arkadaşımınki cinsiyetini göstermedi dr dedi çikolata ye yerken yarım saat yürü gel hemen alcam seni demiş o zaman görmüşler cinsiyeti :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhhh

Back