- Konu Sahibi pembemasal
- #13.901
canım o işler kısların sana sürtünmesiyle olmuo malesef:)))))))))))
anladım şeker dikkat et kendine
heheeee doğru diosun ama ben uslandım artık başladım çalışmalara :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o işler kısların sana sürtünmesiyle olmuo malesef:)))))))))))
anladım şeker dikkat et kendine
bende dua ediyorum pozitif çıksın diye canım , kızlar ne olur dua edin bana bugün,
yok özlemim üzülmicem diye düşünüyorum ben bu ay hiç ümitli değildim, kendini hiç dinlemedim,ağrım sızım olsada takmadım,
Rabbim ol derse zaten olur, olmazsada rabbim izin vermedi daha zamanı var dicem artık ne yapalım,
ama inşallah sen doğruyu hissediyosundur bebeğim :)))
ben adet tarihimden 1 haft önce öğrendim canım.inşallah bir aksilik olmazsa 2 nsanda doktor kontrolüm var.kese görünürse ve kalp atışı duyulursa çok rahatlıycam :))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kıslar gelin kız sürtünün banada bulaşsın kızzzzzzzzzzzzz bi beceremedik bebiş yapmayı
inş rabbim gönlüne göre veriri cnm inş duyarsın kalp atışını ..
amin canım rabbim inşallah hepinize çift çizgiyi gösterir kızlar, ben testime bakıp bakıp duruyorum sabahtan beri :))
inşallah canım.pozitif çıkar.içini feah tut.herşey Allah tan :))
bende dua ediyorum pozitif çıksın diye canım , kızlar ne olur dua edin bana bugün,
yok özlemim üzülmicem diye düşünüyorum ben bu ay hiç ümitli değildim, kendini hiç dinlemedim,ağrım sızım olsada takmadım,
Rabbim ol derse zaten olur, olmazsada rabbim izin vermedi daha zamanı var dicem artık ne yapalım,
heheeee doğru diosun ama ben uslandım artık başladım çalışmalara :)
gel beluş gel sürtün hemen, senden mi kıskanıcaz kızzzz, ama bak özlem ne yazdı gördün mü :))))
Slm seker, korumaya devam etmez belki ama biraz hormonların dengelenmesi icin zaman alabilir , gerci cokta uzun kullanmamissin calısmalara devam derim ben :)
gunaydın tatlımmm, ii canım sen nasılsın. senin çalışmalar başladı mı, başladımı derken duzeltimmm sen kocanı eskisi gibi salmıon değilmi evin bir köşesine:))))))))))))))
günaydın gülşencimm.belim ağrıyo benimm.
gel beluş gel sürtün hemen, senden mi kıskanıcaz kızzzz, ama bak özlem ne yazdı gördün mü :))))
ben gerçekten tam dayaklığım bacişler.dün akşam idrar testi yaptım 2.çizgi önce silik çıktı sonra zaman geçtikten sonra belirginleşti.dalin benim test koyu çıktı diyince içim bi tuhaf oldu.acaba değer yükselmedimi diye içime kurt düştü.sabah gittim tekrar kan verdim.değer yükselmiş mi diye.
bana kızabilirsiniz ama o kadar pinpirikli bi yapım varki.elimde değil
ben gerçekten tam dayaklığım bacişler.dün akşam idrar testi yaptım 2.çizgi önce silik çıktı sonra zaman geçtikten sonra belirginleşti.dalin benim test koyu çıktı diyince içim bi tuhaf oldu.acaba değer yükselmedimi diye içime kurt düştü.sabah gittim tekrar kan verdim.değer yükselmiş mi diye.
iyiyim tatlım bende, dün sinüzitim azdı felaket başağrısı vardı.. bugün iyiyim.. akşamada misafirlerim var kayınvaldemler yemeğe gelcek..
canım artık kocam ne zaman isterse veriyorum vallaa.. zaten artık hamişliği kafama takmıyorum canım ya hiçbir hesap yapmıyorum yumurtlama günü falan Allahın izniyle inşallah hayırlı zamanda olcak..
canımbenim çok geçmiş olsun.. yat uzan dicem ama sen çalışıyorsun dimi tatlım dikkat et canım ağır falan kaldırma .. öle yukarılara falanda uzanma..
canım benim herşeyin hayırlısı olursada olmazsada üzülmemek lazım aslında elimizde değil ama,, kendi hayatımızdan alıyoruz ömrümüz geçiyor üzüntüyle,, inşallah hayırlısı ile olcak canım..
OLUYOR ÖYLE DENGESİZLİKLERİ ARADA YAPACAK BİRSEY YOK, NEREYE GİTMEK İSTERSEN GİT KUZUM İÇİN NEREDE RAHAT EDECEKSE...canım teşekkür ederim, ama ben kan testinin sonucunu gçrmeden emin olamıcam sanırım :))
benim dündü adet günüm ama ayın 22-23 ünde pembe akıntım vardı , şimdiye kadar da başka birşey gelmedi.
yapmam mı tülinim ya gör sen akşama süründürücem onu :)),
çok ağlattı dün beni , devlet hastanesine gideyim dedim ama belli de olmaz canım bakıcam artık :))
TATLIM GÜNAYDIN, SEN DE BİR TEST ALIP DENESENEcanım teşekkür ederim, ama ben kan testinin sonucunu gçrmeden emin olamıcam sanırım :))
benim dündü adet günüm ama ayın 22-23 ünde pembe akıntım vardı , şimdiye kadar da başka birşey gelmedi
anladım cnm benimde dündü adet günüm bende olmadım daha adet ben daha bekliorum kan testif flan yaptırmadım..
GÜNAYDIN FISTIĞUMM.MMMMMMMMMMgünaydınnnnnnnnnnnnnnn şekerler naponuz güzel haber varmış kimler bi özet geçseniz kısacık okuyamıom çok işim var
BİZ İYİYİZ TATLIM AMA SEN PEK İYİ DEĞİLSİN ANLAŞILAN , ÇOK YORMA KENDİNİ OTUR SÜREKLİ ARA ARA KALK VE MİNİK TURLAR AT BULUNDUIĞUN YERDE YÜRÜYÜŞ İYİ GELİR İNSANA...kıslarrrrr ben geldimmm.umarım herkes iyidir.benim belim çok ağrıyo (
ALLAH SAENİN İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ....e bende genelde hep 3-5 liralık testlerden alıom, önüme 25 tl lik olanı çıkarıo her seferinde pis herif ama istemes diorum:) bud evirde 25 lira verdiğim şeye çişimi edemem afedersiniz:)))))))))))))))) canım gonlunu ferah tut Allah ın ıznıyle o da guzel cıkıcak, garantilenecek hamişliğin. He olmadı olumsuz cıktı nolursun coook uzulme hayırlı zaman değilmiş demekki de, ama ben ++++++ hissediommm
HOŞGELDİN TATLIM , GÜNAYDIN....herkese günaydın kızlar,, nasılsınız..
İYİ YAPMIŞSIN GÜZELİM İÇİN NASIL RAHAT EDECEKSE ONU YAPben gerçekten tam dayaklığım bacişler.dün akşam idrar testi yaptım 2.çizgi önce silik çıktı sonra zaman geçtikten sonra belirginleşti.dalin benim test koyu çıktı diyince içim bi tuhaf oldu.acaba değer yükselmedimi diye içime kurt düştü.sabah gittim tekrar kan verdim.değer yükselmiş mi diye.
bak canım herşey sıkıntıdan üzüntüden kafaya takmaktan geliyor,, sakin ol,, hiçbişey olmayacak Allahın izniyle sağlıkla bebeğini kucağına alcaksın neden kafana takıyorsun,, sen beslenmene bak,, bebeğimi nasıl tosun yaparım diye onun planların yap sen.. bi doğsun yicez lokma lokma onun...
iyiyim tatlım bende, dün sinüzitim azdı felaket başağrısı vardı.. bugün iyiyim.. akşamada misafirlerim var kayınvaldemler yemeğe gelcek..
canım artık kocam ne zaman isterse veriyorum vallaa.. zaten artık hamişliği kafama takmıyorum canım ya hiçbir hesap yapmıyorum yumurtlama günü falan Allahın izniyle inşallah hayırlı zamanda olcak..
.
ALLAH SAENİN İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ....
canım tebrık ederım.sag salım kucagınada alırsın ınss.degerın cok gzuel masallah adetın kaç gun gectıı1-2 hafta daha bekleyeyim diyorum düzgün bi doktora giderim sanırım sabredebilirim
bu haberi aldım ya çok mutluyum çok başka bişey bu çok güzel allahım herkese nasip etsin