• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

OLUYOR ÖYLE DENGESİZLİKLERİ ARADA YAPACAK BİRSEY YOK, NEREYE GİTMEK İSTERSEN GİT KUZUM İÇİN NEREDE RAHAT EDECEKSE...
TATLIM GÜNAYDIN, SEN DE BİR TEST ALIP DENESENE

GÜNAYDIN FISTIĞUMM.MMMMMMMMMM

BİZ İYİYİZ TATLIM AMA SEN PEK İYİ DEĞİLSİN ANLAŞILAN , ÇOK YORMA KENDİNİ OTUR SÜREKLİ ARA ARA KALK VE MİNİK TURLAR AT BULUNDUIĞUN YERDE YÜRÜYÜŞ İYİ GELİR İNSANA...

ALLAH SAENİN İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ....

HOŞGELDİN TATLIM , GÜNAYDIN....

İYİ YAPMIŞSIN GÜZELİM İÇİN NASIL RAHAT EDECEKSE ONU YAP

sağol tülincimmmmm :)))bide taşınma telaşı olacak önümüzdeki günlerde.bakalım inşallah herşey düzene oturack.

evet canım hayırlısı olsun. ben guzel haberini bekliyorum.:)

aman ii ii. ne zaman senin yogun oldugun zamanlar bakim.

haketmedimi canommm, Allah askına. gel sürtün dio ya. ben o zaman teyzeme gidim 5 tane cocugu var accık sürtünim kadına:))))))))))))

bu sefer hesaplamıyorum özlem kesinlikle takmıyorum dr rahat olacaksınız dedi o nedenle canımın istediğini yapacam bakalım bide böyle deneyelim :)

ama siz sürekli panik olursanız böyle olmaz ki Allaha emanet artık kuzucuklar rahat olun lütfennnnn

beluşcumm yapımı değiştiremiyorum ki canım ya.sadece bu konuda değil her konuda böyleyim.işte sizlerin telkinleriyle azcık rahatlıyorum.

efettt sanırım haklısınız bacişler.Allah a sığınıyorum ve herşeyin güzel olması için dua ediyorum.valla anası tosun babası da tosun bebek nasıl olur bende çok merak ediyorum.tombalak bişi olur sanırım :)))

ayy yerim ben o tambalak tosuncuğu,,:))) aslında doğumdan sonra hepimiz bir araya gelip şu bebişlerimizi bir araya getirmemiz gerekyior.. tanışsınlar koklaşsınlar kaynaşsınlar.. inşallah bizde en yakın zamanda hayırlısı ile hamış oluruz.. hayallerimiz gerçek olur...

ayy yerim ben o tambalak tosuncuğu,,:))) aslında doğumdan sonra hepimiz bir araya gelip şu bebişlerimizi bir araya getirmemiz gerekyior.. tanışsınlar koklaşsınlar kaynaşsınlar.. inşallah bizde en yakın zamanda hayırlısı ile hamış oluruz.. hayallerimiz gerçek olur...

ayyy ne güsel olur gülşencim dimi.topik bebişleri diye grupları olur.ayyy canımm inşallah Allah ım en kısa zamanda sizleride bebek sahibi yapsın.sağlıklı ve hayırlı evlatlarınız olsun.

hayaletcöööööööösper :)))) bende pazartesı gıdıcem daktıra 10 nısana kadar dur<mam ben duramammmmmmm.4hafta 1 deyım ozaman 5 hft 1 de olurum yanı 6.haftanmın ıcınde kese barık gorunur en azından

bu sefer hesaplamıyorum özlem kesinlikle takmıyorum dr rahat olacaksınız dedi o nedenle canımın istediğini yapacam bakalım bide böyle deneyelim :)

kız senin canının isteğine kaldıysa bekle babam bekleeeeeeeeeee:):)))))))))))))

hayaletcöööööööösper :)))) bende pazartesı gıdıcem daktıra 10 nısana kadar dur<mam ben duramammmmmmm.4hafta 1 deyım ozaman 5 hft 1 de olurum yanı 6.haftanmın ıcınde kese barık gorunur en azından

hayaletcösperrrrr:))))))))))) ilahiiii, çok tatlı kız bende bole dicem bundan sonra

canım tebrık ederım.sag salım kucagınada alırsın ınss.degerın cok gzuel masallah adetın kaç gun gectıı

kızz delü benımde ole dank dıye koyulasmadı once cook sılıktı 1 dakıka ıcınde epey koyulkastı ole hemen koyulasmazo.sımdı ıcıme kurt dusurdun bendemı tekrarlatswam kanı artık gerek varmıdır yaaa

ayyy yok artık dalincim.valla burdaki bacişler bizi döverler kesin.ben doktora gidene kadar bi daha test falan yapmıcam.Allah ım ne eylerse güzel eyler deyip bekliycez.yoksa kafayı yeriz ya biz.oturalım oturduğumuz yerde dalincimmm :))

arkadaslar gunaydin! bu sabah da bir bas agrisi ile uyadim. belki ben sabah bulantisi degil de sabah bas agrisi yasiyorum olamaz mi :)
agri kesici almayayim diye cok direndim ama dun aksam minoset aldim. olmaz olmaz agri kesici aldigim ay olur! bebek icin ugrasiyoruz ama arada hastaliklar agrilar oluyor. kullanabilecegimiz guvenli agrikesici var mi diye arastirdim da hamilelikte minoset oneriyorlarmis. bu konuda baska bir bilgisi olan var mi?

günaydın canım, minoset vermidon benim de bildiğim.

söle bebemmmmm :))allah iyiliğini versin kıs bacım :)) sende benim gibisin :))

özlem canım gidicem test yaptırmaya gitmem mi , öğlenden sonra gidicem inşallah :))
ben çok şaşkınım şuan kızlar, ne yapacağımı hiç bilmiyorum :1:

narmik canım çok teşekkür ederim. :))

:nazar::nazar:gozun aydın tatlım....adtındden kac gun gectı test yaptım cok ıyı haberler almaya basladık:)

Back