- Konu Sahibi pembemasal
- #13.861
bakın hamişleerr bırakın stres falan yapmayı bu güzel haberin , mutluluğunuzun tadını çıkarın süpriz yapın kocalara ohhhh haberleşin herkesle dağıtın mutluluğunuzu enerjinizi tüm cihanaaa....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonucum 1000.00 yazıyodu 5 haftalık sanırım netten araştırdım sizce bu değer iyimidir bilen var mı
ne kadar erken gidersen o kadar çabuk alabilirsin sonucunu çalışıyormusun sen ,,,,tülinnnn çok sağol canım benimmm , yaptırıcam canım sabırsızlıkla bekliyorum öğlen olsun diye , bugün sonucumu verirler inşallah dimi kızlar ???
bebem benim patron bugun yurtdısına gidicek Allah ın ıznıyle rahat edecem:):)
ayy cok sevindim, cok cokkkkkk inan ki. bize de geç kalmadan haber ver kan testinide bebemm
bebem benim patron bugun yurtdısına gidicek Allah ın ıznıyle rahat edecem:):)
ayy cok sevindim, cok cokkkkkk inan ki. bize de geç kalmadan haber ver kan testinide bebemm
ne kadar erken gidersen o kadar çabuk alabilirsin sonucunu çalışıyormusun sen ,,,,
ohh özlem bol bol yazışırsın gari sen önüne geçemezyiz uykunuda aldınmı bugün kuzum..
ne kadar erken gidersen o kadar çabuk alabilirsin sonucunu çalışıyormusun sen ,,,,
ohh özlem bol bol yazışırsın gari sen önüne geçemezyiz uykunuda aldınmı bugün kuzum..
vermem bi canım yaaa sonucu aldığım gibi yazıcam inşallah:))
tülinim kan testinde sonra rahatlarım sanırım canım, yalnız biz koçişle akşam kavga ettik,artık nasıl söylerim sonucumu bilmiyorum,
sabah ki sonucu söylemedim zaten,
bakın hamişleerr bırakın stres falan yapmayı bu güzel haberin , mutluluğunuzun tadını çıkarın süpriz yapın kocalara ohhhh haberleşin herkesle dağıtın mutluluğunuzu enerjinizi tüm cihanaaa....
canooommmm tebrik ederim allah ömür versin çok sevindim bende dün öğrendim idrarda pozitif çıkmıştı kandada değerim iyi çıktı umarım seninde istediğin gibi olur herşey
kızlar günaydın ....
Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
çok şaşırdım testim ucuz bişeydi eğer testte bi hata yoksa hamileyim dimi ?
,vermem bi canım yaaa sonucu aldığım gibi yazıcam inşallah:))
tülinim kan testinde sonra rahatlarım sanırım canım, yalnız biz koçişle akşam kavga ettik,artık nasıl söylerim sonucumu bilmiyorum,
sabah ki sonucu söylemedim zaten,
evet canım çalışıyorum bugünde tesatüf öğlene kadar çalışıcaz iş yok diye kısmetime inşallah yetişebilirim test için bakalım
günaydınlarrr canlarrr varmı hamiş olan yada günü geçen...
olmamı gune 2 hamişle başladık kısmetseeeee:)))))))))
evet yaa bu sabah hareketli başlamış çok güzel çok sevindim darsısı bizee inşş bende bekliorum baklım...
darısı isteyen herkesin basına inşallhhhh
canım teşekkür ederim, ama ben kan testinin sonucunu gçrmeden emin olamıcam sanırım :))günaydın cnm çok sevindim günün ne kadar geçince yaptın testi..
,
tabiki kan testi şart onu öğren değerlerini bil.....kocana gelince tam naz yapmalık zaman iştee az kızgın az işveli cilveli imalarda bulun öyle bulun ki içi içini yesin , varsın unut bu sefer kırgınlığı bebişin babası en nihayetinde...
ohhh bak bugün tüm güzellikler senden yana öğleden sonra git hemen ver kanını yere göre değişir sonuç süresi..
darısı isteyen herkesin basına inşallhhhh
canım teşekkür ederim, ama ben kan testinin sonucunu gçrmeden emin olamıcam sanırım :))
benim dündü adet günüm ama ayın 22-23 ünde pembe akıntım vardı , şimdiye kadar da başka birşey gelmedi
anladım cnm benimde dündü adet günüm bende olmadım daha adet ben daha bekliorum kan testif flan yaptırmadım..
amin canım rabbim inşallah hepinize çift çizgiyi gösterir kızlar, ben testime bakıp bakıp duruyorum sabahtan beri :))
canım teşekkür ederim, ama ben kan testinin sonucunu gçrmeden emin olamıcam sanırım :))
benim dündü adet günüm ama ayın 22-23 ünde pembe akıntım vardı , şimdiye kadar da başka birşey gelmedi.
yapmam mı tülinim ya gör sen akşama süründürücem onu :)),
çok ağlattı dün beni , devlet hastanesine gideyim dedim ama belli de olmaz canım bakıcam artık :))