• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Arkadaşlar ben 12 martta adet oldum 7 nisanı bekliyorum sabırsızlıkla!!!Bugün kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var neden olabilir acabaa??

amın cnaım ıns...yok ıkıncı gebelıgım 3.cocugum olacak ıns.ıkızlerım var 21 aylık

Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah minik yavrukuş..Bana da dua et yeniden hamile kalabileyim ama bu kez tutunsun,kese oluşsun,kalp atımı da olsun inşallahhhh :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın dalin hadi bakalım güzel haberlerle inşallah..

ne ricası bende kaçırdım galiba özlemim..

ayy bende kaçırdımyaaa:

h.b. tatlışım dün itibari le azaldı bugün lekeleniyorum sadece düşünsene yaaaa 10 gün sürdüüüü :27:

Tahlilerin iyi çıkmasına sevindim canım yaa, masalajh bacım yaa 10 gün, benim kırmızıkarda öle bi gelioki dersin birikmiş birikmiş şimdi coşuyo aslında bizim bu şekillerde adet görmemizd bakarsan üstümüze ceket atsa kocişler gamle kalmamız gerekio bee:)))

tskler tatlım bende 20.gun ıle 30 arsaı gun arası calısma yaptım ama yapmayada devam :)test almayı hıc dusunmdım belkı onumuzdekı ay olmazsa alırım bende...ama bende de bu ay hıc olmayan caalısmalrdan sonra sırt ustu 30 dk dahı yatamıyorum felaket ıdrara sıkısıyorum dayanamaz hale geldım bu ay oluyor oncelerı bırer saat yatardım ama sımdı 30 dk zor yatıyorum bu da yeetrlıdır bence :)

Yeterli olur sekerim zaten doktorlarin demesi hücum anı olduğunda anlarsiniz yani iste;) spermler gideceği yere gidiyomuş yani öle yok bacakları havaya dikmeler, yatmalar, yastık koymalara gerek yok dillar sacma buluyolar bi yandan doğru lan aslında sosrm yolunu buluyo zaten hemen koşuyo yatsanda aynı olcekki diorum bi yandanda ama yavaşsa spermler anca gider diorum:))

sfsf tebrık ederım tatlım ıns kanda pozıtıf cıkar bende 3 bucukta 2.kez tekrarladıgım sonucları alıcam bakalım degerımız kaça yukselmıs.allah hepımızın yuzunu guldursun ınsssss darısı sızlerın basına olsun dualarıdmasınız:49:[/QUte

teşekkür ederim herkese inşallah kandada istediğimiz gibi olur allah herkese versin

2 bardak çay gebeliği artırıyor
ABD'de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı

Boston Üniversitesi’nde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı.

Araştırmayı yürüten Profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı.

kızlar gazete okudum sımdı paylasayım dedım....ben cayı cok severım cok da ıcerım ama hıc de bılmezdım boyle seylere faydası oldugunu....:)

Valla ozaman benim suan futbol takımı kadar çocuklarım olmasi gerekiodu:) zararlı olmasigini bilmekte güzel cok icerim ben :))

2 bardak çay gebeliği artırıyor
ABD'de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı

Boston Üniversitesi’nde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı.

Araştırmayı yürüten Profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı.

kızlar gazete okudum sımdı paylasayım dedım....ben cayı cok severım cok da ıcerım ama hıc de bılmezdım boyle seylere faydası oldugunu....:)

Valla ozaman benim suan futbol takımı kadar çocuklarım olmasi gerekiodu:) zararlı olmasigini bilmekte güzel cok icerim ben :))

ıns ınsalllahh....cok ıyı mercımegınn o kucucuk kalbını yerım ben:)

ye teyzesi ye sen onuuu:

Tahlilerin iyi çıkmasına sevindim canım yaa, masalajh bacım yaa 10 gün, benim kırmızıkarda öle bi gelioki dersin birikmiş birikmiş şimdi coşuyo aslında bizim bu şekillerde adet görmemizd bakarsan üstümüze ceket atsa kocişler gamle kalmamız gerekio bee:)))

emosçum özlemve banu bizim sıpanın doğunca resmini istedilerde rica olayı budur canım...

ye teyzesi ye sen onuuu:

emosçum özlemve banu bizim sıpanın doğunca resmini istedilerde rica olayı budur canım...

:)))guldenım yerım ben onu tatlım bugun yumurtlama gunumdu hıc akıntım yok ya guya buyuk gun dedım kocıse erken gel dedım:)bende tık yok aslında 20.gunden ıtıbare gun asrı caslıma oldu ama hanı bugun buyuk gundu ben su ısı tutturamdım tam anlamıyla yumurtladgım gunu bulamdım gıttı bu ay bugun dedım yıne akıntım yok bıraz once yıne kontrol ettım ya yumurtladım cok once yada hala yumurtlayacgım neyse bız calısalım da rabbım buyuktur gersı allaha kalmıs...hayırlısı olsun

selam arkadaşlar, benim yumurtlama günüm yarın hesabıma göre ama bu ay ilk defa hiç akıntım olmuyor çok garip neden anlamadım. kadınların bazı aylarda yumurtlamadığı doğrumu sizce? acaba ben bu ay yumurtlamayacakmıyım :50:

mrb arkadaşlar dün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugünde kan tahlili yaptırdım 3.5 da sonucu alıcam bakalım kandada çıkarsa hamileyim ve ben çok mutluyum idrar testinde 2 çizgi gördüm çok mutlu etti beni allah hepinize bebiş versin tez zamanda hemen dua ettim rabbim hepimizin yüzünü güldür diye:)

Hadi gözün aydın canım
İnsallah ölesindir ki %90 öle gibisin:) kan sonuclarinda insallah oljmlu cikar. Sağol bacım smiin cümlemizin insallah

birde ben sabırsızlık yapıyorum :18: iki gün bekleyemiyorum her gün ilişkiye giriyorum dün de hem sabah hemde gece oldu :1: dayanamadım napim :17: bu sperm kalitesini etkilermi?

Son düzenleme:
sfsf tebrık ederım tatlım ıns kanda pozıtıf cıkar bende 3 bucukta 2.kez tekrarladıgım sonucları alıcam bakalım degerımız kaça yukselmıs.allah hepımızın yuzunu guldursun ınsssss darısı sızlerın basına olsun dualarıdmasınız:49:

:))))))))))))))) başkada bişey demiorum :))))))))))))

Nolsun be hayatım işte karnım agrio gafiften 3. Gün bugün kırmızıların, onun dışında işten kaytardım gribim geçmedi dedim evdeyim:)

ayyy bende kaytarabilseydim keşke çok uykum var yaaa yorgunum 10 gün sürmesi halsiz bıraktı birazda eee saatlerde alındı dengem hepten altüst oldu :(

bende 2 defa yaptım canım gunde. adet olmakla ilgili bişi yazamam. ama beyaz beyaz akıntılarım geldi hep. hatta ufacık ufacık parçacıklar bile geldi, hamileleiği falan nasıl etkilio inan hiç bilmiorum. hamile kalma ihtimali niyetiyle yapmadım ben. baya bi akıntım oldu ama hele ilişikiden sonra daha bir farkında oluosun sogan kurunun faydalarının:):)

evet bende yazmaya utandım ama pek bi sulu sulu oluveriyokkk :))))

mrb arkadaşlar dün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugünde kan tahlili yaptırdım 3.5 da sonucu alıcam bakalım kandada çıkarsa hamileyim ve ben çok mutluyum idrar testinde 2 çizgi gördüm çok mutlu etti beni allah hepinize bebiş versin tez zamanda hemen dua ettim rabbim hepimizin yüzünü güldür diye:)

tebrikler canım umarım kandada ii sonuç alırsın rabbim mkucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Back