• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

amın tatlım amınnn:))evet nette kı hesaplayıclar bugun yazıyor ama bır ıkı gun oncede vardı akıntım aslında ozmanı da degerlendırdım kacırmadım yanı:))ama bugunde bekledım akıntım yok herhalde bır ıkı gun once yumurtladım yada yarın falan yumurtlarım cunku gercekten hıc akıntım yok pecete falan bıle bırseycık gelmıyor...

hhmm ozaman canim ya yumurtladin yada yumurtlican :) degerlendirmen iyi olmus, ovulasyon testi yapsana sen canim ya , bari bilirsin. Bak biz artik nasil yapcez calismalari biliomusun, adetimin 12. günüde baslicaz her iki günde bir 18. gününe kadar calismaya devam, orda bi ara yumurtlarim diye düsünüyorum artik tutarsa:) Doktor önerisi bu sekerim .

ılıskıden sonra ne faydası oldu kız:)ozlem akıntın oldu ıse sende de ıltıhap falan varmı parcacıkları bılmıyorum ama bende adet donemınde kahve kahve parcacıkalr gelmıstı akıntı olması guzel ıcınde dısında ne mıkrop varsa atmıs:)ıyı gelıyr sıfa olsun sana da bende de ılk ya cok yogun akıntım oldu sarı sarı kokulu dusun banyo yapıyordum yogun akıntım oldu o ay hamıle kalmadım bu ayda devam ettım 12 gun kadar kullandım gece aya gore hıc akıntım olmadı normaldı hersey demkkı ıcımde dısımda bırsey bırakmamıs bende ınanıyorum sogan suyunun cok seylere faydası var....

aman o turlu degil be faydası:)) ılıskınden sonra ıcındekiler daha ıı dısarı cıkıo ondan dedim:))))))))))))))) ayyy ne kadannnn ıgrencimm:):)

bende gıttım tatlım kayınvalıdemler orda evlerı gazı caddesınde en meshur caddesınde flo nun karsısı hemen bılmem bılırmısın guzel sehırlerı 3 etrafı barajlarla kaplı yemeklerını bılıyormusun ıclı koftelerı kagıt kebapları kaburga herseylerı et benım esımde sebze hayatta yemek yavas yavas ogrenıyorum yemeklerını...:)

kızm zaten bi tane caddesi var herşeyin bulundugu:):) şehirleri cok temiz. evleri cok buyuk ve ucuz:):) ayrıca bulgurlu yemekleri. bende cok severim yemeklerini. ama eşim daha onceden de belirttiğim gibi efemmmmm hiç yemek seçmezzzz sebzeyi de yerrr eti de baklagilleri de:)) hıhhhhh:)

emoşcumm.allah önce sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsinde canım.cinsiyeti farketmez :)))eşim kız istiyo ama ben hiç bir ön görüde bulunamıyorum.

bende aynen senin gibi düsünüyorum canim, en önemlisi saglikli olmasi tabiikide allah versinde kiz mi erkekmi fark etmez dedigin gibi .

yaa napım panıgım ıste her dem :)))) dur daha 3 buckta kandakı degerı bı ogreneyımde ozaman benden rahatı yok.

sabahı ne beklıyon gacı al yap hemen ıste zaten hamılesın kuzu.o dedıgın ılk testı yapanalr ıcın

yanı ben ıkızlerın kını hala saklıyorum 5 tane.esım gorunce hep derkı su sıdıklerı ne zaman atacan :):::::))))))

bencede grıp ama gebelıgının ılk haftalarında grıpten yatan cokk

kesmıyo anacım kesmıyoo sımdı bu deger yukselmıstır ben 3 gun sonra gene yapar gene yerım sızıııı :56::56:

yok anam yok sen galba bebish dogana kadar böle panik olup 3 gpünde bir kan testi yaptircan heralde:))) ol canim ol hakkindir biz cekeriz yeterki saglikli bi bebshin olsunda biz raziyiz kabrislerine artik insidon falan kullaniriz idare ederiz:)))))))))))))))))

hhmm ozaman canim ya yumurtladin yada yumurtlican :) degerlendirmen iyi olmus, ovulasyon testi yapsana sen canim ya , bari bilirsin. Bak biz artik nasil yapcez calismalari biliomusun, adetimin 12. günüde baslicaz her iki günde bir 18. gününe kadar calismaya devam, orda bi ara yumurtlarim diye düsünüyorum artik tutarsa:) Doktor önerisi bu sekerim .

tskler tatlım bende 20.gun ıle 30 arsaı gun arası calısma yaptım ama yapmayada devam :)test almayı hıc dusunmdım belkı onumuzdekı ay olmazsa alırım bende...ama bende de bu ay hıc olmayan caalısmalrdan sonra sırt ustu 30 dk dahı yatamıyorum felaket ıdrara sıkısıyorum dayanamaz hale geldım bu ay oluyor oncelerı bırer saat yatardım ama sımdı 30 dk zor yatıyorum bu da yeetrlıdır bence :)

kizlar ben kaciyorum babam kapiya kadar gelmis adam:) sonra gelicem yine beni özleyin anaccciiimmmmm :)))))))))) görüsürüz caniklerim

tskler tatlım bende 20.gun ıle 30 arsaı gun arası calısma yaptım ama yapmayada devam :)test almayı hıc dusunmdım belkı onumuzdekı ay olmazsa alırım bende...ama bende de bu ay hıc olmayan caalısmalrdan sonra sırt ustu 30 dk dahı yatamıyorum felaket ıdrara sıkısıyorum dayanamaz hale geldım bu ay oluyor oncelerı bırer saat yatardım ama sımdı 30 dk zor yatıyorum bu da yeetrlıdır bence :)

latacım bende yarım saat yatıyodum yataktan kalkmadan.zaten fazla beklemek idrar yollarında iltihaba neden oluyomuş.doktor söylemişti.

aman o turlu degil be faydası:)) ılıskınden sonra ıcındekiler daha ıı dısarı cıkıo ondan dedim:))))))))))))))) ayyy ne kadannnn ıgrencimm:):)

:)))))yok kız yok benım sorum sacma oldu da merak ettım ne faydası oldu dıye.....ama ozlem bak gorursun bu ay kı adetın duzene gırer sıskınlık olmaz bır rhatlık oluyor fark edersın zaten sende...

kızm zaten bi tane caddesi var herşeyin bulundugu:):) şehirleri cok temiz. evleri cok buyuk ve ucuz:):) ayrıca bulgurlu yemekleri. bende cok severim yemeklerini. ama eşim daha onceden de belirttiğim gibi efemmmmm hiç yemek seçmezzzz sebzeyi de yerrr eti de baklagilleri de:)) hıhhhhh:)

:))cok ıyı ozman benım es secer et ve bulgurlu yemekelerı vazgecılmezlerı kayınvalıdemler oyle onlar gelınce ne yapacagımı sasırıyrum evlerı ucuz mu bız ev almayı dusnuyoruz esım oradan alalım dıyor ama ben cok yanasmıyorum evlerıde bı tane caddesı olan yerde ben ıkı kez gıttım bırı kıs donemı ıdı el opmeye gıtmıstık dıgerıde yagmurlu havalarda gıtmıstık ben cok gezemedım aama gzuel sehır kucuk sehır...

iim tatlım dr dan geldim tahlillerim çok iimiş dr dediki 3 ay daha normal yollarla deneyin
kendinizi rahat bırakın stres yapmayın dedi
eşinde gitsin tahlile ondada sorun yoksa düzenli devam dedi :)

:nazar::nazar::nazar:masalllahhhh tatllım e hadı dr dedıgı gıbı 3 ay ıcınde bırseyler yaparsınız ıns cok ıyı haberlerle dondun ıste stres yapma sende rahatına bırak :)

:)))))yok kız yok benım sorum sacma oldu da merak ettım ne faydası oldu dıye.....ama ozlem bak gorursun bu ay kı adetın duzene gırer sıskınlık olmaz bır rhatlık oluyor fark edersın zaten sende...

BAKICAZ ŞEKERİM HALA BEKLİOM ADETİMİ UYUS Bİ SANCIM VAR GICIK OLUOM BU DURUMA.

Kıııslarrr bu arada benim kırmızılarımda bitti veee çalışmalara başladık :)

Allah kolaylık versin tatlım:):) senden umutluyum kıs bu ay hadi bakalım. emeklerin boşa çıkmaz inşşşş:)

:))cok ıyı ozman benım es secer et ve bulgurlu yemekelerı vazgecılmezlerı kayınvalıdemler oyle onlar gelınce ne yapacagımı sasırıyrum evlerı ucuz mu bız ev almayı dusnuyoruz esım oradan alalım dıyor ama ben cok yanasmıyorum evlerıde bı tane caddesı olan yerde ben ıkı kez gıttım bırı kıs donemı ıdı el opmeye gıtmıstık dıgerıde yagmurlu havalarda gıtmıstık ben cok gezemedım aama gzuel sehır kucuk sehır...

napcan orda beeee, tatil için git oraya o da 1 hafta. yookk patlarım ben orda. sen hangi şehirdeydin? esin napcak orda. yok yok yanaşma:)):)

Back