• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

latacım bende yarım saat yatıyodum yataktan kalkmadan.zaten fazla beklemek idrar yollarında iltihaba neden oluyomuş.doktor söylemişti.

dogru walla tatlım bu ay oldu sankı su tankı olusyor ıcerde sızı gıryor ıcıme dayanamadım bır kac kez kalktım e 30 dk yeterlı ıse okadar beklıyorum tsk ederım tatlım bıraz ıcım rahat ettı yeterlı degıl mı dıye burada nette bır kac yerde okudum kanallara tuplere bır saaat kadar gıdermıs spermler dıyor ama walla dayanamadım bu ay...

Son düzenleme:
Ayy inşallah özlemcim yaa :)
Benimki en son yaşadığımız test şokundan sonra çok heveslendi,bu ay Allah izin verirse tutturcam iş yerinde çikolata lokum dağıtçam hevesinde :))

beluscum canım çok geçmiş olsun bir sorun yokmuş çok şükür,, bundan sonra çalışmalara devam tatlım..artık hiç kendini çocuk diye kasma Allahın izniyle en yakın zamanda göbüşlerimiz dolcak inşallah tatlımmm...

BAKICAZ ŞEKERİM HALA BEKLİOM ADETİMİ UYUS Bİ SANCIM VAR GICIK OLUOM BU DURUMA.

Allah kolaylık versin tatlım:):) senden umutluyum kıs bu ay hadi bakalım. emeklerin boşa çıkmaz inşşşş:)

napcan orda beeee, tatil için git oraya o da 1 hafta. yookk patlarım ben orda. sen hangi şehirdeydin? esin napcak orda. yok yok yanaşma:)):)

konyadayım tatlım burdan ızmır ıstanbul manısa mugla bu tıp yerlerde ıkamet edecegım:)ıns tabı ben tayıncıyım ımkansız orası esımın aılesı orda en fazla dedgın gıbı bır hafta kalıyoruz ıznımız az dıye esım ev alıp kıra verelım dıyor ben ona bıle yanasmıyorum bılırsın klasık gelın kayınvalıde sıkıntıalrı var aramızda malesef cok dılı sıvrı benım kayınvalıdecgımın herseye karsıyor hemde herseye oglu var baska kımse yok onun ıcın sıkıyor bazen tamam evlat sevılır sayılır ama herseyımıze karsır uzak kalamkta fayda var yılda ıkı kez gorusruz onuda sabırla beklerım gelıp gıtmesını alısmak lazım bazı seylere:)

2 bardak çay gebeliği artırıyor
ABD'de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı

Boston Üniversitesi’nde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı.

Araştırmayı yürüten Profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı.

kızlar gazete okudum sımdı paylasayım dedım....ben cayı cok severım cok da ıcerım ama hıc de bılmezdım boyle seylere faydası oldugunu....:)

konyadayım tatlım burdan ızmır ıstanbul manısa mugla bu tıp yerlerde ıkamet edecegım:)ıns tabı ben tayıncıyım ımkansız orası esımın aılesı orda en fazla dedgın gıbı bır hafta kalıyoruz ıznımız az dıye esım ev alıp kıra verelım dıyor ben ona bıle yanasmıyorum bılırsın klasık gelın kayınvalıde sıkıntıalrı var aramızda malesef cok dılı sıvrı benım kayınvalıdecgımın herseye karsıyor hemde herseye oglu var baska kımse yok onun ıcın sıkıyor bazen tamam evlat sevılır sayılır ama herseyımıze karsır uzak kalamkta fayda var yılda ıkı kez gorusruz onuda sabırla beklerım gelıp gıtmesını alısmak lazım bazı seylere:)

benim kaynanam ole herşeye karısmaz ama agzının ayarı yok onunda. ama artık verşorum o ayarı cunku haddini aşabilio bazen. aman boşver mesafe iidir guzelim

h.b. tatlışım dün itibari le azaldı bugün lekeleniyorum sadece düşünsene yaaaa 10 gün sürdüüüü :27:

10 gun nekı ben 2 aya yakın adet gordugumu bılıyorum artık kıcım basım pızmıstı 2 gunde bır bazen hergun dus alıodum esım cıldırmıstı artık :))))))) o 2 ayın acısı fena cıkmıstı benden hazırlıklı ol :)))):27::27::27:

mrb arkadaşlar dün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugünde kan tahlili yaptırdım 3.5 da sonucu alıcam bakalım kandada çıkarsa hamileyim ve ben çok mutluyum idrar testinde 2 çizgi gördüm çok mutlu etti beni allah hepinize bebiş versin tez zamanda hemen dua ettim rabbim hepimizin yüzünü güldür diye:)

mrb arkadaşlar dün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugünde kan tahlili yaptırdım 3.5 da sonucu alıcam bakalım kandada çıkarsa hamileyim ve ben çok mutluyum idrar testinde 2 çizgi gördüm çok mutlu etti beni allah hepinize bebiş versin tez zamanda hemen dua ettim rabbim hepimizin yüzünü güldür diye:)

amın tatlım gozun aydın 2.cızgıyı gordun ıse bu ıs tamamdır...:)

ay hadi inşallah canım.hayırı haberlerini bekliyoruz.:))

hadi bakalım hayırlısı olsun kan testi sonucunuda paylaş bizimle olurmu?:
tebrik ederim..

latacım nasılsın tatlım?
delus çok sevindim bi sıkıntı olmadığına..
hadi bakalım şimdi güzel haber bekliyoz senden. artık..

canım hayırlı uğurlu olsun....Allah hepimize tez zamanda yaşatsın bu mutluluğu:))

hadi bakalım hayırlısı olsun kan testi sonucunuda paylaş bizimle olurmu?:
tebrik ederim..

latacım nasılsın tatlım?
delus çok sevindim bi sıkıntı olmadığına..
hadi bakalım şimdi güzel haber bekliyoz senden. artık..

cok ıyıyım tatlım sen nasılsın....

sfsf tebrık ederım tatlım ıns kanda pozıtıf cıkar bende 3 bucukta 2.kez tekrarladıgım sonucları alıcam bakalım degerımız kaça yukselmıs.allah hepımızın yuzunu guldursun ınsssss darısı sızlerın basına olsun dualarıdmasınız:49:

canımcıklarım tatlı hatunlar.dayanamayıp ıdrar testı yaptım cunku kan evrdıgım gun yaptıgımda negatıftı az once gene yaptım bayagı belırgın koyu ıkıncı cızgıde cıkmıs cok sukur bu degerım epey yukselmıs anlamına gelıyor.bakalım kaç olmus 3 bucukta ogrenıcezz deger az olsa hıc cıkmaz dusmus olsa falan yada az yukselmıs olsa cook sılık cıkardı dımı

Allah sağlıklı sııhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ilkmi bu acaba insan ilkte daha bi heyecanlı oluyor benim altı yaşında bi oğlum var ondan önce bi gebeliğim olmuştu karnımda ölmüşlerdi ben onda çok üzülmüştüm ama bunda alışmaya bile fırsat bulamadım Allsh hepinize sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah

Allah sağlıklı sııhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ilkmi bu acaba insan ilkte daha bi heyecanlı oluyor benim altı yaşında bi oğlum var ondan önce bi gebeliğim olmuştu karnımda ölmüşlerdi ben onda çok üzülmüştüm ama bunda alışmaya bile fırsat bulamadım Allsh hepinize sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah

amın cnaım ıns...yok ıkıncı gebelıgım 3.cocugum olacak ıns.ıkızlerım var 21 aylık

Back