• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet saçma ruyalardayım bu aralar:):) yok tatlım benim bu ay bişeyim yok kısmetse ilerde inşş:):)

gunaydın bebemmmmmmm
nerdesin kız özledik vallahi yaa
öyle valla:)))) ama yarın olacak görüşmemin stresi adet septomarımla birleşince, minik tatlı bir sinir topuna dönmüş durumdayım:))) dışarı çıkmak iyi gelecek bana yavrimo:)

Aaaa çok sevdim bu isteği:) Evet güldencim, bekliyoruz valla doğum sonrası bebişle fotonu:)

sinir topuu az yumuşa allah aşkına , yapma etme umursama sal kendini .....vallahi ben akşam sana foto yollayacktım, ama iyikide atmadımi sinirlerin tependeymiş zaten ayıp olacaktı..

banuummm bebeğim gelirse gelir napalım bende nisan için kendime arkadaş arıyordum hihihi...gerçi henüz bellide olmaz daha var yahuu dur acele etme kızdırma beni...

Ay ama gelecek gibi tülinimmm:)) Bende nisana yanına koşarak gelicem :)) Valla karamsar falan değilim bak için rahat olsun sadece bayaa adet belirtileri başladı, baş ağrısı dahil:) Ondan diyorum yani gelecek diye:) e napalım yani gelirse gelir, en azından zamanında geliyor süründürmüyor:)

günaydın Güldencim.valla bu haftayı atlatırsak 2 Nisana doktor randevum var.kese görücekmi acaba?6.hafta oluyo kalp atışınıda duyarmıyız acep baciş :))
seninde bebişin kalp atışını duymuşsunuz.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sağol tatlım inşallah görürsün sende keseyi ve duyarsın güm güm gümlerii:

Allah ın izniyle sağ salim bebisini kucagına aldıgında fotosunu gondersin bize. cooookkk istiyorumm gormekk

özloşummm sana söz veriyorum göndericem tatlımmmm:

bu arada sanada günaydın tülincim teşekkür ederim evet artık tadını çıkara bilirim rahatladım allaha şükür..

Ay ama gelecek gibi tülinimmm:)) Bende nisana yanına koşarak gelicem :)) Valla karamsar falan değilim bak için rahat olsun sadece bayaa adet belirtileri başladı, baş ağrısı dahil:) Ondan diyorum yani gelecek diye:) e napalım yani gelirse gelir, en azından zamanında geliyor süründürmüyor:)

çok şükür allaha test bile yaptırtmadılar bugüne kadar her zaman 2 gün önce zıngırdar gelir ,,,canımız sağolsun tatlım

sinir topuu az yumuşa allah aşkına , yapma etme umursama sal kendini .....vallahi ben akşam sana foto yollayacktım, ama iyikide atmadımi sinirlerin tependeymiş zaten ayıp olacaktı..

aaa ne fotosu at at, bakarım ben ona sinirim geçer:) yok ama iyiyim bugün, sadece biraz gerginim, o da hamişlikle ilgili değil yarın ki görüşmenin etkisi tülinim.. o yüzden kafamı dağıtacak şeylere ihtiyacım var:)

Neyse kızlar bendeniz kaçar, kociş hadi hadi deyip duruyor, gelince okurum yazdıklarınızı, inşallah güzel haberler okurum:)

Öpüyorum hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...:16::16::16:

kuzum bende ozledim bilon geçen hafta patrounun yanındayım, esir aldı beni:((

sağol tatlım inşallah görürsün sende keseyi ve duyarsın güm güm gümlerii:

özloşummm sana söz veriyorum göndericem tatlımmmm:

bu arada sanada günaydın tülincim teşekkür ederim evet artık tadını çıkara bilirim rahatladım allaha şükür..

tamam guldenimmm:)

canımcıklarım tatlı hatunlar.dayanamayıp ıdrar testı yaptım cunku kan evrdıgım gun yaptıgımda negatıftı az once gene yaptım bayagı belırgın koyu ıkıncı cızgıde cıkmıs cok sukur bu degerım epey yukselmıs anlamına gelıyor.bakalım kaç olmus 3 bucukta ogrenıcezz deger az olsa hıc cıkmaz dusmus olsa falan yada az yukselmıs olsa cook sılık cıkardı dımı

Günaydın canım, ah bacım napim kırmızılarla halay çekiyorum :( çok pis yanılttı bu ay beni, bidahaki ay ilişkiden sonra dikicem orayı gelmesin bidaha:) zaten testler hep negatifti :((( ühüüüuü nisana inşallah canım, çok sevindim bebishinin kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel bi duygu olsa gerek allah sağlıklı bi kuzukcuk nasip etsin inşallah size canım, hayırlı olsun yeniden

sağol canım inşallah en kısa zamanda darısı başaınıza güzel haberler alıcam sizden inanıyorum benn:

aaa ne fotosu at at, bakarım ben ona sinirim geçer:) yok ama iyiyim bugün, sadece biraz gerginim, o da hamişlikle ilgili değil yarın ki görüşmenin etkisi tülinim.. o yüzden kafamı dağıtacak şeylere ihtiyacım var:)

Neyse kızlar bendeniz kaçar, kociş hadi hadi deyip duruyor, gelince okurum yazdıklarınızı, inşallah güzel haberler okurum:)

git gez tatlım
kafanı dağıt biraz hemde..
bu arada size foto gönderecem söz veriyorum kızlarr:

tatlım mercimekmi desem bilemiyorum ama 8 milimmiş kendisi ve kalbide 126 atıyodu normalmidir bilmiyorum ama doktorum 100 in altında atarsa kötü dedi öyle işte güzeldiyani..

vallaha tatlım hamile ola bilirsin bencesen yarın aç karnına 1 test yapmayı dene derim ben..
rüyalarda bazen tersine çıka biliyo bunuda unutma...

bende yapayım diyorum yarın sabah canım ama evde bi test var ucuz bişey çıkarmı ki acaba onla ?

Günaydıııııııııııııın Kızlar:)))

Herkese harika bir hafta diliyorum..

Bugün kociş evde yine dışarı çıkacağız birazdan , bi gelip bakayım dedim:)

Canommmm, bugünde gelen giden olmazsa bir test yap yarına ya da imkanın varsa bugün git kan testi yaptır derim ben:) İnşallah da hamişsindir:)

Dalin ve özgezeren, haberlerinizi dönünce alırım artık inşallah herşey yolundadır:)

Özlem, gülden, emosh, eceli, gülsen dünaydın beybiler:)

Özlem geldi mi yavrimo senin kırmızılar? ne yaptın doktor işini?

kan testini bugün veremem canım ama yarın sabah evde bi test yapayım diyorum tatlım :))

tülinim haklısın kafaya takmıyorum zaten bu ay çok rahattım hatta ben pembe bişeyler geldiğini görünce , olmadı bu ay kısmet deyip önümüzdeki ay için hazırlanıyodum ki baktım devamı gelmedi. tereddütte kaldım size sorayım bi dedim işte :)))

kıslarrr kargolarımı yapmam lazım.şimcilik çok öpüyorum.fırsat bulur bulmaz geri dönücem.ösleyin beni anacımmmmmmmmmmm :3:

eski foça sahil (rakı - balık fotosu ) atacaktım sana,,,,,onuda takma kafana bunca işi hallettin onuda halledersin, akıllı kadınsın sen.. çok öpüyrum seni

bende yapayım diyorum yarın sabah canım ama evde bi test var ucuz bişey çıkarmı ki acaba onla ?

kan testini bugün veremem canım ama yarın sabah evde bi test yapayım diyorum tatlım :))

tülinim haklısın kafaya takmıyorum zaten bu ay çok rahattım hatta ben pembe bişeyler geldiğini görünce , olmadı bu ay kısmet deyip önümüzdeki ay için hazırlanıyodum ki baktım devamı gelmedi. tereddütte kaldım size sorayım bi dedim işte :)))

kan versen daha ıyıydı ama sımdı negatıf cıkar uzulursun varsa bıle benım 17 ıken degerım negatıf cıktı az once kan verdım geldım yaptım bı test daha pozıtıf verdı eger negatıfse uzulme varsada cıkmayabılıyor en kısa zamanda kana baktır

herkese günaydın kızlarrrrr
nasılsınız ben şimdi okula gitcem
napıyosunuz diye bakıyım dedim
sizlere bol sohbetler öğle arası gelip dalinin değerlere bakcam bide özgezerenin
inşalllah değerler yükselir
öğleden sonrada bakıma gitcem saçlarımı kestirip boyatcammmm
akşam görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

selan canim , valla yogun hatunsun yani:) en güzeli, heleki saclarla oynandimi insan kendisini bi baska iyi hissediyo, ii derseler sonrada bol keyfili saatler canim görüsmek üzere öptüm

kızlar benim bugün bat günüm ayın 22 -23 ünde azar azar pembe bişiler geldi ama sonra kesildi şimdilik bişey yok,
niye olmuştur sizce ???

bu arada akşam rüyamda test yaptım sonuç negatifti :((

selam canim valla hamish olma ihtimalin var bence , rüyalar tersine cikarmis seker :) sen bi test yapsana yada direk kan testine git ???

canımcıklarım tatlı hatunlar.dayanamayıp ıdrar testı yaptım cunku kan evrdıgım gun yaptıgımda negatıftı az once gene yaptım bayagı belırgın koyu ıkıncı cızgıde cıkmıs cok sukur bu degerım epey yukselmıs anlamına gelıyor.bakalım kaç olmus 3 bucukta ogrenıcezz deger az olsa hıc cıkmaz dusmus olsa falan yada az yukselmıs olsa cook sılık cıkardı dımı

kızzzzz ne kadar rahatsınnnnn:):):) hadi inşşşş 3,30 bekliosss bizde ama cift cizgi de koyu cıkmıs ısteeee:)

ozlem hg nerelerdesın kaçak kac gundurr

patronla calıstımmm:(

Tebrikler tatlım, inşallah bir sorun yoktur, seni de ekleriz listeye hamiş diye:) haberlerini bekliyoruz:))

Rica ederimm:) bol şans;)

Hadi hayırlısı hayatım, inşallah hamişsindir:)

Özlemcim o sancı kötü yav bilirim, bende başladı bugün bütün adet belirtileri, bakalım beklediğimden de erken gelebilir benim kırmızılar..

Güldenim, gözün aydın tatlım, duymuşsunuz pıt pıtlarını minnoşun:) Allah kucağına da almayı nasip etsin canım arkadaşım, bak herşey yolunda gördün mü, artık tadını çıkarmaya başla hamişliğinin:)

desene tatlim sende Nisan a adaysin :( ama bellide olmazki belkide gelmez adet sancisi gibi sanci olabiliomusun ;)))insallah dedigim cikar kis :)

kuzum bende ozledim bilon geçen hafta patrounun yanındayım, esir aldı beni:((

tamam guldenimmm:)
şükür ki döndün sahalara ....
dalincim yazmıştım sana ama belki kaynamıştır arada tekrardan tebrik ederim seni, sinir stres at üstünden , umarım bugünki sonucunda güzel olur ,,,

kuzum illaki istiyorsan yap ne olacak ki , sonuçta öyle yada böyle öğreneceksin ha birgün önce ha birgün sonra...

Back