• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydın gönül dostları..saglıklı neselı hayırlı suprızlı bır hafta dılıyorum guzel havadıslerınızı beklıyorum....

Valla bende Cuma dişçi,haftasonu misafirler derken 3 gündür hiç bakamadım :( Birazdan geçmiş sayfaları gözden geçiricem :)

:) haftasonları bende giremiıorum buraya

günaydın..

sanada günaydın özlemcimmmm ben iyiyim sen nasılsın bakalım..

iidir tatlım ama kırmızılar gelecek bugun kesin sancım var birass.

anladım canım ..

bu arada cumartesi doktora gittim..
bebeğeğin kalp atışlarını duydum çok rahatladım gerçekten ..
allahıma çok şükür..

ayyy gülden bende soracaktım hafta sonu aklımdaydın ama unutmuşum bu sabah ,
çok sevindim canım için rahatladı dimi artık nasıldı mercimeğin :)) annesi,

herkese günaydın kızlarrrrr
nasılsınız ben şimdi okula gitcem
napıyosunuz diye bakıyım dedim
sizlere bol sohbetler öğle arası gelip dalinin değerlere bakcam bide özgezerenin
inşalllah değerler yükselir
öğleden sonrada bakıma gitcem saçlarımı kestirip boyatcammmm
akşam görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

kızlar benim bugün bat günüm ayın 22 -23 ünde azar azar pembe bişiler geldi ama sonra kesildi şimdilik bişey yok,
niye olmuştur sizce ???

bu arada akşam rüyamda test yaptım sonuç negatifti :((

herkese günaydın kızlarrr:
umarım güzel 1 hafta olur..
dalincim anladığım kadarıyla hamilesin çok tebrik ediyorum cnm..
alakadar arkadaşım umarım sende hamilesindir ve sorun yaşamazsın ..

Kııııızlaaaar günaydın :)

gunaydın kızlarrr nasılsınızz??

Günaydın gönül dostları..saglıklı neselı hayırlı suprızlı bır hafta dılıyorum guzel havadıslerınızı beklıyorum....

günaydın kızlar nasılsınız , :)))

herkese günaydın kızlarrrrr
nasılsınız ben şimdi okula gitcem
napıyosunuz diye bakıyım dedim
sizlere bol sohbetler öğle arası gelip dalinin değerlere bakcam bide özgezerenin
inşalllah değerler yükselir
öğleden sonrada bakıma gitcem saçlarımı kestirip boyatcammmm
akşam görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız..yeni hamişler varmı??

kızlar benim bugün bat günüm ayın 22 -23 ünde azar azar pembe bişiler geldi ama sonra kesildi şimdilik bişey yok,
niye olmuştur sizce ???

canım walla bilemiorum ben nie olmustur. kızlar ilerleyen saatlerde okuyunca bilgi verirler sana.

bende sacma sapan ruyalar goruyorum, bi ruyamda mis gibi kahvaltı sofrasındayım balkonda, tam domatese uzanıodum ki telin alarmı calıo (sanırım diyetten oluo bu), b, ruyamda hastanenin otoparkını kundaklıom goya mafya emredio bende ona guveniom (fatmagul un yayınlanan son bolumuy ızledıkten sonra hastanedeki mustafa ya uyuz oldum sanırım bunun sebebide o), gecen akşam da deprem olmus kocis evdeymis kosa kosa kocisi bulmaya gidiom:):)

ayyy gülden bende soracaktım hafta sonu aklımdaydın ama unutmuşum bu sabah ,
çok sevindim canım için rahatladı dimi artık nasıldı mercimeğin :)) annesi,

tatlım mercimekmi desem bilemiyorum ama 8 milimmiş kendisi ve kalbide 126 atıyodu normalmidir bilmiyorum ama doktorum 100 in altında atarsa kötü dedi öyle işte güzeldiyani..

niye olmuştur sizce ???

vallaha tatlım hamile ola bilirsin bencesen yarın aç karnına 1 test yapmayı dene derim ben..
rüyalarda bazen tersine çıka biliyo bunuda unutma...

tatlım mercimekmi desem bilemiyorum ama 8 milimmiş kendisi ve kalbide 126 atıyodu normalmidir bilmiyorum ama doktorum 100 in altında atarsa kötü dedi öyle işte güzeldiyani..

vallaha tatlım hamile ola bilirsin bencesen yarın aç karnına 1 test yapmayı dene derim ben..
rüyalarda bazen tersine çıka biliyo bunuda unutma...

kız gulden senin bebe ALLAH ın izniyle sağsalim dogunca resmini koy buraya olur mu?cok içten bir istek bu haberin olsun:17:

Günaydıııııııııııııın Kızlar:)))

Herkese harika bir hafta diliyorum..

Bugün kociş evde yine dışarı çıkacağız birazdan , bi gelip bakayım dedim:)

Canommmm, bugünde gelen giden olmazsa bir test yap yarına ya da imkanın varsa bugün git kan testi yaptır derim ben:) İnşallah da hamişsindir:)

Dalin ve özgezeren, haberlerinizi dönünce alırım artık inşallah herşey yolundadır:)

Özlem, gülden, emosh, eceli, gülsen dünaydın beybiler:)

Özlem geldi mi yavrimo senin kırmızılar? ne yaptın doktor işini?

Back