• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

dalinnnnnn kıssss acep bendemi idrar testi yapsammmm..Benimde değer yükselmişti cuma günü gerçi ama sen yapmışsın bende yapıcam testi :44:

hadi canim yaaa:( üzüldüm valla sikma canini tatlim bee, bak bende ne belirti ararsan vardi hamileyim demek icin sonuc ama hep negatif cikiyodu testlerdede, insan cok fena oluyo biliyorum, bu ay sanirim bizuim bünyeler bizimle resmen dalga geciyo yaaa. kismet böleymis canim napalim bebishin daha vakti var demekki, artik Nisana kismetse hep beraber hamish oluruz tatlim bellimi olur. yada hayatim üstüne görmüs olma ihtimalin de olabilirmi ????????

Hayir yani kafami kurcalayan testin positif cikmasi, hadi bende mesela negatifti nitekim hamish de degildim

3 adet önce bende de olmuştu idrar testi bildiğin pozitif ama nitekim birkaçgün sonra adet olmuştum çooookkk kötü bi durum yaaaa::(

valla zannetmiyorum emoşcum bence test hatalıydı olsun amaaaaaaaaaan nisanda olur inşallah..neyse ben kaçtım kızlar servisim gelmek üzere..okulda bakıcam ara ara..öpüyorum hepinizi....

ozaman napalim hayatim Nisan ayini hepberaber bekleriz ozaman, oda ayri bi güzel oluyo hani paylasiyoruz ya ay geldi gelcekmi agrim var suyum oluyo ne diyosunuz....:)) insallah o gün gelecek bizde burda hamishiz diye baricaz kissss ;)))) kolay gelsin tatlim öpyüroum görüsürüz

kızlarr gunaydın....ben yenı uuyandım ama hıc uyanmak ıstemıyordum cok guzel bır ruya gordum bır erkek bebegım olmustu onu emzırıyordum sulak bır yerdeydık yagmur yagıyordu guya dısarı cıkartmısm bebısı annemlere gıttık orada altını falan temızledım herhalde annelık duygusu denılen bır seylerıde beraberınde yasıyordm ayyy bır garıp oldum uyandım epey bır yataktan cıkamadım hayır olsun....ıns bır gun gerceklesır bugun nette kı hesaplamalara gore yumurtladıgım gun ama hıc akıntım yok nıyekı acepppp:37:

ayy inşallah latacımm.bende geçenlerde rüyamda erkek bebğin altını değiştiriyodum :)) inşallah hayırlı haberlere vesile olur canım yaaa :)))

merhaba kızlar

bende geçen ay 23. günümde pembeleri 26. günüde geçen ay kırmızıları görmüştüm son adet tarihim 29 şubat bugün tam 26 gün oldu gelen giden yok şükürler olsun ama 30 marta kadarda her şey olabilirrr......

çünkü kürtajdan sonra düzensiz oldummm....

;İnşallah sizlere bende bebeğimin haberini veririmmm.... Listede de hamişler bölümüne geçerim...

Belirtilerrde

gögüsler büyüme ve acı

Ara ara kasık ve bel ağrısı

Yorgunluk, uyku halii

bembeyaz azkıvamlı akıntı

İnşallah bebiştirr... Psikolojikk değildirrr....

Dua edin kızlar

inşallah hayırlısı ile sende bebişine kavuşursun canım.dua ediyorum hepicinize :))

kızlarr gunaydın....ben yenı uuyandım ama hıc uyanmak ıstemıyordum cok guzel bır ruya gordum bır erkek bebegım olmustu onu emzırıyordum sulak bır yerdeydık yagmur yagıyordu guya dısarı cıkartmısm bebısı annemlere gıttık orada altını falan temızledım herhalde annelık duygusu denılen bır seylerıde beraberınde yasıyordm ayyy bır garıp oldum uyandım epey bır yataktan cıkamadım hayır olsun....ıns bır gun gerceklesır bugun nette kı hesaplamalara gore yumurtladıgım gun ama hıc akıntım yok nıyekı acepppp:37:
ınsss gercek olsun abdala malum durumları olmus olsun sana oncede haber verılmıs olsun .bende 1 kaç ay once ruyamda bırının bana kızın olacak adını azra koy dedıgı bır ruya gordum bebegıde gordum ınss hayırlara cıksın
dalinnnnnn kıssss acep bendemi idrar testi yapsammmm..Benimde değer yükselmişti cuma günü gerçi ama sen yapmışsın bende yapıcam testi :44:

yap anacım yap ne kaybedersın ıcın rahat etsın kı hamıssın zaten bak kesın cıkar sana solım :))) ben 3 gun once kan verdım ewe geldım yaptım kocaman bır negatıf sanırım o negatıfte benı umutsuzluga surukledı bugun gene verdım geldım yaptım kıpkırmızı ıkıncı cızgı rahatladım bılınc altıya ıllakı ıdrarda cıkması lazım :))))) kanda kesmıyo

yaa ben okadar rahatımkı kızlara sor helekı emosla bercesteye :))) degerım duscek duscek dıye yırtınıyodum.bugun ıdrarda koyu ıkıncıyı gorunce bı rahatlama gelkdı :)))kız 3.30 nıye beklıyon negatıf o catlak :)))))) 330 mu demek ıstedın anlamadım ama

gormedım kuzum saol allah arzı olsun darısı sızlere dualarım sızler ıcın emın olun

aynen kan degerımıde ogrenınce artık tamam dıcem ama epey rahatladımmmm bakalım kaç kanı gormeden cok sevınmım ama ıdrarda baya koyu cıktı sanırım epey yukselmıs 17 den 150 olmaz belkı ama bakalım:)))

:))))))))))))))))))))))))))))) gormedım gec gelıyo napımm

yapmaya tatlım nısana ınsss dualrım sızler ıcın

ayyy kızım ben de kafamı kaldı ki ne dediğimi bilmiom bazen. saçmalarsam uyku sersemliğime verin:))))

yaa ben okadar rahatımkı kızlara sor helekı emosla bercesteye :))) degerım duscek duscek dıye yırtınıyodum.bugun ıdrarda koyu ıkıncıyı gorunce bı rahatlama gelkdı :)))kız 3.30 nıye beklıyon negatıf o catlak :)))))) 330 mu demek ıstedın anlamadım ama

gormedım kuzum saol allah arzı olsun darısı sızlere dualarım sızler ıcın emın olun

aynen kan degerımıde ogrenınce artık tamam dıcem ama epey rahatladımmmm bakalım kaç kanı gormeden cok sevınmım ama ıdrarda baya koyu cıktı sanırım epey yukselmıs 17 den 150 olmaz belkı ama bakalım:)))

:))))))))))))))))))))))))))))) gormedım gec gelıyo napımm

yapmaya tatlım nısana ınsss dualrım sızler ıcın

yoooook caniiiiimmm okdar rahattinki biz bile sayende relax olduk:))))) kis seninle beraber bizde panik olduk ayol ki biz bisey olmicak diyenlerdik hatirlatirim:) öle bi islemisski senin kan testi rüyama girmis valla:)) herkeze dalinin sonucu ciktimi diye sordum rüyamda anneme sordum yani düsün artik:))) sanami bi rahatlama geldi bak buna inamam iste :))) sen ancak bugüpn ögleden sonra rahatlicaksin tatlim, hayir yani bizi kanser etmeden bi alsan hayirlisiyla su sonucu da rahtlasak hepberaber:)))) canim saka tabiiki, bibirimize destek olmak icin burdayiz, ama sen rahatligini az da olsa korumaya devam et rica ediyorum:)

ayy inşallah latacımm.bende geçenlerde rüyamda erkek bebğin altını değiştiriyodum :)) inşallah hayırlı haberlere vesile olur canım yaaa :)))

ıns tatlımm bende guzel yuzlu bır bebektı en sonunda altını degıstım anneme verdım ellerımı yıkamaya cıktım sımdı ruya tabırlerıne baktım mujdelı bır haber duyacagıma yorumlanıyor ama:)bugun yumurtlma gunum akıntım yok ama calısmaya devam bakalım:)neden hıc akıntı olmasın kı ıkı gun once gayet akıntım ıyıdı bugun kesılmıs gıbı belkı aksama dogru gelır:)

ınsss gercek olsun abdala malum durumları olmus olsun sana oncede haber verılmıs olsun .bende 1 kaç ay once ruyamda bırının bana kızın olacak adını azra koy dedıgı bır ruya gordum bebegıde gordum ınss hayırlara cıksın

yap anacım yap ne kaybedersın ıcın rahat etsın kı hamıssın zaten bak kesın cıkar sana solım :))) ben 3 gun once kan verdım ewe geldım yaptım kocaman bır negatıf sanırım o negatıfte benı umutsuzluga surukledı bugun gene verdım geldım yaptım kıpkırmızı ıkıncı cızgı rahatladım bılınc altıya ıllakı ıdrarda cıkması lazım :))))) kanda kesmıyo

tamammmm.akşam alıyım yarın sabah erkenden yaparım.dalinnnnnn doktor randevunu aldınmı.ben p.tesiye aldım bakalım kese görünecekmi?

selam canim valla hamish olma ihtimalin var bence , rüyalar tersine cikarmis seker :) sen bi test yapsana yada direk kan testine git ???

amin canım inşallah dediğin gibi rüyamın tersi çıkar :))), bende bayram yaparım kızzz ne güzel,
testi de yarın sabah yapıcam inşallah canım :))

merhaba kızlar

bende geçen ay 23. günümde pembeleri 26. günüde geçen ay kırmızıları görmüştüm son adet tarihim 29 şubat bugün tam 26 gün oldu gelen giden yok şükürler olsun ama 30 marta kadarda her şey olabilirrr......

çünkü kürtajdan sonra düzensiz oldummm....

;İnşallah sizlere bende bebeğimin haberini veririmmm.... Listede de hamişler bölümüne geçerim...

Belirtilerrde

gögüsler büyüme ve acı

Ara ara kasık ve bel ağrısı

Yorgunluk, uyku halii

bembeyaz azkıvamlı akıntı

İnşallah bebiştirr... Psikolojikk değildirrr....

Dua edin kızlar

ayy canim insallah hamishsindir, belirtilerde uyuyo ama allahtan hayirlisi olsun canim, insallah ölesindirde bizde sevindirik oluruz bari .

ıns tatlm bende ruya tabırlerıne bakıyorum hayırlara vesıle olsun bakalım daha yumurtlama haftasınayım ama bılmıyorum bu ay cok umutluyum ıcımden boyle gecıyor olmazsa da nasıp dıyecegım ama bu ay cok dıkkatlı olmaya calsıtım:) sogan kurunu ıkıncı kez kullandım...folıc asıt ıkıncı kutusuna basladım vs....bakalım bu ay cok dıkkat ettım ama sonuc olarak rabbım nasıp edecek hayırlısı ıle beklıyoruz....

zytincim sen kan testi yaptırmayacak mısın canım?

herkese günaydıııııın kızlar ben kan testine gitmedim çünkü bildiğiniz adet oluyorum :( hayatımda ilk kez erken adet oldum o da gebelik testini pozitif gördüğüm aya denk geldi :) kısmet değilmiş napalım..önümüzdeki ay tutar inşallah..

canim benim insallah yaniliyorsundur yerlesme lekesidir o senin dedigin sen boyle deyince bende kendimi dizginlemeye calisiyorum hayal kirikligi olmasin diye Rabbim hayirlisini versin insallah, ben esimin gorevi sebebi ile kucuk bir kasabada oturuyorz kan testi icin ilceye gitmem gerek carsamba memlekete gidecez insallah aksilik olmazda orda yaparim Rabbim gonlumuzdekini hayirli eyler insallah :((

dostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)

cok güzel bi rüya gercekten, bende nedense yumurtlama dönemlerime yakin bebishleri görüyorum rüyamda, hani yumurtuluyoruz diye bi anaclik duygusumu sariyo nedir:)) insallah gercegini de böle elinde tutup altini almak nasip eder tanrim sana tatlim daha dogrusu hepimize insallah . Bacim eminmisin yumurtlama dönemin bugün diye, dün yada önceki gün de olmadimi akintin ?

Back