- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #13.521
dalinnnnnn kıssss acep bendemi idrar testi yapsammmm..Benimde değer yükselmişti cuma günü gerçi ama sen yapmışsın bende yapıcam testi :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi canim yaaa üzüldüm valla sikma canini tatlim bee, bak bende ne belirti ararsan vardi hamileyim demek icin sonuc ama hep negatif cikiyodu testlerdede, insan cok fena oluyo biliyorum, bu ay sanirim bizuim bünyeler bizimle resmen dalga geciyo yaaa. kismet böleymis canim napalim bebishin daha vakti var demekki, artik Nisana kismetse hep beraber hamish oluruz tatlim bellimi olur. yada hayatim üstüne görmüs olma ihtimalin de olabilirmi ????????
Hayir yani kafami kurcalayan testin positif cikmasi, hadi bende mesela negatifti nitekim hamish de degildim
valla zannetmiyorum emoşcum bence test hatalıydı olsun amaaaaaaaaaan nisanda olur inşallah..neyse ben kaçtım kızlar servisim gelmek üzere..okulda bakıcam ara ara..öpüyorum hepinizi....
kızlarr gunaydın....ben yenı uuyandım ama hıc uyanmak ıstemıyordum cok guzel bır ruya gordum bır erkek bebegım olmustu onu emzırıyordum sulak bır yerdeydık yagmur yagıyordu guya dısarı cıkartmısm bebısı annemlere gıttık orada altını falan temızledım herhalde annelık duygusu denılen bır seylerıde beraberınde yasıyordm ayyy bır garıp oldum uyandım epey bır yataktan cıkamadım hayır olsun....ıns bır gun gerceklesır bugun nette kı hesaplamalara gore yumurtladıgım gun ama hıc akıntım yok nıyekı acepppp
merhaba kızlar
bende geçen ay 23. günümde pembeleri 26. günüde geçen ay kırmızıları görmüştüm son adet tarihim 29 şubat bugün tam 26 gün oldu gelen giden yok şükürler olsun ama 30 marta kadarda her şey olabilirrr......
çünkü kürtajdan sonra düzensiz oldummm....
;İnşallah sizlere bende bebeğimin haberini veririmmm.... Listede de hamişler bölümüne geçerim...
Belirtilerrde
gögüsler büyüme ve acı
Ara ara kasık ve bel ağrısı
Yorgunluk, uyku halii
bembeyaz azkıvamlı akıntı
İnşallah bebiştirr... Psikolojikk değildirrr....
Dua edin kızlar
ınsss gercek olsun abdala malum durumları olmus olsun sana oncede haber verılmıs olsun .bende 1 kaç ay once ruyamda bırının bana kızın olacak adını azra koy dedıgı bır ruya gordum bebegıde gordum ınss hayırlara cıksınkızlarr gunaydın....ben yenı uuyandım ama hıc uyanmak ıstemıyordum cok guzel bır ruya gordum bır erkek bebegım olmustu onu emzırıyordum sulak bır yerdeydık yagmur yagıyordu guya dısarı cıkartmısm bebısı annemlere gıttık orada altını falan temızledım herhalde annelık duygusu denılen bır seylerıde beraberınde yasıyordm ayyy bır garıp oldum uyandım epey bır yataktan cıkamadım hayır olsun....ıns bır gun gerceklesır bugun nette kı hesaplamalara gore yumurtladıgım gun ama hıc akıntım yok nıyekı acepppp
dalinnnnnn kıssss acep bendemi idrar testi yapsammmm..Benimde değer yükselmişti cuma günü gerçi ama sen yapmışsın bende yapıcam testi :44:
yaa ben okadar rahatımkı kızlara sor helekı emosla bercesteye :))) degerım duscek duscek dıye yırtınıyodum.bugun ıdrarda koyu ıkıncıyı gorunce bı rahatlama gelkdı :)))kız 3.30 nıye beklıyon negatıf o catlak :)))))) 330 mu demek ıstedın anlamadım ama
gormedım kuzum saol allah arzı olsun darısı sızlere dualarım sızler ıcın emın olun
aynen kan degerımıde ogrenınce artık tamam dıcem ama epey rahatladımmmm bakalım kaç kanı gormeden cok sevınmım ama ıdrarda baya koyu cıktı sanırım epey yukselmıs 17 den 150 olmaz belkı ama bakalım:)))
:))))))))))))))))))))))))))))) gormedım gec gelıyo napımm
yapmaya tatlım nısana ınsss dualrım sızler ıcın
yaa ben okadar rahatımkı kızlara sor helekı emosla bercesteye :))) degerım duscek duscek dıye yırtınıyodum.bugun ıdrarda koyu ıkıncıyı gorunce bı rahatlama gelkdı :)))kız 3.30 nıye beklıyon negatıf o catlak :)))))) 330 mu demek ıstedın anlamadım ama
gormedım kuzum saol allah arzı olsun darısı sızlere dualarım sızler ıcın emın olun
aynen kan degerımıde ogrenınce artık tamam dıcem ama epey rahatladımmmm bakalım kaç kanı gormeden cok sevınmım ama ıdrarda baya koyu cıktı sanırım epey yukselmıs 17 den 150 olmaz belkı ama bakalım:)))
:))))))))))))))))))))))))))))) gormedım gec gelıyo napımm
yapmaya tatlım nısana ınsss dualrım sızler ıcın
ayy inşallah latacımm.bende geçenlerde rüyamda erkek bebğin altını değiştiriyodum :)) inşallah hayırlı haberlere vesile olur canım yaaa :)))
ınsss gercek olsun abdala malum durumları olmus olsun sana oncede haber verılmıs olsun .bende 1 kaç ay once ruyamda bırının bana kızın olacak adını azra koy dedıgı bır ruya gordum bebegıde gordum ınss hayırlara cıksın
yap anacım yap ne kaybedersın ıcın rahat etsın kı hamıssın zaten bak kesın cıkar sana solım :))) ben 3 gun once kan verdım ewe geldım yaptım kocaman bır negatıf sanırım o negatıfte benı umutsuzluga surukledı bugun gene verdım geldım yaptım kıpkırmızı ıkıncı cızgı rahatladım bılınc altıya ıllakı ıdrarda cıkması lazım :))))) kanda kesmıyo
selam canim valla hamish olma ihtimalin var bence , rüyalar tersine cikarmis seker :) sen bi test yapsana yada direk kan testine git ???
merhaba kızlar
bende geçen ay 23. günümde pembeleri 26. günüde geçen ay kırmızıları görmüştüm son adet tarihim 29 şubat bugün tam 26 gün oldu gelen giden yok şükürler olsun ama 30 marta kadarda her şey olabilirrr......
çünkü kürtajdan sonra düzensiz oldummm....
;İnşallah sizlere bende bebeğimin haberini veririmmm.... Listede de hamişler bölümüne geçerim...
Belirtilerrde
gögüsler büyüme ve acı
Ara ara kasık ve bel ağrısı
Yorgunluk, uyku halii
bembeyaz azkıvamlı akıntı
İnşallah bebiştirr... Psikolojikk değildirrr....
Dua edin kızlar
ınsss gercek olsun abdala malum durumları olmus olsun sana oncede haber verılmıs olsun .bende 1 kaç ay once ruyamda bırının bana kızın olacak adını azra koy dedıgı bır ruya gordum bebegıde gordum ınss hayırlara cıksın
yap anacım yap ne kaybedersın ıcın rahat etsın kı hamıssın zaten bak kesın cıkar sana solım :))) ben 3 gun once kan verdım ewe geldım yaptım kocaman bır negatıf sanırım o negatıfte benı umutsuzluga surukledı bugun gene verdım geldım yaptım kıpkırmızı ıkıncı cızgı rahatladım bılınc altıya ıllakı ıdrarda cıkması lazım :))))) kanda kesmıyo
zytincim sen kan testi yaptırmayacak mısın canım?
herkese günaydıııııın kızlar ben kan testine gitmedim çünkü bildiğiniz adet oluyorum hayatımda ilk kez erken adet oldum o da gebelik testini pozitif gördüğüm aya denk geldi :) kısmet değilmiş napalım..önümüzdeki ay tutar inşallah..
hem saklarız pozıtıflerı :)))
dostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)
kızlarr gunaydın....ben yenı uuyandım ama hıc uyanmak ıstemıyordum cok guzel bır ruya gordum bır erkek bebegım olmustu onu emzırıyordum sulak bır yerdeydık yagmur yagıyordu guya dısarı cıkartmısm bebısı annemlere gıttık orada altını falan temızledım herhalde annelık duygusu denılen bır seylerıde beraberınde yasıyordm ayyy bır garıp oldum uyandım epey bır yataktan cıkamadım hayır olsun....ıns bır gun gerceklesır bugun nette kı hesaplamalara gore yumurtladıgım gun ama hıc akıntım yok nıyekı acepppp