- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #13.461
Günaydın bacişlerrrrr :)) herkese musmutlu br hafta diliyorum.Allah ım herkesin yardımcısı olsun :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıııııııııııııın Kızlar:)))
Herkese harika bir hafta diliyorum..
Bugün kociş evde yine dışarı çıkacağız birazdan , bi gelip bakayım dedim:)
Canommmm, bugünde gelen giden olmazsa bir test yap yarına ya da imkanın varsa bugün git kan testi yaptır derim ben:) İnşallah da hamişsindir:)
Dalin ve özgezeren, haberlerinizi dönünce alırım artık inşallah herşey yolundadır:)
Özlem, gülden, emosh, eceli, gülsen dünaydın beybiler:)
Özlem geldi mi yavrimo senin kırmızılar? ne yaptın doktor işini?
Canommmm, bugünde gelen giden olmazsa bir test yap yarına ya da imkanın varsa bugün git kan testi yaptır derim ben:) İnşallah da hamişsindir:)
Dalin ve özgezeren, haberlerinizi dönünce alırım artık inşallah herşey yolundadır:)
Tebrikler tatlım, inşallah bir sorun yoktur, seni de ekleriz listeye hamiş diye:) haberlerini bekliyoruz:))çooook teşekkür ederim ilgilendiğin için değerlerim147 ama ben martın 15 adet olum bildiğin adet ama sanki biraz daha az oldum benim hamile belirtilerim vardı öncesinde ama beklene tarihten iki gün önce adet olun ümidi kesmiş ağırlar kaldırmıştım halada kaldırıyordum yıkandım beşgün sonra bugün yani ağı düşük ağrısı gibi bir ağrı ve az miktarda kanama koyu renkli korktum doktora gittim bilmiyodum beklemiyodum şok oldum
Rica ederimm:) bol şanscanım çok teşekkür ederim benide eklediğin için sağol
sen de benim gibi ay sonu adet tarihin ya senin durumu kocise anlattim " arkadasin testi silik de olsa pozitif cikti dedim" gitmis test almis ille de yap diye basimda bekledi bende yapmam dediysemde mecburen yaptim ama umitlenme dedim cikmaz cok erken dedim nitekim ole oldu tek cizgi idi idi diyorum cunku lavabo nun kenarinda duruyodu yatmadan once cope atayim diye aldim elime bide ne gorum ayni senin test gibi silik cikmis sok oldum " lan askim silik cikti lan bu" aynen bunu demisim sonra dedimi fark ettim :))) bu sabah yine yaptim aynen yine silik cikti durum bundan ibaret :)))
kocis bekliyoo yarin gorusuurzzzzz)))) herseyin hayirlisi olsun canimm ........
canıms enın 19 subatmıs son adet tarıhın 15 martı sayma kı zaten hamıleymıssın ozaman 147 19 subata yanı yaklasık 7 haftalık gebelıge gore az ama ıns su gecen gunelrde tavan yapmıstır sonucunu aldıgında mutlaka bızede slecanım benim bu aaa cayip durumumla igilendiğin için teşekkür edrim adetlerimi şöyle özetleyelim
şubat 19
mart 15
21 mart yıkandım yani kanama adet gibi bitti
25 mart tekrar başladı ama bu seferki adetten farklı ağrı var akıntı koyu kahveye dönük sulu afedersin bööyle detaylı girdim ama durumum kötü gece düzgün uyuyamadım sabah oğlumu okula gönderdim sıra aldım hastaneden değerlerim artarsa ilaç vericekler kanama dursun diye şimdi veremiyolarmış hormon sonuçlarımı gereksiz yere çıkartırmış ilaç.Belki mart 15 de olan kanaman düşük yaptın dediler ama benim belirtilerim adetten sonra başladı 1yani 21 marttan sonra acaba bu yenimi yenimi diyorum buda yerleşme kanamasına benziyo eee yeniyse 147 beş güne çok değilmi keşke hiiiç bilmeseydim gebelik oluştuğunu be kolay hamile kalıp kolay kaybediyoum geçen ayda hepi topu 1 ilişki vardı korunmasız korunuyoduk tarihi 1 marttı söylemesi ayıp![]()
herkese günaydın kızlarrr:
umarım güzel 1 hafta olur..
dalincim anladığım kadarıyla hamilesin çok tebrik ediyorum cnm..
alakadar arkadaşım umarım sende hamilesindir ve sorun yaşamazsın ..
Kııııızlaaaar günaydın :)
gunaydın kızlarrr nasılsınızz??
günaydın kızlar nasılsınız , :)))
Günaydın bacişlerrrrr :)) herkese musmutlu br hafta diliyorum.Allah ım herkesin yardımcısı olsun :)))
Tebrikler tatlım, inşallah bir sorun yoktur, seni de ekleriz listeye hamiş diye:) haberlerini bekliyoruz:))
Rica ederimm:) bol şans
Hadi hayırlısı hayatım, inşallah hamişsindir:)
Özlemcim o sancı kötü yav bilirim, bende başladı bugün bütün adet belirtileri, bakalım beklediğimden de erken gelebilir benim kırmızılar..
Güldenim, gözün aydın tatlım, duymuşsunuz pıt pıtlarını minnoşun:) Allah kucağına da almayı nasip etsin canım arkadaşım, bak herşey yolunda gördün mü, artık tadını çıkarmaya başla hamişliğinin:)
Gulden den bir rica oldu Banum okudun dimi, inss gorucez o gunleri
Tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)
Hayaleeeeeeeeeeeeeeeeeet:)
Günaydın kuzular:)
Tüliiiiiin, benim adet gelecek sanırım, ha oldum ha olucam gibi başladı kıpırtılar:)
canım walla bilemiorum ben nie olmustur. kızlar ilerleyen saatlerde okuyunca bilgi verirler sana.
bende sacma sapan ruyalar goruyorum, bi ruyamda mis gibi kahvaltı sofrasındayım balkonda, tam domatese uzanıodum ki telin alarmı calıo (sanırım diyetten oluo bu), b, ruyamda hastanenin otoparkını kundaklıom goya mafya emredio bende ona guveniom (fatmagul un yayınlanan son bolumuy ızledıkten sonra hastanedeki mustafa ya uyuz oldum sanırım bunun sebebide o), gecen akşam da deprem olmus kocis evdeymis kosa kosa kocisi bulmaya gidiom:):)
iidir tatlım sen nasılsın bakimm. nasıl geçti hafatasonun?
herkese günaydın kızlarrr:
umarım güzel 1 hafta olur..
dalincim anladığım kadarıyla hamilesin çok tebrik ediyorum cnm..
alakadar arkadaşım umarım sende hamilesindir ve sorun yaşamazsın ..
Kııııızlaaaar günaydın :)
gunaydın kızlarrr nasılsınızz??
Günaydın gönül dostları..saglıklı neselı hayırlı suprızlı bır hafta dılıyorum guzel havadıslerınızı beklıyorum....
fıostıklarım hepinize günaydınnnn, umarım herkes iyidir ....bugün bitsin istiyorum sadece çok sıkıcı...günaydın kızlar nasılsınız , :)))
güldencim çok sevindim...2. aşamayıda atlattın sen gari bişide kalmadı ...anladım canım ..
bu arada cumartesi doktora gittim..
bebeğeğin kalp atışlarını duydum çok rahatladım gerçekten ..
allahıma çok şükür..
canım sanada günadyın...şimdiden saatler olsun sana.....herkese günaydın kızlarrrrr
nasılsınız ben şimdi okula gitcem
napıyosunuz diye bakıyım dedim
sizlere bol sohbetler öğle arası gelip dalinin değerlere bakcam bide özgezerenin
inşalllah değerler yükselir
öğleden sonrada bakıma gitcem saçlarımı kestirip boyatcammmm
akşam görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
canommm günaydın kuzu.... hemen git bir test al , hiç yorma beynini yap gitsin ,...kızlar benim bugün bat günüm ayın 22 -23 ünde azar azar pembe bişiler geldi ama sonra kesildi şimdilik bişey yok,
niye olmuştur sizce ???
bu arada akşam rüyamda test yaptım sonuç negatifti(
banucum sanada günaydın tatlım,,, iyisindir umarım , ohhh vallahi ne güzel bir pazartesi seninkisi kocayla gezmeye gitmek , ne ala memleket,,,iyi gezmeler kuzumGünaydıııııııııııııın Kızlar:)))
günaydın canımmm, senin haftan musmutlu geçsin..Günaydın bacişlerrrrr :)) herkese musmutlu br hafta diliyorum.Allah ım herkesin yardımcısı olsun :)))
günaydın tatlım naber nedir sendeki son durum bakalım?
yok dmi bi sıkıntı?
bu arada emos sende durumlar nedir ne yaptın anlat bakalım..
gülşencim günaydın sanada varmıydı bi süpriz tatlım?
banucum günaydın hafta sonu doktordaydım bizim sıpanın kalp atışını duyduk 8 milimmiş teyzesi doktor amcası herşey yolunda hiç korkma dedi bana ve beni rahatlattı..
Yok kuzum okumadım valla, kabaca bir baktım geçmişe ama gözümden kaçtı sanırım, ne ricası???
canıms enın 19 subatmıs son adet tarıhın 15 martı sayma kı zaten hamıleymıssın ozaman 147 19 subata yanı yaklasık 7 haftalık gebelıge gore az ama ıns su gecen gunelrde tavan yapmıstır sonucunu aldıgında mutlaka bızede sle
herkeseeeee cumleten gunaydın
az once kan verdım geldım 3 bucukta alıcam bugun keyfım yerınde sızlerın keyfı nasıl guzelelr![]()
Gulden den bir rica oldu Banum okudun dimi, inss gorucez o gunleri
Yok kuzum okumadım valla, kabaca bir baktım geçmişe ama gözümden kaçtı sanırım, ne ricası???
evet saçma ruyalardayım bu aralar:):) yok tatlım benim bu ay bişeyim yok kısmetse ilerde inşş:):)özlemcim rüyalarına hayran kaldım.. tatlım senin içinde ne fırtılanalar kopuyor böyle mafya felen:))) tatlım bende bi iki hafta önce bir domates tarlası gördüm salkım salkım domatesler çok güzel bir rüyadı.. ayrıca çok hayırlı bir duaymış,,,
haftasonum süper geçti benim kociş bana cuma akşamı süper bir süpriz yaptı.. mum ışıklarında hazırlanmış bir masa, gül ve mumlarla yemek odasına kadar bir yol yapmış.. birde her adımda bir not yazmış...çok güzeldi.. tabi çok güzel de bir hediye almış.. çok mutlu oldum.. sonrada dışarıya gezmeye ordanda yeğenimin doğum günü partısine gittik,, bana ordada ikinci bir pasta kesildi.. dolu dolu bir cuma akşama geçirdim tatlım. ama cumartesi akşama kadar temizlik.. akşamda tiyatroya gittik.. pazarde dinlendik evde yürüyüş falan yaptık gayet güzel bir hafta sonuydu...
senin nasıl geçti tatlım.. senin hayırlı haberlerini alma vaktı geldi sankimm..
günaydın banucumm..
günaydın casper...
fıostıklarım hepinize günaydınnnn, umarım herkes iyidir ....bugün bitsin istiyorum sadece çok sıkıcı...
güldencim çok sevindim...2. aşamayıda atlattın sen gari bişide kalmadı ...
canım sanada günadyın...şimdiden saatler olsun sana.....
canommm günaydın kuzu.... hemen git bir test al , hiç yorma beynini yap gitsin ,...
banucum sanada günaydın tatlım,,, iyisindir umarım , ohhh vallahi ne güzel bir pazartesi seninkisi kocayla gezmeye gitmek , ne ala memleket,,,iyi gezmeler kuzum
günaydın canımmm, senin haftan musmutlu geçsin..
günaydın tatlım naber nedir sendeki son durum bakalım?
yok dmi bi sıkıntı?
bu arada emos sende durumlar nedir ne yaptın anlat bakalım..
gülşencim günaydın sanada varmıydı bi süpriz tatlım?
banucum günaydın hafta sonu doktordaydım bizim sıpanın kalp atışını duyduk 8 milimmiş teyzesi doktor amcası herşey yolunda hiç korkma dedi bana ve beni rahatlattı..
banucum sanada günaydın tatlım,,, iyisindir umarım , ohhh vallahi ne güzel bir pazartesi seninkisi kocayla gezmeye gitmek , ne ala memleket,,,iyi gezmeler kuzum
Allah ın izniyle sağ salim bebisini kucagına aldıgında fotosunu gondersin bize. cooookkk istiyorumm gormekk
Tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)
Hayaleeeeeeeeeeeeeeeeeet:)
Günaydın kuzular:)
Tüliiiiiin, benim adet gelecek sanırım, ha oldum ha olucam gibi başladı kıpırtılar:)