• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydııııııııın Kızlar...:3::3:

Haftaya Narmik arkadaşımızın güzel haberiyle başlamış bulunmaktayız:) Tüm hamişlerimize sağlıklı mutlu keyifli bir hamilelik olsun..:nazar:

Bekleyen herkese bol şans...:16:

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart İnşallah hamileee....
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
gamze3737 = 18 Mart
organiksekerr = 19 Mart
tusemim = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ofpufya = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco
lkmnftm
srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..

:nazar:

canım çok teşekkür ederim benide eklediğin için sağol

$fotoğraf.jpg

kızlar bi bakın bakalım sadece biz mi görüyoruz 2. çizgiyi :)

evet canım yarın kan vericem anlat bakalım neymiş merak ettim:ssz:

sen de benim gibi ay sonu adet tarihin ya senin durumu kocise anlattim " arkadasin testi silik de olsa pozitif cikti dedim" gitmis test almis ille de yap diye basimda bekledi bende yapmam dediysemde mecburen yaptim ama umitlenme dedim cikmaz cok erken dedim nitekim ole oldu tek cizgi idi idi diyorum cunku lavabo nun kenarinda duruyodu yatmadan once cope atayim diye aldim elime bide ne gorum ayni senin test gibi silik cikmis sok oldum " lan askim silik cikti lan bu" aynen bunu demisim sonra dedimi fark ettim :))) bu sabah yine yaptim aynen yine silik cikti durum bundan ibaret :)))

kocis bekliyoo yarin gorusuurzzzzz ;))))) herseyin hayirlisi olsun canimm ........

sen de benim gibi ay sonu adet tarihin ya senin durumu kocise anlattim " arkadasin testi silik de olsa pozitif cikti dedim" gitmis test almis ille de yap diye basimda bekledi bende yapmam dediysemde mecburen yaptim ama umitlenme dedim cikmaz cok erken dedim nitekim ole oldu tek cizgi idi idi diyorum cunku lavabo nun kenarinda duruyodu yatmadan once cope atayim diye aldim elime bide ne gorum ayni senin test gibi silik cikmis sok oldum " lan askim silik cikti lan bu" aynen bunu demisim sonra dedimi fark ettim :))) bu sabah yine yaptim aynen yine silik cikti durum bundan ibaret :)))

kocis bekliyoo yarin gorusuurzzzzz ;))))) herseyin hayirlisi olsun canimm ........

inşallah hamileyizdir canım inşallah..Allahım duy sesimi nolur.....

dogru soluyon beee :))))

ıns tatlım.sızlerde hamıle kalında bu streslerı yasamazsanız ben neyım :)))) ozamanda ben sıze kızıcam hehehe yazdım kenara bunlarıb :1::1:

Valla tatlım biz hamile kalalımda istersen hergün söv razıyım :)) hem bacım biz senin iyiliğin icin dioruz gereksiz yere kuruntu yapma diye

çooook teşekkür ederim ilgilendiğin için değerlerim147 ama ben martın 15 adet olum bildiğin adet ama sanki biraz daha az oldum benim hamile belirtilerim vardı öncesinde ama beklene tarihten iki gün önce adet olun ümidi kesmiş ağırlar kaldırmıştım halada kaldırıyordum yıkandım beşgün sonra bugün yani ağı düşük ağrısı gibi bir ağrı ve az miktarda kanama koyu renkli korktum doktora gittim bilmiyodum beklemiyodum şok oldum

tatlım suabat 27 demıssın son adet tarıhını banada sankı dusuk geldı ama gec dollenmeyse bılemem benım gec dollenme hatta adetımın 23.gun okadar gec.ama sneın 14.gun olduysa dusuk gıbı ama ıns bız yanılıyoruz mutlşaka tekrarlat

Eki Görüntüle 375331

kızlar bi bakın bakalım sadece biz mi görüyoruz 2. çizgiyi :)

valla bende gordum ıkıncı cızgıyı ıns hamıssındır tatlım kanda baktır ama mutlakaa eger gebelık kasetınde cıkmıssa yuksek bır degerın vardır zaten.ben kan verdıgım gun ıdsrarda yapmıstım tek cızgıydı cunku degerım 17 ıdı.ama senın en az 25 olmalı hemen kana baktırrrr meraklandım

tatlım suabat 27 demıssın son adet tarıhını banada sankı dusuk geldı ama gec dollenmeyse bılemem benım gec dollenme hatta adetımın 23.gun okadar gec.ama sneın 14.gun olduysa dusuk gıbı ama ıns bız yanılıyoruz mutlşaka tekrarlat

canım benim bu aaa cayip durumumla igilendiğin için teşekkür edrim adetlerimi şöyle özetleyelim
şubat 19
mart 15
21 mart yıkandım yani kanama adet gibi bitti
25 mart tekrar başladı ama bu seferki adetten farklı ağrı var akıntı koyu kahveye dönük sulu afedersin bööyle detaylı girdim ama durumum kötü gece düzgün uyuyamadım sabah oğlumu okula gönderdim sıra aldım hastaneden değerlerim artarsa ilaç vericekler kanama dursun diye şimdi veremiyolarmış hormon sonuçlarımı gereksiz yere çıkartırmış ilaç.Belki mart 15 de olan kanaman düşük yaptın dediler ama benim belirtilerim adetten sonra başladı 1yani 21 marttan sonra acaba bu yenimi yenimi diyorum buda yerleşme kanamasına benziyo eee yeniyse 147 beş güne çok değilmi keşke hiiiç bilmeseydim gebelik oluştuğunu be kolay hamile kalıp kolay kaybediyoum geçen ayda hepi topu 1 ilişki vardı korunmasız korunuyoduk tarihi 1 marttı söylemesi ayıp :43:

herkese günaydın kızlarrr:
umarım güzel 1 hafta olur..
dalincim anladığım kadarıyla hamilesin çok tebrik ediyorum cnm..
alakadar arkadaşım umarım sende hamilesindir ve sorun yaşamazsın ..

Back