• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ah inşallah kızlar valla siz de olmasanız kimle paylaşırım bunları..az önce eşime söyledim kanamam oldu diye çok korktu bi sor arkadaşalrına neden olabilir diyo :) canım benim :)

Kiyamam yaa, benimkide dün öledi hastalanmadan önce arkadaslarin ne diyo , sorsana onlar bilir diyodu simdide gir biraz moral topla arkadaslarindan diyo garibim:))

:))) zor durummuş gerçekten:)) evet bence de tatile gidin hem tatilde daha kafaca rahat oluyor insan bebiş yapmak da kolay olur belki:))

inşallah canım izmirde tatil köylerine bakcam
hem 3. senemizde beni izmire götürecekti
Aşkımız orda başladı da
inşallah bi sorun çıkmaz hep plansız şeyle çıkıyo artık valla sıkıldım eşimin tarafından

Kiyamam yaa, benimkide dün öledi hastalanmadan önce arkadaslarin ne diyo , sorsana onlar bilir diyodu simdide gir biraz moral topla arkadaslarindan diyo garibim:))

:))) kocalar da alıştı artık KK sohbetlerimize:))

Kızlar bana müsade, hepinize güzel bir akşam diliyorum.. :16:

Özgecim, yarın döner dönmez haber ver hayatım merakta bırakma bizi..:31:

Valla öle canim ya, ama iyiki varsiniz. Tamam tatlim sanada görüsürüz cok öpüyorum seni

sonucu alır almaz ilk size yazıcam söz olumlu ya da olumsuz..ama ben olumlu olacağına inanmak istiyorum..iyi düşüneyim iyi olsun :)

evet canım ben dün idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün adetimin 28. günü ama hesaplayıcıya göre 30 unda olmam gerekiyor dün pozitifi görünce doktordan randevu aldım yarın kan vericem Allahım hayırlısını versin......

ooooooo sen hamişsin kızzzııımmm
valla yarın biri daha eleniyo hamiş listemize
ohhhh valla çok mutluyum şimdi:21::49::52::52::52:

ben de kaçtım yarın mutlaka haber veririm..güzel haberler inşallah............................

bi benimki alışamadı kıskanıyo sizi biraz önce ağlıyodun
şimdi ne oldu da gülüyosun benim söylemediğim ne söylüyor onlarda
moralin düzeldi diyo
valla kıskanıyooooo:52:

bi benimki alışamadı kıskanıyo sizi biraz önce ağlıyodun
şimdi ne oldu da gülüyosun benim söylemediğim ne söylüyor onlarda
moralin düzeldi diyo
valla kıskanıyooooo:52:

hehehe erkek iste hemen kiskaniyolar, benim esimde diyo bu kk girdiginden beri pek öle somurtmuyosun demekki benden daha iyi geliyolar sana diyo:)) iste hayatim ince is bunlar onlar anlayamaz herseyi ;) fesat seyler nolcek:))

hayatim su emoticonlar sizde nasil cikiyo ya, benim yazilar böle cok renksiz oluyo :))

Son düzenleme:
hehehe erkek iste hemen kiskaniyolar, benim esimde diyo bu kk girdiginden beri pek öle somurtmuyosun demekki benden daha iyi geliyolar sana diyo:)) iste hayatim ince is bunlar onlar anlayamaz herseyi ;) fesat seyler nolcek:))

hayatim su emoticonlar sizde nasil cikiyo ya, benim yazilar böle cok renksiz oluyo :))

valla diğre topikt bir arkadaşta bu durumdan muzdaripti
yazma şablonunun altında vard benim senin pc de yok galiba
hiçbir bilgim yokk:17:

anam benim Laptop da benim kendinden gecmis belliki öle bisey yok bende :))

ama sonra ayarladı nasıl yaptığını yarın sorarım
onun evde pc yok yarın işyerine gelince yazar
Allahım erkeklerin kızdığı kadar varız haa evinde
pc olmadığını bile biliyorum yaa:52::52:

ama sonra ayarladı nasıl yaptığını yarın sorarım
onun evde pc yok yarın işyerine gelince yazar
Allahım erkeklerin kızdığı kadar varız haa evinde
pc olmadığını bile biliyorum yaa:52::52:

Sagol canim ii olur.
hehehe:) sen onu gec özel hayatlarimizi bilioruz ki artik kim esiyle nezaman eh yani biliyoruz :)))

kızlar cok keyıfsızım gecmısı okuyamadım ıns herkes ıyıdır.yarın 9 da kan verıcem 11 de alıcam ıcımde kotu bı duygu var sankı yukselmedı dıye belkıde kendımı kotuye hazırlıyorumdur kk da cooooooooooooook okudum degerı 300 lerden dusenlerı cok var pıyango banada vurcakmı bakalım.:50:

kızlar cok keyıfsızım gecmısı okuyamadım ıns herkes ıyıdır.yarın 9 da kan verıcem 11 de alıcam ıcımde kotu bı duygu var sankı yukselmedı dıye belkıde kendımı kotuye hazırlıyorumdur kk da cooooooooooooook okudum degerı 300 lerden dusenlerı cok var pıyango banada vurcakmı bakalım.:50:

Canim benim senin bukadar ümitsiz olmanin baska bi sebebi falan varmi ??

geçişi okusan neşen yerine gelirdi
yapma böyle canım benim değerin katlanmış olacak inşallah
ben eğer adetm geçerse idrar testini erkenden yapmayacam
valla daha stres oluyo
gerçi adetim yaklaştı bi test varevde test yapsammıki:52::52:
idrar da bişey yok kana geç giderim olur biterrrr:44::52:

Sagol canim ii olur.
hehehe:) sen onu gec özel hayatlarimizi bilioruz ki artik kim esiyle nezaman eh yani biliyoruz :)))

geçen nisanda ilk gebelik topiklerine takıldığımda
çok garipsemiştim ama artık okadar doğal geliyo ki:52:

geçen nisanda ilk gebelik topiklerine takıldığımda
çok garipsemiştim ama artık okadar doğal geliyo ki:52:

e yani hayatim :)) normalde yani, annemle bile bukadar detay paylasmiyorum ki ben:)) cünkü herkezin umudu belli hepimiz ayni sey icin ugrasiyoruz herkez birbirini anladigi icin tuaf ta gelmiyo artik

Back