- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.401
Mustafa Ata.... Çok tebrikler arkadaşımmmm...Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. Çok mutlu oldum valla bu habere..:)
İzmir buluşmasını gerçekten ayarlayabiliriz bir gün, ama beni bekleyin izmire geleceğim tarih kesinleşsin konuşalım o zaman:) malum ben ha deyince gelemiyorum:)
Tusemim, İlkbhr, Beluşummm.. Kızlar, üzülmeyin demiycem bu sefer, çünkü insan üzülüyor, üzülmek de sevinmek kadar doğal bir duygu ve o an onu hissediyorsanız yaşamanız lazım.. Sadece unutmayın ki, yolun sonu değil bu, bu bebişler öyle ya da böyle gelecek bize, buna inancımızın tam olması lazım.. bir iki güne kadar daha iyi hissedeceksiniz kendinizi bunu da biliyorum.. hepinizi çok seviyorum.. üzülürken umutsuzluğa kapılmayın sakın..
Gülden, emoş, kullanılmayannick, furtadoo.. Cici ve vefalı hamişlerimiz:) Hiç de bırakmazlar bizi:) Nasılsınız kızlar??:)
Latacım, benim evrak işlerinin çoğu bitti azı kaldı, haftaya salı bir görüşmem var, ondan sonra başka birşeyler daha çıkarmazlarsa şimdilik bitmiş olacak ve izmire gidişimi ayarlayabileceğim:)
Bu arada soğan kürüm bitmek üzere 14.günüm yarında yaparsam bu ay bitecek..inşallah soğan cücükleri bebiş olarak döner bize:)))
Bu arada bugün canım sıkkın aslında, benim baş belası bir erkek kardeşim var, yıllardır uğraşıyoruz anne kız, adam olmadı bir türlü, çalışmıyor, kötü alışkanlıkları var agresif vs vs.. ömrümüzü yedi annemle ikimizingitmiş gerizekalı kredi kartı almış 2 milyarda borç yapmış, hacizlik noktaya gelmiş annem haczi durdurmuş ama artık kadının canına tak demiş durumda.. çok canım sıkkın benim de, atsan atılmıyor satsan satılmıyor dedikleri durumdayız.. hem kardeşimin kendi hayatını böyle boşa harcamasına üzülüyorum hem de annemin sağlığıyla oynuyor , kadının huzurunu mutluluğunu yokediyor ona üzülüyorum.. ki ne emeklerle tek başına büyüttü annem bizi..
Yani bugün tekrar bunları duyunca, allahım dedim sen herşeyin hayırlısını biliyorsun, çocuk mocuk hikaye, bana bu adam gibi bir evlat vereceksen verme zaten dedim.. Artık kafam rahat, böyle bir evlat sahibi olmaktansa olmamak çok daha iyidir.. O yüzden tekrar söylüyorum kızlar size de, allah hakkımızda hayırlısını versin..
degılmı banu en onemlısı her gun onunla aglayıp verem olmaktansa bazen yokluguna sukr etmek lazım bızım komusumuz oyle soylerdı keske de oglumu dunyaya getırmeseydım de yokluguna aglasydım bu kadar dokunmazdı....dedıgın gıbı kardes atsan atılmaz satsan satılmaz ama sıkma uzme canını annene de sabır versın kardesıne islah edıp dogru yolu gostersın rabbım yoksa baska kurtulusu yok sıkma sen canını umarım hersey yolunu bulur duzelır...
masallah sen sogan kurunu bıtırmıssın benımde haftaya paza bıtecek cok sıkıldım ama ıkı ay kullandım yanı toplam 30 gun ama artık almıyor mıdem ıns dedıgın gıbı bırer faydası olur cucuklerımız gelır:))sende nasıl bır etkı yaptı banum akıntın nasıldı fark ettın bırseylerı....bende bu ay o gectıgımız ay kadar akıntım olmadı mesala ılk cok faydalı olmus demekkı....
olsun tatlım acelesi yok zaten sorumun , sen mutluluktan öylesindir şimdi yeni hamişimizsin nede olsa,
biz sorun etmeyiz canım merak etme rabbim mutluluğunu her zaman daim etsin inşallahAmin :))
cnm giremiyorum derken linkmi açılmıyor?
tedırgın olma hersey yolunda ıns.mıden ılerıde daha coook eksıcek ıns :)))
aa kusura bakma canım avatarında bebek resmı vardı ben senın zannettım pot kırdım sanırım cok uzgunum
bu ısın pesını bırakma .ama cokta stres yapma oluruna bırak ama gunlerıde unutma tatlım.hayırlısıyla hepınız anne olcaksınız buna ınanıyorum
cok hos ya
hadı bakalım ınsss hamılesındır.de surda gobecık atalım
kızlar lafı acılmısken hamıle kalamdan once muhakkak dıslerınıze baktırın cunku gebelıkte kalsıyum eksıklıgınız olcak bebegınız kalsıyumu kendıne emecek ve sızde azalacak dıslerınızde problem varsa ıyıce artacak.haberınız ola
uzme kendını hayatım.napalım bu ay olmazsa umudumuz nısan dıyıp yola devam edıcez.yılmak yooook.
ohh masallah masallah.nazar degemsın ınsallah
tatlım yapmayın bole salmayın kendınızı.vaktı gelmemıstır.belkı bıze konusmak kolay yasayana elbette daha zor ama.napalım keske sıhırlı degneguım olsa hepınızı bı durtsem[/QUOTevet canım yılmak yoookk :))
hayatım annemle yaşıyor, o konuyu çok araştırdık biz aynı şeyi öncede yaşadık çünkü.. Haciz gelince kardeşim annemle yaşadığı için annemin evine geliyor haciz, yani bunlar benim deyip faturalarını bile göstersen hikaye.. ancak sonrasında dava falan açman lazım yani trükiyede de o davalar yıllar sürüyor.. Kısaca öbür türlü olsa zaten ödemez annem de.. 2 yıl önce evden atmayı bile denedi kadın, sağlığı bozuldu artık, hem bir yanda annelik duyuları var diğer yanda çaresizlik..
O dediğin bizimkinde işlemez hayatım, tek sorun kredi kartı borç değil çünkü.. şöyle diyim aklının başında durmasını engeleyyecek alışkanlıkları var..
canım üzülme kafan atakma lafı artık cok sacma geliyo ama canım kendini ve anneni düsün sen güclü olki annene de güç ver hayatım inş kardesin düzelir dogru yolu bulur da acaba iyilikle konusmak hiç işe yaramazmı yada psikolog falan denedinizmi canım
Öyle valla hayatım, benim annemde aynı şeyi söylüyor.. allah yardımıcımız olsun, ona da akıl fikir vicdan versin diyoruz.. ama artık bir çözüm bulmak lazım..
Ben de bir değişiklik olmadı hayatım, akıntım falan yok hatta şimdi , geçen hafta yumurtlama haftamdı o zaman oldu, bu hafta tık yok yine:)) ama bebiş gelmezse önümüzdeki ay da o 7 günlük olayı yapıcam yine, başladık bitirelim kürü adam gibi:)
degılmı banu en onemlısı her gun onunla aglayıp verem olmaktansa bazen yokluguna sukr etmek lazım bızım komusumuz oyle soylerdı keske de oglumu dunyaya getırmeseydım de yokluguna aglasydım bu kadar dokunmazdı....dedıgın gıbı kardes atsan atılmaz satsan satılmaz ama sıkma uzme canını annene de sabır versın kardesıne islah edıp dogru yolu gostersın rabbım yoksa baska kurtulusu yok sıkma sen canını umarım hersey yolunu bulur duzelır...
Masallah sen sogan kurunu bıtırmıssın benımde haftaya paza bıtecek cok sıkıldım ama ıkı ay kullandım yanı toplam 30 gun ama artık almıyor mıdem ıns dedıgın gıbı bırer faydası olur cucuklerımız gelır:))sende nasıl bır etkı yaptı banum akıntın nasıldı fark ettın bırseylerı....bende bu ay o gectıgımız ay kadar akıntım olmadı mesala ılk cok faydalı olmus demekkı....
Allah ıslah etsin canım uzaktan söylemek basit tabii dimi
ama çok üzüldüm onun içinde üzüldüm sadece annenin değil kendi hayatınıda karartmış
Allahın imtihanları çeşit çeşit inşallah en iyi şekilde veririz canım annenin imtihanı çok zor Allah ıslah etsinn:26:
yanı tatlım yap hemen bırakmamak lazım....bende de bu ay olmadı bu hafta yumurtlama haftası bızımde hatta bugun baslıyo 20.gunde 30 kadar calısacagız bakalım ne olacakkk duurmumuz:) tatlım akıntın olmadı ıse sende bırseycık yok ama sogan suyu rahatlatır senı ıns adet olmazda fark edersın.....ama bır cucuk gelırse daha ıyı olur..bana oyle gelıyo kı ılk ayda sana faydalı olcak hanı kullanılmayannıck aynen senın gıbıydı akıntsı falan fazla olmamıstı normaldı hersey demsıtı ama ıcmeye devam etmıstı o ılk ay hamıle kaldı bence sende onun gıbısın olur bu ay ıns....
yaklaşık 8 yıldır uğraşıyoruz benzer sorunlarla tatlım.. Valla denemediğimiz yol kalmadı öyle diyeyim.. Önerilebilecek her yöntemi denedik.. Kendi tedaviye de yanaşmıyor, psikoloğa gitmeye ikna edemiyoruz.. ne diller döktük neler yaptık, ama hayır diyor.. hatta zorla yaptırabilir miyizi bile araştırdık, tedavi işini yani, çok araştırdık, 18 den büyük olduğu için kendi istemedikçe hiç bir şey yapamıyorsun..
Aman neyse, kapatalım konuyu, ama gerçekten ciddiyim, böyle bir evlat verecekse bana allahım vermesin, ömrüm kafi gelmez tekrar aynı acıları yaşamaya çünkü ve istemiyorum da..
yaklaşık 8 yıldır uğraşıyoruz benzer sorunlarla tatlım.. Valla denemediğimiz yol kalmadı öyle diyeyim.. önerilebilecek her yöntemi denedik.. Kendi tedaviye de yanaşmıyor, psikoloğa gitmeye ikna edemiyoruz.. Ne diller döktük neler yaptık, ama hayır diyor.. Hatta zorla yaptırabilir miyizi bile araştırdık, tedavi işini yani, çok araştırdık, 18 den büyük olduğu için kendi istemedikçe hiç bir şey yapamıyorsun..
Aman neyse, kapatalım konuyu, ama gerçekten ciddiyim, böyle bir evlat verecekse bana allahım vermesin, ömrüm kafi gelmez tekrar aynı acıları yaşamaya çünkü ve istemiyorum da..
latacım naber tatlımmmm ozaman neymiş bukadar soğan kürü yeterliymiş demekki...
tatlım nası istersen gercekten dert derdi unutturuyo dimi canım benim benimde abimin aynı sorunları vardı yani kötü alıskanlık ama bıraktıgını hiç sanmıyorum zaten kendisi tedavi istemedigi sürece biz zorla yaptırsakda tedaviye cevap vermiyomus bende cok arastırdım tatlım ama kendine dikkat et canım annenede sen moral vericeksin
İnşallah hayatmmmm:) Ama inşallah sen de, ben de , bekleyen herkes de alsın bebiş haberini artık:) Bakalım eğer işe yararsa zaten herkese silah zoru soğan suyu içirticem:)))) ama hiç kendimi hamiş gibi hissetmiyorum o da ayrı konu:)
:))evet oylede kızlar devam et dedıler ıkıncı ayda bende soz dınledım:))bu ay cok az akıntım oldu belkıde normal ıyıce ıcım dısım temızlnsın gulden:)artı yaz gelıyor hıc bırsey yapamayız sonra keske yapsaydım falan ıcımde ukte kalmasın zaten sogan bıttıkten sonra beklemekten baska bırsey yapmayacagım baska kur falan dogala halıyle devam:))hayırlısı dua et o mınıcık mercımegınle beraber...teyzesınınde hayırlı bır bebegı olsun dıye.....
Öyle hayatım gerçekten.. Çok sağol.. Amiiiiiiiiiiin diyebiliyorum sadece..
Neyse ben içinizi kararttım birden:)
çaresizlik çok kötü gerçekten ve çok zor sonuçta küçük çocuk değilki bazı şejyler için zorlaya bilesin malesef annende sende bunu çekeceksiniz..
Neden böyle oluyo bu çocuklar ahh bu yanlış arkadaşlar kızlar arkadaş seçimi çok önemli
emininm bu işte kardeşinin arkadaşlarının rolü çok büyüktür
ayrıca sizinde canınızı sıktım ndedemk banucum biz niyçin burdayız sadece sevinçlerimizi paylaşmak içinmi hayır aynı zamanda üzüntülerimizide paylaşmak için..
:)) öyle hayatım, 14-15 gibi yumurtladım. yani eğer döllenme olduysa rahme ulaşması bile 24 ünü bulabilir ki sonradan hamilelik hormonu salgılanmaya başlıyormuş.. yani zaten 10-15 gün önceden belirti hissetmek çok olası değil, ancak belki adetten önceki son hafta, o da herkesde olmuyor.. O yüzden ben artık belirti aramıyorum..:))daha yenı canım hem yenı yumurtlama haftasından cıkmadın mı:)bırde banu sankı gecen aylarda butun gebelık belırtılerını hıssetıkte ne oldu bos cıktık:))bu ay hıc takma dusunme bıle rabbım ol demısse zaten olmustur yoksa bız eksısı var yok artısı var demekle olmuyor bu ay dusunme bır rahat ol dıyorlar ya sen de sımdıden basla ıste:)
dualarımız seninle teyzesi hehehe biz bugün bir kahveçekirdeği kadar olmuşuz teyzesi bliyomusun sende bizim için dua et olurmu bizde kalp atışımızı duyalım sağlıkla..
olur mu hiç canım karatmak ne demek biz burada amacımız dertleşmek
yeri geliyor bizde derdimizi paylaşıyoruz başkalrına anlatamıyoruz yeri geliyor eşimle paylaşamadığım
birçok konuyu sizinle paylaşıyorum
kendini ferah tut kendini üzsende hiçbirşey için bişey yapamazsın
bence zaten o iyileşmek istemior sizin yapacağınız hiç birşey yok
sadece tedaviyi istemesi için bir sebep vermesi için dua edelim
sakın üzülme belki sizi üzmek onu mutlu ediyor bazı insanalar
sevdiklerini üzmekten zevk alır garip ama gerçek
onun için ve sizin için hayırlısı olsun:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?