- Konu Sahibi pembemasal
- #11.361
Kızlaaarrrrr GÜNAYDIINNNNN. Dün akşam idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördük. Eşim çok heycanlandı hemen ailesini benimkileri aradı haber verdi. Sanırım hamileyim. Varmı yokmu kafamız karışmıştı ama sonunda içimizi ferahlattı idrar testi. Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin işallah. Çok sevinçliyim işallah sizlerdende güzel haber alırım sevincimi katlarım.
İnanki üzüldüm canım ama hayırlısı işallah öbür aya hamiş kalırsın AMİİİİNNNNNNNN
İşallah güzel haber alırsın canım benim içini yinede ferah tutmaya çalış. Herşeyin hayırlısını dile.
İşallah hediye verirsin ama kendi bebişine hediye edersinAllah kendi bebişine giydirmek nasip etsin.
Ne demek her zaman beklerim. Ayrıca hepimiz hamiş olalım veya olmayalım bir gün buluşma ayarlayalım sanırım çoğunluk izmirde izmirde buluşalım kızlar nasıl fikir.. Allah nasip ederse sizlerle tanışmak isterim. 2008 kasım annelerine üyeydim oğlum da. hepsi buluşmuşlar ben son dönemlerde girmemiştim. bir de baktım buluşulmuş resimler çekilmiş çok güzel yaaa .
tebrik ederim canım benim.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...