• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlaaarrrrr GÜNAYDIINNNNN. Dün akşam idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördük. Eşim çok heycanlandı hemen ailesini benimkileri aradı haber verdi. Sanırım hamileyim. Varmı yokmu kafamız karışmıştı ama sonunda içimizi ferahlattı idrar testi. Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin işallah. Çok sevinçliyim işallah sizlerdende güzel haber alırım sevincimi katlarım.

İnanki üzüldüm canım ama hayırlısı işallah öbür aya hamiş kalırsın AMİİİİNNNNNNNN

İşallah güzel haber alırsın canım benim içini yinede ferah tutmaya çalış. Herşeyin hayırlısını dile.

İşallah hediye verirsin ama kendi bebişine hediye edersin :34: Allah kendi bebişine giydirmek nasip etsin.

Ne demek her zaman beklerim. Ayrıca hepimiz hamiş olalım veya olmayalım bir gün buluşma ayarlayalım sanırım çoğunluk izmirde izmirde buluşalım kızlar nasıl fikir.:kkk:. Allah nasip ederse sizlerle tanışmak isterim. 2008 kasım annelerine üyeydim oğlum da. hepsi buluşmuşlar ben son dönemlerde girmemiştim. bir de baktım buluşulmuş resimler çekilmiş çok güzel yaaa .

tebrik ederim canım benim.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...

:nazar::nazar:bebısımız ıyımıs tatlım sende mıde bulantın ıcın bır cay kasıgı ıle kekık yut suyla cıgnemeden....o bulnatıyı kesermıs....:)

Latacım yanlış anlama canım..ama kekik ve kekik suyu düşüğe neden oluyomuş.doktor hamile arkadaşıma kesinlikle kekik kullanma demiş.

aynen kızlar nasib degilmiş diyorum ama arada aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ya doktor kontrolünde olmasa bu kadar kafama takmıyırum ama asılama falan baya umutlanmıstım simdi tekrarlanıcak diyo doktor asılama bunu da kaldırabilecekmiyim bilmiyorum

tabiki kaldırcaksın canım benim. derdi veren Allah ona dayanma gücünüde verir seni inancını sakın yitirme bebem inşallah en hayırlı zamanda hamiş olcaksın. bende çok üzüldüm iki gün ama napalım kısmet değilmiş bu ay,, inşallah nisana hepimizin göbüşleri dolcak canım.. sen sakın moralini bozma canım benim...

Kızlaaarrrrr GÜNAYDIINNNNN. Dün akşam idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördük. Eşim çok heycanlandı hemen ailesini benimkileri aradı haber verdi. Sanırım hamileyim. Varmı yokmu kafamız karışmıştı ama sonunda içimizi ferahlattı idrar testi. Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin işallah. Çok sevinçliyim işallah sizlerdende güzel haber alırım sevincimi katlarım.

İnanki üzüldüm canım ama hayırlısı işallah öbür aya hamiş kalırsın AMİİİİNNNNNNNN

İşallah güzel haber alırsın canım benim içini yinede ferah tutmaya çalış. Herşeyin hayırlısını dile.

İşallah hediye verirsin ama kendi bebişine hediye edersin :34: Allah kendi bebişine giydirmek nasip etsin.

Ne demek her zaman beklerim. Ayrıca hepimiz hamiş olalım veya olmayalım bir gün buluşma ayarlayalım sanırım çoğunluk izmirde izmirde buluşalım kızlar nasıl fikir.:kkk:. Allah nasip ederse sizlerle tanışmak isterim. 2008 kasım annelerine üyeydim oğlum da. hepsi buluşmuşlar ben son dönemlerde girmemiştim. bir de baktım buluşulmuş resimler çekilmiş çok güzel yaaa .
,
en basta gozun aydın tatlım demıstık sana sen hamılesın dıye neyse guzel bır haberle gune basladık:):nazar:
bulusma konusda cogumuz ıcın cok zor ama bellı mı olur bu donemler olmaz ama ılerkı yıllarda olabılır esım muhakkak ızmırde emeklı olacagım deyıp duruyo:)be ıstemıyorum ama nasıp bakalım bu mayıs egerkı bır aksılık cıkmazsa ızmırde kurs var 3 hafta mayıs 2 haftası gelcegız ızmır buyulu sehrıne esım cok sevıyor ılk gorev yıllarını oarda yasamıs da:)vazgecemıyor....bakalım nasıp kısmet walla...

selam kızlarrrrrrrrrrr
dün test yaptım negatif :(
ben artık bu işin peşini bıraktım yanlışlıkla kazayla olacakmı bakalım bide onu deneyelim :)

belüscum herşeyin hayırlısı canım.. şimde benide adetim bitsin eşim diyorki sen bu işi beceremiyon bundan sonra kontrol bende olcak. ne zaman yapcağımıza ben karar vercem diyor.. bende tamam dedim.. ama bu adam benim haşatımı çıkartır:))) ben de senin gibi peşini bıraktım canım kazayla olcak... inşalah...

lata naber canım sen nasılsın özledm valla yaa soan kuru yaptınmı bu ay tekrar baslıcaktın hani...

bende tatlım ozledım uzun zmandır gıremıyon....evet tatlım bu ayda yapıyorum ama gecen aya gore cok ısteklı degılım gecen ay kana kana ıcerdım sogan suyunu sankı saray serbetı gıbı gelırdı:))bu ay ogg booo dıye ıcyorum bu ay akıntım falan olmadı demek gecen ay ıyı ıse yaramıs bakalım bu ay neler olcak:)bızım cucugumuz de gelmıs kalk atıslar falan ıyıce buycek annesı masallah allah nazarlardan saklasın saglıklı bır bebısmız olur....

çok sağol tatlım,inşallah nisanda hep beraber şişeriz :))

tatlım ben bu ay hiçbir şekilde kafaya takmıcam ister bu ay olsun ister diğer aylarda Allah hayırlısını versin, kendimi yiyip bitirdim ne zamandır. artık ilişkiyede bebek olması için giriyorum düşünceside yok... stres bebeğe engel oluyor tatlım yaa..

Latacım yanlış anlama canım..ama kekik ve kekik suyu düşüğe neden oluyomuş.doktor hamile arkadaşıma kesinlikle kekik kullanma demiş.

yok tatlım nıye yanlıs anlayayım bende doktor saracoglunun sıtesınde sıkca sorulan sorular arasında bı kac kez rastladım belkı sızlerde gorebılırsınız dıye yazıyorum saracoglu bır bayana cvp vermıs bulnatıyo onlemek ıcın bır tatlı kasıgı kekııgı cıgnemeden yutun demıs hemn bulantıyı keser demıs...artı benım annemde hatta kuzenım cok kotudu tam 6 kılo verdı ıkı ay ıcınde 3.ay kekık kullanmaya baslayınca kendını toparlamıstı bebısımızde bırseycıkler olmadı da....

tabiki kaldırcaksın canım benim. derdi veren Allah ona dayanma gücünüde verir seni inancını sakın yitirme bebem inşallah en hayırlı zamanda hamiş olcaksın. bende çok üzüldüm iki gün ama napalım kısmet değilmiş bu ay,, inşallah nisana hepimizin göbüşleri dolcak canım.. sen sakın moralini bozma canım benim...

valla moral falan kalmadı gulsen ya dünden beri aglamaktan içim çıktı ama bi şekilde toparlamam lazım kendimi ya canım mevlam tez zamanda bizleride güldürür inş

yok tatlım nıye yanlıs anlayayım bende doktor saracoglunun sıtesınde sıkca sorulan sorular arasında bı kac kez rastladım belkı sızlerde gorebılırsınız dıye yazıyorum saracoglu bır bayana cvp vermıs bulnatıyo onlemek ıcın bır tatlı kasıgı kekııgı cıgnemeden yutun demıs hemn bulantıyı keser demıs...artı benım annemde hatta kuzenım cok kotudu tam 6 kılo verdı ıkı ay ıcınde 3.ay kekık kullanmaya baslayınca kendını toparlamıstı bebısımızde bırseycıkler olmadı da....

demekki doktor dan doktora değişiyo söylenenler.benim arkadaşımda nisanda doğum yapacak.sadece bitki olarak yeşil çayı vermişti günde 1 bardak.Allah tüm bebişleri koruusn.....

ayyyyy bana bugün zaman geçmez.gerçi hamile değilimdir ama yieden sonucu merak ediyorum.

tatlım ben bu ay hiçbir şekilde kafaya takmıcam ister bu ay olsun ister diğer aylarda Allah hayırlısını versin, kendimi yiyip bitirdim ne zamandır. artık ilişkiyede bebek olması için giriyorum düşünceside yok... stres bebeğe engel oluyor tatlım yaa..

al bendende de o kadar tatlım,bende hiç kasmicam valla bu ay,zevkime bakıcamm :)) aa yeter bun ne yaw hemen olacak diye bir şey yokki değil mi ama ?? sıkıldım valla yiteeerrrr

ayyy aynıyız senle :)) valla bılmıorum benım ılk gebelıgımde 3 ayda 6 kılo vermıstım hıcbısey yıyemıodum yemek lafı bıle mıdemı bulandırıodu..ama cocugum var yemekde yapmak zorundayım ne yapcam nası altından kalkcam bılmıorum valla canım..cubuk kraker taşı yanında bıraz rahatlatıo mıdeyı..bıde elma ye oda ıyı gelıo bıderece yani..kalp atıslarını gordum evet ultrasonda bısey yanıp sonuodu doktor kalp atısı bu dedı ıste..pırınc kadar felanmıs al pırıncı bebegım dıye sev okadar yani dedı :))

Evet aynıyız canım ama nasıl oldu öyle ilk üç ay kilo verdin demek ay kıyamam ya, kraker taşıyorum yanımda ama illa sabah bi kere çıkarcam yoksa günüm zindan oluyo bana sakız falan çiğniyorum o biraz geçiriyo inş sorunsuz geçer hamileliklerimiz canım sağa salim alırız kucağımıza

valla moral falan kalmadı gulsen ya dünden beri aglamaktan içim çıktı ama bi şekilde toparlamam lazım kendimi ya canım mevlam tez zamanda bizleride güldürür inş

ahh canım benim.Allah tez zamanda sevindirsin ya bizleri.bu kadar stres yapıyoruz sonraki yaşamımızda bize şeker-kolestrol-tansiyon olarak geri dönücek bu stresli günler :((

ahh canım benim.Allah tez zamanda sevindirsin ya bizleri.bu kadar stres yapıyoruz sonraki yaşamımızda bize şeker-kolestrol-tansiyon olarak geri dönücek bu stresli günler :((

ya aynen bide doktor bana rahmin cok damarlanmıs senin senede bi kez smear testi yaptırman lazım dedi bende kesin kadın hastalıgı falanda cıkabilir tonla ilaç içtik valla

banucum nasılsın tatlımmm neler yapıyosun banuss sen ıslemlerını tamamladın mı neler yaptın......

bencede tatlım hemen toparlanmaya bak, ağlamak bize zarar vermekten hiç bir şeye yaramıyor emin ol, dün akşam ben çok üzgündüm, eşim sarıldı konuştuk falan kendime geldim.. sonra kalktım aaa yeter dedim, neden üzülüyorum Allah inşallah hayırlı zamanda vercek biraz zamana bırakayım bu işi,, sonra çay yaptım birde mısır patlattım kocamla oturdum film izledim biraz kendime geldim.. üzülmek hiçbişeye fayda değil sabahta güzel bi şekilde süslendim püslendim işe geldim.. moralim iyi çok şükür şimdi.. hepsi geçecek canım benim üzülme ağlama Allahın izniyle herşey yoluna gircek..anlaştık kuzum..

al bendende de o kadar tatlım,bende hiç kasmicam valla bu ay,zevkime bakıcamm :)) aa yeter bun ne yaw hemen olacak diye bir şey yokki değil mi ama ?? sıkıldım valla yiteeerrrr

tabi ya yiterrr:))) ohh sefam olsun.. nisan olmazsa haziran olur:))) keyfimize bakalım baharda geldi gezelim tozalım dimi ama...

,
en basta gozun aydın tatlım demıstık sana sen hamılesın dıye neyse guzel bır haberle gune basladık:):nazar:
bulusma konusda cogumuz ıcın cok zor ama bellı mı olur bu donemler olmaz ama ılerkı yıllarda olabılır esım muhakkak ızmırde emeklı olacagım deyıp duruyo:)be ıstemıyorum ama nasıp bakalım bu mayıs egerkı bır aksılık cıkmazsa ızmırde kurs var 3 hafta mayıs 2 haftası gelcegız ızmır buyulu sehrıne esım cok sevıyor ılk gorev yıllarını oarda yasamıs da:)vazgecemıyor....bakalım nasıp kısmet walla...

Doğru söylüyorsun canım ya gönül isterdi tabiki de işte . Nasip canım sende bol bol gezersin :) Bnede bir ara abimin yanına gitmeyi düşünüyorum ama bakalım ne zaman.

Amin canım tez zamanda işallah güzel haberlerinizi alırız hep beraber. Sen içini ferah tut canım benim kıyamam ben sana ama biran önce toparla kendini.

canım senin için enn iyisi kantesti..

inşallah yapmaz canım yapmaz..
benim şimdilik iyi sadece miydem acayip ekşiyo birde cumartesiyi bekliyorum inşallah cumartesi rahatlıyacam hala tedirginim çünkü..

tatlım bellirtilere takılmayın fazla belirtiler herkese göre deyişir sen kan testini yaptır kafan rahat etsin..

günaydın tatlım biz iyiyiz sen nasılsın birde sana özelden mesaj attım..
tedırgın olma hersey yolunda ıns.mıden ılerıde daha coook eksıcek ıns :)))
benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo :41:

kıs benim çocuğum yokki nie dertleniom ben burda olmuyo diyeeeeeeeeeee
aa kusura bakma canım avatarında bebek resmı vardı ben senın zannettım pot kırdım sanırım cok uzgunum :5:
selam kızlarrrrrrrrrrr
dün test yaptım negatif :(
ben artık bu işin peşini bıraktım yanlışlıkla kazayla olacakmı bakalım bide onu deneyelim :)
bu ısın pesını bırakma .ama cokta stres yapma oluruna bırak ama gunlerıde unutma tatlım.hayırlısıyla hepınız anne olcaksınız buna ınanıyorum
Kızlar biz çalışmalara Nisan ayında başlicaz ama geçen gün indirimde diye müzikli bi bebiş oyuncağı almıştım :D
Dün geldi en sonunda...Kocişkom dün akşam gelir gelmez oyuncağı sordu, açtık paketini dün akşamdan beri durmaksızın
oyuncakla oynuyoruz gece yatakta bile dinledik,sabah uyandığımızdada ay çok keyifli bişimiş :52:
:55::55::55::55::55: cok hos ya :52:
kıslarrrr gidip kan testi verdim geldim.öğleden sonra 3-4 gibi alıcamm.ama içimden hamile olduğuma dair en ufak bi ümit bilem yok.
hadı bakalım ınsss hamılesındır.de surda gobecık atalım
günaydın canım..

canım sen birazdaha bekle bence..

canım diş ilk 3 ay yapmıyolar ve oyüzdende hamile kalmadan önce bütün diş tedavinizi yaptırın diye uyarıyolar..
delusçum sende şu intihap işini çöz önce bence tatlım bak ozaman hemen hamile kalacaksın bence..
unutma intihapta hamile kalamama sebebi..

canım senin adetin nezamandı?

benim iki aydır dengesiz tatlım ya geçen ay 24 ünde gelmesi gerekti 19 unda damlalar başladı
bu ay 21 desek 16 sında başladı bende bilmiyorum artık :(
kızlar lafı acılmısken hamıle kalamdan once muhakkak dıslerınıze baktırın cunku gebelıkte kalsıyum eksıklıgınız olcak bebegınız kalsıyumu kendıne emecek ve sızde azalacak dıslerınızde problem varsa ıyıce artacak.haberınız ola
günaydın kızlar,

dün doktora gittim,nitekim orta kulak enfeksiyonu olmuşum.Tabi antibiotiği almadan önce birde beta hcg yaptırdım;sonuc 0,06 yani negatif :(( ve ben hala adet olmadım :((
uzme kendını hayatım.napalım bu ay olmazsa umudumuz nısan dıyıp yola devam edıcez.yılmak yooook.
kızlar dun doktora gıttım bebegın kalp atısını gordum yanıp yanıp sonuodu ultrasonda:)
ama kesenın uzagında bır yerde cok ufak bı kan pıhtısı var doktor sıyah lekelenmen olablır panık yapma bol bol dınlen dedı..10 gun snra tekrar cagırdı cok mutluyum:)Rabbım butun ısteyenlere butun burdakı arkadaslara tattırsn ınsallah..
ama asırı mıdem bulanıo fenalıklar gelıo afakanlar basıo felan..ılk gebelıgımdekı gıbı oldum 1 kılo vermısım bıle sımdıden..kupkuru olcam heralde 3 ay bıtene kadar :(ne yemek yıyebılıorum ne yemekle ılgılı bırsey duymak ıstıorum cok fenayım yani:(
ohh masallah masallah.nazar degemsın ınsallah:nazar::nazar::nazar:

tatlım yapmayın bole salmayın kendınızı.vaktı gelmemıstır.belkı bıze konusmak kolay yasayana elbette daha zor ama.napalım keske sıhırlı degneguım olsa hepınızı bı durtsem

Back