• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bencede tatlım hemen toparlanmaya bak, ağlamak bize zarar vermekten hiç bir şeye yaramıyor emin ol, dün akşam ben çok üzgündüm, eşim sarıldı konuştuk falan kendime geldim.. sonra kalktım aaa yeter dedim, neden üzülüyorum Allah inşallah hayırlı zamanda vercek biraz zamana bırakayım bu işi,, sonra çay yaptım birde mısır patlattım kocamla oturdum film izledim biraz kendime geldim.. üzülmek hiçbişeye fayda değil sabahta güzel bi şekilde süslendim püslendim işe geldim.. moralim iyi çok şükür şimdi.. hepsi geçecek canım benim üzülme ağlama Allahın izniyle herşey yoluna gircek..anlaştık kuzum..

tabi ya yiterrr:))) ohh sefam olsun.. nisan olmazsa haziran olur:))) keyfimize bakalım baharda geldi gezelim tozalım dimi ama...

ayy gulsen valla sagol ya biraz su serpildi içime aksam bizde baya konustuk esimle oda cok kötü oldu bana moral vermeye calısıyo ama anlıyorum yani sabah da işe gittikten sonra aradı aklım sende diyo bende ona belli etmemeye calısıyorum ama işte biliyosun ya elde degil ama bugünü atlatırsam bende toparlarım canım sagolun ama gercekten burda olmak cok güzel hepinize tesekkürler kızlar desteginiz için

mustafaata cım tebrikler canım hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymak nasip etsin inşallahh:49:

mustafa atacım tebrık ederım hayatım darısı kucagına aldıgın gun olsun ınss hayırlısıyla

hamıle kalamayan arkadaslarım sızlerde kendınızı yıpratmayın bugunelrın meyvesı cok tatlı gelecek.bugun tırtılsak yarın kelebek olucaz ınsss:nazar:

Bu arada sevincimi benimle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim canlarım benim. Hepinizi tek tek kocaman öpüyorum.:54::54:

hep oyle olur zxaten bekelrsın gelmez beklemezsın gunler hemen gecer kapıya dayanır kırmızılar.aynen taksıt ve kıra gunelrıd eole olur hemencık gelıverır :))):47::47:

ayy gulsen valla sagol ya biraz su serpildi içime aksam bizde baya konustuk esimle oda cok kötü oldu bana moral vermeye calısıyo ama anlıyorum yani sabah da işe gittikten sonra aradı aklım sende diyo bende ona belli etmemeye calısıyorum ama işte biliyosun ya elde degil ama bugünü atlatırsam bende toparlarım canım sagolun ama gercekten burda olmak cok güzel hepinize tesekkürler kızlar desteginiz için

canım her zaman yanındayız sen yeterki inancını kaybetme moralini yüksek tut.. ayrıca tek olmadığını bile burdaki herkes çocuk istiyor.. hepimiz hamış olcaz en yakın zaman Allahın izniyle....AMİN...

valla kızlar ben bu ayadet olunca anladım yanlış bişeyler yapıyorum dedim

ben beden eğt öğretmeniyim geçen ay eğer bebek varsa bişey olur diye hiç bişey yapmadım
bu ay takmyorum valla step yapmaya karar verdim malum 23 nisan yaklaşıyorr:8::8:
bu ay daha rahatım gerçekten :32:
ve bebek için değilde ilişi için yaptım bu ay taını çıkarttım yaneeee:52:
ama eşiniz bilmesin yumurtladığınız falan onlar daha çok etkileniyorlar
:48::48:
sizi sefiyom ben:46:

ben beden eğt öğretmeniyim geçen ay eğer bebek varsa bişey olur diye hiç bişey yapmadım
bu ay takmyorum valla step yapmaya karar verdim malum 23 nisan yaklaşıyorr:8::8:

en ıyısı tatlım cocuk ıcın yapılan ılıskı ıskence halını alıyooo:53:

berceste cim banada eşim bu ay kendini bana bırak nezaman yapcağımıza herşeye ben karar vercem dedi.. kendimi bu ay eşima bırakcam.. bu adam benim haşatımı çıkartr ama katlancez artık.. ben artık herşeyi oluruna bıraktım.. Allahtan adet günüm 4 gün sürüyor..eşim fazla beklemicek planlarını yapmak için.

berceste cim banada eşim bu ay kendini bana bırak nezaman yapcağımıza herşeye ben karar vercem dedi.. kendimi bu ay eşima bırakcam.. bu adam benim haşatımı çıkartr ama katlancez artık.. ben artık herşeyi oluruna bıraktım.. Allahtan adet günüm 4 gün sürüyor..eşim fazla beklemicek planlarını yapmak için.

haaaaahhhaaa bu hiç iyi olmamış benceee
ben kabul ederken bayağı düşünürdüm:52:
yani hissettirmiyorum ama mesela benim yumurtlama günümde
kendime aha çok dikkat ederim ve işveli oluyorum daha sonra iki kat hevesle adamı baştan çıkartıyorum
işin büyüsüne sonra bi bakmışım kendimide kaptırmıım ve güzel bir gece oluo:52:
valla olursa olur ama artık adet olunca üzülmek yokkk:49:
çünkü yakında gelecek hissediyorum:23::23:

ben sımdılık gıdeyım oglus acıktı onu doyurayım yatırayım.esımı kaldırayım doyurayım.bıttımı yumurtlama gunlerı yanasmıyosun hıc deyıp duruyo :))))))) kendını kullanılmıs gıbı hıssedıyormus hehehe.bı bakayım ortalıga gelırımgene ıns opuldunuz bababayyy

Mustafa Ata.... Çok tebrikler arkadaşımmmm...:nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. Çok mutlu oldum valla bu habere..:)
İzmir buluşmasını gerçekten ayarlayabiliriz bir gün, ama beni bekleyin izmire geleceğim tarih kesinleşsin konuşalım o zaman:) malum ben ha deyince gelemiyorum:)

Tusemim, İlkbhr, Beluşummm.. Kızlar, üzülmeyin demiycem bu sefer, çünkü insan üzülüyor, üzülmek de sevinmek kadar doğal bir duygu ve o an onu hissediyorsanız yaşamanız lazım.. Sadece unutmayın ki, yolun sonu değil bu, bu bebişler öyle ya da böyle gelecek bize, buna inancımızın tam olması lazım.. bir iki güne kadar daha iyi hissedeceksiniz kendinizi bunu da biliyorum.. hepinizi çok seviyorum.. üzülürken umutsuzluğa kapılmayın sakın..

Gülden, emoş, kullanılmayannick, furtadoo.. Cici ve vefalı hamişlerimiz:) Hiç de bırakmazlar bizi:) Nasılsınız kızlar??:)

Latacım, benim evrak işlerinin çoğu bitti azı kaldı, haftaya salı bir görüşmem var, ondan sonra başka birşeyler daha çıkarmazlarsa şimdilik bitmiş olacak ve izmire gidişimi ayarlayabileceğim:)
Bu arada soğan kürüm bitmek üzere 14.günüm yarında yaparsam bu ay bitecek..inşallah soğan cücükleri bebiş olarak döner bize:)))

Bu arada bugün canım sıkkın aslında, benim baş belası bir erkek kardeşim var, yıllardır uğraşıyoruz anne kız, adam olmadı bir türlü, çalışmıyor, kötü alışkanlıkları var agresif vs vs.. ömrümüzü yedi annemle ikimizin :( gitmiş gerizekalı kredi kartı almış 2 milyarda borç yapmış, hacizlik noktaya gelmiş annem haczi durdurmuş ama artık kadının canına tak demiş durumda.. çok canım sıkkın benim de, atsan atılmıyor satsan satılmıyor dedikleri durumdayız.. hem kardeşimin kendi hayatını böyle boşa harcamasına üzülüyorum hem de annemin sağlığıyla oynuyor , kadının huzurunu mutluluğunu yokediyor ona üzülüyorum.. ki ne emeklerle tek başına büyüttü annem bizi..

Yani bugün tekrar bunları duyunca, allahım dedim sen herşeyin hayırlısını biliyorsun, çocuk mocuk hikaye, bana bu adam gibi bir evlat vereceksen verme zaten dedim.. Artık kafam rahat, böyle bir evlat sahibi olmaktansa olmamak çok daha iyidir.. O yüzden tekrar söylüyorum kızlar size de, allah hakkımızda hayırlısını versin..

Son düzenleme:
Mustafa Ata.... Çok tebrikler arkadaşımmmm...:nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. Çok mutlu oldum valla bu habere..:)
İzmir buluşmasını gerçekten ayarlayabiliriz bir gün, ama beni bekleyin izmire geleceğim tarih kesinleşsin konuşalım o zaman:) malum ben ha deyince gelemiyorum:)

Tusemim, İlkbhr, Beluşummm.. Kızlar, üzülmeyin demiycem bu sefer, çünkü insan üzülüyor, üzülmek de sevinmek kadar doğal bir duygu ve o an onu hissediyorsanız yaşamanız lazım.. Sadece unutmayın ki, yolun sonu değil bu, bu bebişler öyle ya da böyle gelecek bize, buna inancımızın tam olması lazım.. bir iki güne kadar daha iyi hissedeceksiniz kendinizi bunu da biliyorum.. hepinizi çok seviyorum.. üzülürken umutsuzluğa kapılmayın sakın..

Gülden, emoş, kullanılmayannick, furtadoo.. Cici ve vefalı hamişlerimiz:) Hiç de bırakmazlar bizi:) Nasılsınız kızlar??:)

Latacım, benim evrak işlerinin çoğu bitti azı kaldı, haftaya salı bir görüşmem var, ondan sonra başka birşeyler daha çıkarmazlarsa şimdilik bitmiş olacak ve izmire gidişimi ayarlayabileceğim:)
Bu arada soğan kürüm bitmek üzere 14.günüm yarında yaparsam bu ay bitecek..inşallah soğan cücükleri bebiş olarak döner bize:)))

Bu arada bugün canım sıkkın aslında, benim baş belası bir erkek kardeşim var, yıllardır uğraşıyor adam olmadı bir türlü, çalışmıyor, kötü alışkanlıkları var agresif vs vs.. ömrümüzü yedi annemle ikimizin :( gitmiş gerizekalı kredi kartı almış 2 milyarda borç yapmış, hacizlik noktaya gelmiş annem haczi durdurmuş ama arrık kadının canına tak demiş durumda.. çok canım sıkkın benim de, atsan atılmıyor satsan satılmıyor dedikleri durumdayız.. hem kardeşimin kendi hayatını böyle boşa harcamasına üzülüyorum hem de annemin sağlığıyla oynuyor , kadının huzurunu mutluluğunu yokediyor ona üzülüyorum.. ki ne emeklerle tek başına büyüttü annem bizi..

Yani bugün tekrar bunları duyunca, allahım dedim sen herşeyin hayırlısını biliyorsun, çocuk mocuk hikaye, bana bu adam gibi bir evlat vereceksen verme zaten dedim.. Artık kafam rahat, böyle bir evlat sahibi olmaktansa olmamak çok daha iyidir.. O yüzden tekrar söylüyorum kızlar size de, allah hakkımızda hayırlısını versin..

akudum ve annen için çok üzüldüm ama bi okadarda kızdım
eğerki o kredi borcunu ödemeseydi ve kendi yaptığını çekseydi
hani başa gelince bilinir erler ama bazen kendimiz alıştırıyoruz
nsıl olsa annem öder diyorsa burada annen hatalı
herkes kendi hatasını çekmeli bence

:19::19:

tatlım hemen bakıp dönüyorum ben bu ara malum aklım 3 karış havada derler ya hani onlar gibiyim vallaha hehehe:
Bu aradafırtadoğ malesef ben burdan facebooka giremiyorum cnm..

olsun tatlım acelesi yok zaten sorumun , sen mutluluktan öylesindir şimdi yeni hamişimizsin nede olsa,
biz sorun etmeyiz canım merak etme rabbim mutluluğunu her zaman daim etsin inşallah :nazar: amin :))

mustafa ata.... çok tebrikler arkadaşımmmm...:nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. çok mutlu oldum valla bu habere..:)
izmir buluşmasını gerçekten ayarlayabiliriz bir gün, ama beni bekleyin izmire geleceğim tarih kesinleşsin konuşalım o zaman:) malum ben ha deyince gelemiyorum:)

tusemim, ilkbhr, beluşummm.. Kızlar, üzülmeyin demiycem bu sefer, çünkü insan üzülüyor, üzülmek de sevinmek kadar doğal bir duygu ve o an onu hissediyorsanız yaşamanız lazım.. Sadece unutmayın ki, yolun sonu değil bu, bu bebişler öyle ya da böyle gelecek bize, buna inancımızın tam olması lazım.. Bir iki güne kadar daha iyi hissedeceksiniz kendinizi bunu da biliyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. üzülürken umutsuzluğa kapılmayın sakın..

Gülden, emoş, kullanılmayannick, furtadoo.. Cici ve vefalı hamişlerimiz:) hiç de bırakmazlar bizi:) nasılsınız kızlar??:)

latacım, benim evrak işlerinin çoğu bitti azı kaldı, haftaya salı bir görüşmem var, ondan sonra başka birşeyler daha çıkarmazlarsa şimdilik bitmiş olacak ve izmire gidişimi ayarlayabileceğim:)
bu arada soğan kürüm bitmek üzere 14.günüm yarında yaparsam bu ay bitecek..inşallah soğan cücükleri bebiş olarak döner bize:)))

bu arada bugün canım sıkkın aslında, benim baş belası bir erkek kardeşim var, yıllardır uğraşıyoruz anne kız, adam olmadı bir türlü, çalışmıyor, kötü alışkanlıkları var agresif vs vs.. ömrümüzü yedi annemle ikimizin :( gitmiş gerizekalı kredi kartı almış 2 milyarda borç yapmış, hacizlik noktaya gelmiş annem haczi durdurmuş ama artık kadının canına tak demiş durumda.. çok canım sıkkın benim de, atsan atılmıyor satsan satılmıyor dedikleri durumdayız.. Hem kardeşimin kendi hayatını böyle boşa harcamasına üzülüyorum hem de annemin sağlığıyla oynuyor , kadının huzurunu mutluluğunu yokediyor ona üzülüyorum.. Ki ne emeklerle tek başına büyüttü annem bizi..

banucum canını sıkmaman mümkün değilki böyle şeyleri nasıl yapıyolar ben anlamıyorum gerçekten canım vebende allahıma dua ederken allahım bana hayırlı bi evlat ver dedim eğer televizyonda izlediğimiz hergün bir birinden kötü olayları görüyoruz eğer öyle olacak annesine babasına itaat etmeyecekse ve hayırsız olacaksa hiç olmasın dedim ve hep öyle dua ederim herzaman..
Allahhım hayırlısını versin...
Hepimize..

Bu arada bugün canım sıkkın aslında, benim baş belası bir erkek kardeşim var, yıllardır uğraşıyoruz anne kız, adam olmadı bir türlü, çalışmıyor, kötü alışkanlıkları var agresif vs vs.. ömrümüzü yedi annemle ikimizin :( gitmiş gerizekalı kredi kartı almış 2 milyarda borç yapmış, hacizlik noktaya gelmiş annem haczi durdurmuş ama artık kadının canına tak demiş durumda.. çok canım sıkkın benim de, atsan atılmıyor satsan satılmıyor dedikleri durumdayız.. hem kardeşimin kendi hayatını böyle boşa harcamasına üzülüyorum hem de annemin sağlığıyla oynuyor , kadının huzurunu mutluluğunu yokediyor ona üzülüyorum.. ki ne emeklerle tek başına büyüttü annem bizi..

of ya canım işiniz çok zor Allah kolaylık ve sabır versin ama şunu söliim evlenince hepsi düzeliyo aşık olsa şöyle birine adam olur o zamanda onu n asıl yapçanız ?

degılmı banu en onemlısı her gun onunla aglayıp verem olmaktansa bazen yokluguna sukr etmek lazım bızım komusumuz oyle soylerdı keske de oglumu dunyaya getırmeseydım de yokluguna aglasydım bu kadar dokunmazdı....dedıgın gıbı kardes atsan atılmaz satsan satılmaz ama sıkma uzme canını annene de sabır versın kardesıne islah edıp dogru yolu gostersın rabbım yoksa baska kurtulusu yok sıkma sen canını umarım hersey yolunu bulur duzelır...
masallah sen sogan kurunu bıtırmıssın benımde haftaya paza bıtecek cok sıkıldım ama ıkı ay kullandım yanı toplam 30 gun ama artık almıyor mıdem ıns dedıgın gıbı bırer faydası olur cucuklerımız gelır:))sende nasıl bır etkı yaptı banum akıntın nasıldı fark ettın bırseylerı....bende bu ay o gectıgımız ay kadar akıntım olmadı mesala ılk cok faydalı olmus demekkı....

akudum ve annen için çok üzüldüm ama bi okadarda kızdım
eğerki o kredi borcunu ödemeseydi ve kendi yaptığını çekseydi
hani başa gelince bilinir erler ama bazen kendimiz alıştırıyoruz
nsıl olsa annem öder diyorsa burada annen hatalı
herkes kendi hatasını çekmeli bence

:19::19:

hayatım annemle yaşıyor, o konuyu çok araştırdık biz aynı şeyi öncede yaşadık çünkü.. Haciz gelince kardeşim annemle yaşadığı için annemin evine geliyor haciz, yani bunlar benim deyip faturalarını bile göstersen hikaye.. ancak sonrasında dava falan açman lazım yani trükiyede de o davalar yıllar sürüyor.. Kısaca öbür türlü olsa zaten ödemez annem de.. 2 yıl önce evden atmayı bile denedi kadın, sağlığı bozuldu artık, hem bir yanda annelik duyuları var diğer yanda çaresizlik..

of ya canım işiniz çok zor Allah kolaylık ve sabır versin ama şunu söliim evlenince hepsi düzeliyo aşık olsa şöyle birine adam olur o zamanda onu n asıl yapçanız ?

O dediğin bizimkinde işlemez hayatım, tek sorun kredi kartı borç değil çünkü.. şöyle diyim aklının başında durmasını engeleyyecek alışkanlıkları var..

Back