• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

YİYORUM MİYDEM İÇTEN İÇE BULANIYO VE MİYDEMDE RESMEN EKŞİME YAPIYO AMA NE YAPAYIM BİRDE MADEN SUYU İÇİYORUM İYİ GELİYO..
NASIL BİRLİSTE O CANIM PAYLAŞIRMISIN BENİMLE..

Canım mailini yaz bana yarın sana mail atayım taratıpta dün kontorlümüz vardı ya akşama doğru geldim eve kızın ödevleri var derken okudum geçtim, bendeki listede porsiyonlar falan yazıyo neler yemem neler yememem gerektiği arkalı önlü 1 sayfa canım şunu yeme kilo aldırır bunu yeme kilo aldırır derken eşim akşam oo sana herşey yasak dedi

Ben zaten artık annem için endişeleniyorum tusemim.. ne yapacak nasıl kendini kurtaracak kardeşimin belalarından onu düşünüyorum.. en son çare satacak evini gidip kendine başka bir yerde küçük bir ev alacak, kardeşimde kendi başının çaresine bakacak.. bana kalsa çoktan yapmıştım bile bunu.. ama işte ondaki annelik duygusu engel oluyor.. da artık onun da sabrı tükendi..

Allah senin abine de benim kardeşime de akıl fikir versin diyorum...

Okudum canım çok üzüldüm annende işte napsın aynen dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz. Evlat bu daha kötü duruma düşmesin diye her seferinde annende elinden geleni yapıyordur. Allah hayırlı evlat versin çok zor. Annanem de çok çekti böyle durumları. Allah sabır versin annene ve sana

sağol güldenim.. öyle tabii, çevre önemli de, çocuğun da içi önemli be hayatım.. Yani kenar bir yerde büyümedi, düzgün okulara gitti , arkadaşlarına hep dikkat etti annem , ben vs vs.. Ama çocuğun içinde kaymaya niyet varsa kayıyor valla.. Bir de berbat bir döngü bu, bu durum ruh sağlığını etkiiyor, agresifleşiyor, saldırganlaşıyor, para olayları devreye giriyor.. Yani gülden özellikle bu son 4 yılda yaşadıklarımı bir annem bir ben bir allah biliyor.. Ne olaylar ne trajediler.. Ben buraya geldikten sonra biraz biraz iyi olmaya başladım, stresten bütün dengem bozulmuştu artık.. şimdi annem de sıra, acımasız olmak lazım bazen hayatta, bazı insanlar çünkü ancak sefillik yaşayınca farkediyor birşeyleri, benim kardeşim de o modelden..

evet haklısıncanım durum gerçekten çok zor bazen izliyoruz para olunca söz konusu gözleri dönüyo allah gerçekten yardımcınız olsun..

:)) öyle hayatım, 14-15 gibi yumurtladım. Yani eğer döllenme olduysa rahme ulaşması bile 24 ünü bulabilir ki sonradan hamilelik hormonu salgılanmaya başlıyormuş.. Yani zaten 10-15 gün önceden belirti hissetmek çok olası değil, ancak belki adetten önceki son hafta, o da herkesde olmuyor.. O yüzden ben artık belirti aramıyorum..:))

bendeeeee ediyorum dua sizin için:)

evet canım bizde sizin için ediyoz ama sizin dualarınızada çok ihtiyacımız var...

Sağol tatlımmmm... Hayırlısı hakkımızda evet.. İnşallah ya o düzelir ya annem için bir çözüm buluruz tez zamanda..

Banucum slm tatlım yoğunluktan önceki mesajlara yeni dönebildim, canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda çözümlenir canım Allah yardımcınız olsun tatlım.

Okudum canım çok üzüldüm annende işte napsın aynen dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz. Evlat bu daha kötü duruma düşmesin diye her seferinde annende elinden geleni yapıyordur. Allah hayırlı evlat versin çok zor. Annanem de çok çekti böyle durumları. Allah sabır versin annene ve sana

sağol tatlımm amiiiin diyebiliyorum ancak artık.. inşallah yoluna girer.. allah tüm annelere hayırlı evlat nasip etsin... hayattaki en büyük zenginlik de en büyük acılarda onlardan geliyor çünkü..

Sen ne zaman gideceksin hayatım kan testine bu arada? :)

evet haklısıncanım durum gerçekten çok zor bazen izliyoruz para olunca söz konusu gözleri dönüyo allah gerçekten yardımcınız olsun..

evet canım bizde sizin için ediyoz ama sizin dualarınızada çok ihtiyacımız var...

Banucum slm tatlım yoğunluktan önceki mesajlara yeni dönebildim, canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda çözümlenir canım Allah yardımcınız olsun tatlım.

Sağoluuuuuuuuuuuun kızlar..

Güldencim dularım seninle hayatım... Elvan kuzum, sen nasılsın ? nasıl minnoşumuz?:)

Güldencim dularım seninle hayatım... Elvan kuzum, sen nasılsın ? nasıl minnoşumuz?:)

İyiyim canım bulantılar dışında dün gidip gördüm minnoşumu daha küçücük kalp atışını çok hafif duydu doktor 15 gün sonra inşallah tekrar duymaya gideceğiz kalp atışlarını canım dün ilk resmimizi aldık.

banuşşş canım yaaaa.seni en iyi anlayanlardan biriyim belkide.benimde abimin kredi kartı borcu yüzünden çok zor zamanlar geçirdik.gerçi bizimkinin sadece bu yönü kötüydü.ama o bile bizleri çökertmeye yetti.şimdi evli ama arada yine kredi işine giriyo.Allah eşine yardım etsin ne diyeyim.

bu arada diğer arkadaşlarada merhaba.bugün kan tahlili verdim ama sanırım adet olucam.boşuna sevindim.öğleden sonra tahlil negatif olacak 100%.

İyiyim canım bulantılar dışında dün gidip gördüm minnoşumu daha küçücük kalp atışını çok hafif duydu doktor 15 gün sonra inşallah tekrar duymaya gideceğiz kalp atışlarını canım dün ilk resmimizi aldık.

aman da aman,inşallah hep böyle sorunsuz gider herşey hayatım, maşallah..:nazar::nazar:

eh artık albüm oluşturmaya başlayabilirsin bebiş için desene:))

Canım mailini yaz bana yarın sana mail atayım taratıpta dün kontorlümüz vardı ya akşama doğru geldim eve kızın ödevleri var derken okudum geçtim, bendeki listede porsiyonlar falan yazıyo neler yemem neler yememem gerektiği arkalı önlü 1 sayfa canım şunu yeme kilo aldırır bunu yeme kilo aldırır derken eşim akşam oo sana herşey yasak dedi

canım mesaj attım sana özeldenn.

arkadaşlar klomen verdi bu ay doktorum bana kullanan varmı aranızda.....

canım doktor banada vermişti ama 2 ay kullanmadım hiç içimden gelmedi sonrada hamile kalldım allaha şükür ..

sağol bitanem ..

kızlar size rüyamı anlatıyımmı:)))))))))))

anlat bakalım..canım..

banuşşş canım yaaaa.seni en iyi anlayanlardan biriyim belkide.benimde abimin kredi kartı borcu yüzünden çok zor zamanlar geçirdik.gerçi bizimkinin sadece bu yönü kötüydü.ama o bile bizleri çökertmeye yetti.şimdi evli ama arada yine kredi işine giriyo.Allah eşine yardım etsin ne diyeyim.

bu arada diğer arkadaşlarada merhaba.bugün kan tahlili verdim ama sanırım adet olucam.boşuna sevindim.öğleden sonra tahlil negatif olacak 100%.

Öyle hayatım benzer sıkıntılar yaşayınca insan çok iyi anlıyor neler yaşandığını neler hissedildiğini.. Allah hepsine akıl fikir versin, bizlere ailelerine de sabır versin diyorum..

Niye erkenden kan testi yaptırdın kuzum??

Öyle hayatım benzer sıkıntılar yaşayınca insan çok iyi anlıyor neler yaşandığını neler hissedildiğini.. Allah hepsine akıl fikir versin, bizlere ailelerine de sabır versin diyorum..

Niye erkenden kan testi yaptırdın kuzum??

tatlım dün doktora mail atmıştım.dostinex kullandığım için bi sorun olabilir diye.doktor da gebelik testi yaptırmanda fayda var demiş.o yüzden yaptırdım.

tatlım dün doktora mail atmıştım.dostinex kullandığım için bi sorun olabilir diye.doktor da gebelik testi yaptırmanda fayda var demiş.o yüzden yaptırdım.

anladım hayatım.. Peki 26 sı senin bat, hamişlik varsa da çıkar mıymış kanda bu kadar erken? ne dedi doktor bunla ilgili?

anlat hayatım:)

kızlar dün nette bebek beşikleri bebek odalrına bakıyorum derken
rüyamda gidiyorum tüllü tüllü bebek beşiklerine bakıyorum
Allahım sabah nasıl bir beşik alcağıma karar vermiştim:60::60:

Son düzenleme:
Back