- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
- #11.401
Mustafa Ata.... Çok tebrikler arkadaşımmmm...Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. Çok mutlu oldum valla bu habere..:)
İzmir buluşmasını gerçekten ayarlayabiliriz bir gün, ama beni bekleyin izmire geleceğim tarih kesinleşsin konuşalım o zaman:) malum ben ha deyince gelemiyorum:)
Tusemim, İlkbhr, Beluşummm.. Kızlar, üzülmeyin demiycem bu sefer, çünkü insan üzülüyor, üzülmek de sevinmek kadar doğal bir duygu ve o an onu hissediyorsanız yaşamanız lazım.. Sadece unutmayın ki, yolun sonu değil bu, bu bebişler öyle ya da böyle gelecek bize, buna inancımızın tam olması lazım.. bir iki güne kadar daha iyi hissedeceksiniz kendinizi bunu da biliyorum.. hepinizi çok seviyorum.. üzülürken umutsuzluğa kapılmayın sakın..
Gülden, emoş, kullanılmayannick, furtadoo.. Cici ve vefalı hamişlerimiz:) Hiç de bırakmazlar bizi:) Nasılsınız kızlar??:)
Latacım, benim evrak işlerinin çoğu bitti azı kaldı, haftaya salı bir görüşmem var, ondan sonra başka birşeyler daha çıkarmazlarsa şimdilik bitmiş olacak ve izmire gidişimi ayarlayabileceğim:)
Bu arada soğan kürüm bitmek üzere 14.günüm yarında yaparsam bu ay bitecek..inşallah soğan cücükleri bebiş olarak döner bize:)))
Bu arada bugün canım sıkkın aslında, benim baş belası bir erkek kardeşim var, yıllardır uğraşıyoruz anne kız, adam olmadı bir türlü, çalışmıyor, kötü alışkanlıkları var agresif vs vs.. ömrümüzü yedi annemle ikimizingitmiş gerizekalı kredi kartı almış 2 milyarda borç yapmış, hacizlik noktaya gelmiş annem haczi durdurmuş ama artık kadının canına tak demiş durumda.. çok canım sıkkın benim de, atsan atılmıyor satsan satılmıyor dedikleri durumdayız.. hem kardeşimin kendi hayatını böyle boşa harcamasına üzülüyorum hem de annemin sağlığıyla oynuyor , kadının huzurunu mutluluğunu yokediyor ona üzülüyorum.. ki ne emeklerle tek başına büyüttü annem bizi..
Yani bugün tekrar bunları duyunca, allahım dedim sen herşeyin hayırlısını biliyorsun, çocuk mocuk hikaye, bana bu adam gibi bir evlat vereceksen verme zaten dedim.. Artık kafam rahat, böyle bir evlat sahibi olmaktansa olmamak çok daha iyidir.. O yüzden tekrar söylüyorum kızlar size de, allah hakkımızda hayırlısını versin..
canım üzülme kafan atakma lafı artık cok sacma geliyo ama canım kendini ve anneni düsün sen güclü olki annene de güç ver hayatım inş kardesin düzelir dogru yolu bulur da acaba iyilikle konusmak hiç işe yaramazmı yada psikolog falan denedinizmi canım