• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam kızlarrrrrrrrrrr
dün test yaptım negatif :(
ben artık bu işin peşini bıraktım yanlışlıkla kazayla olacakmı bakalım bide onu deneyelim :)

Kızlar biz çalışmalara Nisan ayında başlicaz ama geçen gün indirimde diye müzikli bi bebiş oyuncağı almıştım :D
Dün geldi en sonunda...Kocişkom dün akşam gelir gelmez oyuncağı sordu, açtık paketini dün akşamdan beri durmaksızın
oyuncakla oynuyoruz gece yatakta bile dinledik,sabah uyandığımızdada ay çok keyifli bişimiş :52:

selam kızlarrrrrrrrrrr
ben artık bu işin peşini bıraktım yanlışlıkla kazayla olacakmı bakalım bide onu deneyelim :)

Takma kafana kuzum bi dahaki ay hepimiz güzel haberler vericez inş.
Bende diş tedavisi sebebiyle korunduğum için bugün yarın kırmızı kartı görücem kısmetse ...

Takma kafana kuzum bi dahaki ay hepimiz güzel haberler vericez inş.
Bende diş tedavisi sebebiyle korunduğum için bugün yarın kırmızı kartı görücem kısmetse ...

ben şuan çok karışığım şuan tek sorunum benim reglim neden böyle geçiyo 4-5 gün damla damla ve şuan memişlerim acısından ölüyo kahverengi uç kısmında dahi damarlar kabarmış kendim bile dokunamnıyorum
galiba hormonlarım altüst oldu benim napçam bilmiyorum hepten şaşırdım

canısım diş tedavisinin bebeeee engeli yok diye biliyordum ben ama sakıncalımıymış ki?

ben şuan çok karışığım şuan tek sorunum benim reglim neden böyle geçiyo 4-5 gün damla damla ve şuan memişlerim acısından ölüyo kahverengi uç kısmında dahi damarlar kabarmış kendim bile dokunamnıyorum

canısım diş tedavisinin bebeeee engeli yok diye biliyordum ben ama sakıncalımıymış ki?

Canımcım kanal tedavisi yapılıyo şu an sonrada dolgu olcak kısmetse, her defasında iğneyle uyuşturulup yapılıyo.Hamilelik şüphen varmı diye her defasında soruyorlar zaten iğneden önce ve röntgen çekilecek bittiğindede bu nedenle beklemedeyim.

Kızlar biz çalışmalara Nisan ayında başlicaz ama geçen gün indirimde diye müzikli bi bebiş oyuncağı almıştım :D
Dün geldi en sonunda...Kocişkom dün akşam gelir gelmez oyuncağı sordu, açtık paketini dün akşamdan beri durmaksızın
oyuncakla oynuyoruz gece yatakta bile dinledik,sabah uyandığımızdada ay çok keyifli bişimiş :52:
ayy ne güzel gerçekten içinizdeki çocuğa hayran kaldım
inşallah Allah bekletmeden bebişde gelr canım

hayırlısı canım inşallah hamişsindir canım ama bir tanıdığım demiştiki hamilelik denerken her ay gecikmeler olur
vücut kendini hazırlıyormuş sonrada pat hamişsin inşallah

kızlarrrrrrr günaydın hepinize mucckkk

kıslarrrr gidip kan testi verdim geldim.öğleden sonra 3-4 gibi alıcamm.ama içimden hamile olduğuma dair en ufak bi ümit bilem yok.

Günaydın kızlar :D
günaydın canım..

benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo :41:

canım sen birazdaha bekle bence..

canım diş ilk 3 ay yapmıyolar ve oyüzdende hamile kalmadan önce bütün diş tedavinizi yaptırın diye uyarıyolar..
delusçum sende şu intihap işini çöz önce bence tatlım bak ozaman hemen hamile kalacaksın bence..
unutma intihapta hamile kalamama sebebi..

selam kızlarrrrrrrrrrr

canım senin adetin nezamandı?

hehehe negüzel bende indirimli diye çikkodan dün kolnya ve şanpu aldımmm:

Ya sorma canım bende daha bebiş falan yok ama alışveriş için deliriyorum uygun fiyata bulduğum unisex bişiler almaya çalışıyorum.
Allah verirse bizim bebeğimizin olur aldıklarım vermezsede birilerine hediye götürürüm dedim .

ayy ne güzel gerçekten içinizdeki çocuğa hayran kaldım
inşallah Allah bekletmeden bebişde gelr canım

hayırlısı canım inşallah hamişsindir canım ama bir tanıdığım demiştiki hamilelik denerken her ay gecikmeler olur
vücut kendini hazırlıyormuş sonrada pat hamişsin inşallah

kızlarrrrrrr günaydın hepinize mucckkk

ya hamiş değilim o kesin ama evet bu dediğini duymuştum bende bebek arıyo derler eskiler
ama benim kanamam hala tam olmadı hala damla cumadan beri hemde dün test yaptım nefgatif
nasip diyorum artık ben rabbimin vardır bi bildii rabbim ne zaman isterse o zaman olacak
hayırlısı olsun hepimiz için inşallahhh

günaydın canım..

canım sen birazdaha bekle bence..

canım diş ilk 3 ay yapmıyolar ve oyüzdende hamile kalmadan önce bütün diş tedavinizi yaptırın diye uyarıyolar..
delusçum sende şu intihap işini çöz önce bence tatlım bak ozaman hemen hamile kalacaksın bence..
unutma intihapta hamile kalamama sebebi..

canım senin adetin nezamandı?

benim iki aydır dengesiz tatlım ya geçen ay 24 ünde gelmesi gerekti 19 unda damlalar başladı
bu ay 21 desek 16 sında başladı bende bilmiyorum artık :(

Back