- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #11.321
Günaydın kızlar![]()
günaydınnnn canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar![]()
neyse canlar ben sımdılık kaçar cocuklarla ılgıleneyım.opuyorum herkesı
ozaman bugun gıdıp yaptırsana dr da yaptır demıs demekkı cıkar var ıse esınde ewdeyken gıt bence hadı bızede guzel haberı ver aksama anca alırsın sanırım
herkese günaydınnnn
ozaman bugun gıdıp yaptırsana dr da yaptır demıs demekkı cıkar var ıse esınde ewdeyken gıt bence hadı bızede guzel haberı ver aksama anca alırsın sanırım
belus cum senın kzıın kaç yasında![]()
selam kızlarrrrrrrrrrr
dün test yaptım negatif
ben artık bu işin peşini bıraktım yanlışlıkla kazayla olacakmı bakalım bide onu deneyelim :)
Takma kafana kuzum bi dahaki ay hepimiz güzel haberler vericez inş.
Bende diş tedavisi sebebiyle korunduğum için bugün yarın kırmızı kartı görücem kısmetse ...
ben şuan çok karışığım şuan tek sorunum benim reglim neden böyle geçiyo 4-5 gün damla damla ve şuan memişlerim acısından ölüyo kahverengi uç kısmında dahi damarlar kabarmış kendim bile dokunamnıyorum
galiba hormonlarım altüst oldu benim napçam bilmiyorum hepten şaşırdım
canısım diş tedavisinin bebeeee engeli yok diye biliyordum ben ama sakıncalımıymış ki?
ayy ne güzel gerçekten içinizdeki çocuğa hayran kaldımKızlar biz çalışmalara Nisan ayında başlicaz ama geçen gün indirimde diye müzikli bi bebiş oyuncağı almıştım
Dün geldi en sonunda...Kocişkom dün akşam gelir gelmez oyuncağı sordu, açtık paketini dün akşamdan beri durmaksızın
oyuncakla oynuyoruz gece yatakta bile dinledik,sabah uyandığımızdada ay çok keyifli bişimiş![]()
hayırlısı canım inşallah hamişsindir canım ama bir tanıdığım demiştiki hamilelik denerken her ay gecikmeler olurben şuan çok karışığım şuan tek sorunum benim reglim neden böyle geçiyo 4-5 gün damla damla ve şuan memişlerim acısından ölüyo kahverengi uç kısmında dahi damarlar kabarmış kendim bile dokunamnıyorum
canısım diş tedavisinin bebeeee engeli yok diye biliyordum ben ama sakıncalımıymış ki?
kıslarrrr gidip kan testi verdim geldim.öğleden sonra 3-4 gibi alıcamm.ama içimden hamile olduğuma dair en ufak bi ümit bilem yok.
günaydın canım..Günaydın kızlar![]()
benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo![]()
ben şuan çok karışığım şuan tek sorunum benim reglim neden böyle geçiyo 4-5 gün damla damla ve şuan memişlerim acısından ölüyo kahverengi uç kısmında dahi damarlar kabarmış kendim bile dokunamnıyorum
selam kızlarrrrrrrrrrr
dün test yaptım negatif
ben artık bu işin peşini bıraktım yanlışlıkla kazayla olacakmı bakalım bide onu deneyelim :)
Kızlar biz çalışmalara Nisan ayında başlicaz ama geçen gün indirimde diye müzikli bi bebiş oyuncağı almıştım
Dün geldi en sonunda...Kocişkom dün akşam gelir gelmez oyuncağı sordu, açtık paketini dün akşamdan beri durmaksızın
oyuncakla oynuyoruz gece yatakta bile dinledik,sabah uyandığımızdada ay çok keyifli bişimiş![]()
hayırlısı inşallah canım bu ay olmazsa birlikte bir dahaki ay
ama inşallah hamişindir canım![]()
Günaydın kızlar nasılsınız??
ayy ne güzel gerçekten içinizdeki çocuğa hayran kaldım
inşallah Allah bekletmeden bebişde gelr canım
hayırlısı canım inşallah hamişsindir canım ama bir tanıdığım demiştiki hamilelik denerken her ay gecikmeler olur
vücut kendini hazırlıyormuş sonrada pat hamişsin inşallah
kızlarrrrrrr günaydın hepinize mucckkk
günaydın canım..
canım sen birazdaha bekle bence..
canım diş ilk 3 ay yapmıyolar ve oyüzdende hamile kalmadan önce bütün diş tedavinizi yaptırın diye uyarıyolar..
delusçum sende şu intihap işini çöz önce bence tatlım bak ozaman hemen hamile kalacaksın bence..
unutma intihapta hamile kalamama sebebi..
canım senin adetin nezamandı?
benim iki aydır dengesiz tatlım ya geçen ay 24 ünde gelmesi gerekti 19 unda damlalar başladı
bu ay 21 desek 16 sında başladı bende bilmiyorum artık![]()