Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Latacım sen gel ben sana mantı açarım. İstediğin ev mantısı olsun canım :)

Üzüldüm yaaa ama işallah yükselir değerleri.

ayyyy tatlım benım cok tsk ederım walla bayılıyorum ben ev mantısına her gun yesem hıc bıkmam walla ıns bır gunde sana gelırım bellı mı olur:)

kızlar kahverengi lekeler gelmeye basladı sanırım nisana kaldım bende sinirden kendimi temizlige vermiş durumdayım ya moralim çok fena

ozlemmmmmcımm gunaydın tatlımm esın elazıg lı mı benım esımde elazıglı anam onlarr ottan anlamaz hepsı etcıl ben cok zorlanıyorum yemek konsunda hep et et et baska bırsey degıl bırde meshur ıclı koftelerı ben onu beceremıyorum ama elazıg ıclı koftesı guzel hıc gıttın mı esının memleketıne.........

kızlar kahverengi lekeler gelmeye basladı sanırım nisana kaldım bende sinirden kendimi temizlige vermiş durumdayım ya moralim çok fena

tusemimm moralini bozma canımm.sanırım bizler nisan ayına sarktık.Allah hayırlısını nasip etsin yapacak bişeymiz yok (

günaydın kızlar,

dün doktora gittim,nitekim orta kulak enfeksiyonu olmuşum.Tabi antibiotiği almadan önce birde beta hcg yaptırdım;sonuc 0,06 yani negatif ( ve ben hala adet olmadım (

kızlar dun doktora gıttım bebegın kalp atısını gordum yanıp yanıp sonuodu ultrasonda:)
ama kesenın uzagında bır yerde cok ufak bı kan pıhtısı var doktor sıyah lekelenmen olablır panık yapma bol bol dınlen dedı..10 gun snra tekrar cagırdı cok mutluyum:)Rabbım butun ısteyenlere butun burdakı arkadaslara tattırsn ınsallah..
ama asırı mıdem bulanıo fenalıklar gelıo afakanlar basıo felan..ılk gebelıgımdekı gıbı oldum 1 kılo vermısım bıle sımdıden..kupkuru olcam heralde 3 ay bıtene kadar ne yemek yıyebılıorum ne yemekle ılgılı bırsey duymak ıstıorum cok fenayım yani

Son düzenleme:
hadi ya sendemi boma moralini dicem ama engel olunmuyo ki napalım canım nasip değilmiş bu ay bize bebiş

aynen kızlar nasib degilmiş diyorum ama arada aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ya doktor kontrolünde olmasa bu kadar kafama takmıyırum ama asılama falan baya umutlanmıstım simdi tekrarlanıcak diyo doktor asılama bunu da kaldırabilecekmiyim bilmiyorum

günaydın kızlar,

dün doktora gittim,nitekim orta kulak enfeksiyonu olmuşum.Tabi antibiotiği almadan önce birde beta hcg yaptırdım;sonuc 0,06 yani negatif ( ve ben hala adet olmadım (

tatlım bozma moralini benim bi kere 10 gün geçmişti ama bhcg negatif çıkmıştı.sonrasına kırmızıları görmüştüm.yani biz n eyaparsak yapalım ilahi kudret ol demeden olmuyo.ben artık öyle düşünüyorum.

benim kuzenimin eşi 2.aşılamayla hamile kaldı.o da üst üste denedi.o yüzden bozma moralini.Allah yardmcın ve yardımcımız olsun tatlım.

Kızlaaarrrrr GÜNAYDIINNNNN. Dün akşam idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördük. Eşim çok heycanlandı hemen ailesini benimkileri aradı haber verdi. Sanırım hamileyim. Varmı yokmu kafamız karışmıştı ama sonunda içimizi ferahlattı idrar testi. Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin işallah. Çok sevinçliyim işallah sizlerdende güzel haber alırım sevincimi katlarım.

selam kızlarrrrrrrrrrr
dün test yaptım negatif
ben artık bu işin peşini bıraktım yanlışlıkla kazayla olacakmı bakalım bide onu deneyelim :)

İnanki üzüldüm canım ama hayırlısı işallah öbür aya hamiş kalırsın AMİİİİNNNNNNNN

kıslarrrr gidip kan testi verdim geldim.öğleden sonra 3-4 gibi alıcamm.ama içimden hamile olduğuma dair en ufak bi ümit bilem yok.
İşallah güzel haber alırsın canım benim içini yinede ferah tutmaya çalış. Herşeyin hayırlısını dile.

İşallah hediye verirsin ama kendi bebişine hediye edersin Allah kendi bebişine giydirmek nasip etsin.

ayyyy tatlım benım cok tsk ederım walla bayılıyorum ben ev mantısına her gun yesem hıc bıkmam walla ıns bır gunde sana gelırım bellı mı olur:)

Ne demek her zaman beklerim. Ayrıca hepimiz hamiş olalım veya olmayalım bir gün buluşma ayarlayalım sanırım çoğunluk izmirde izmirde buluşalım kızlar nasıl fikir.. Allah nasip ederse sizlerle tanışmak isterim. 2008 kasım annelerine üyeydim oğlum da. hepsi buluşmuşlar ben son dönemlerde girmemiştim. bir de baktım buluşulmuş resimler çekilmiş çok güzel yaaa .

canım yaaaa çok sevindim adına.Allah analı babalı büyüsün inşallah.sağlıkla kucağına alırsın Allah ın izniyle :))

Çok güzel canım minicik kalbinin sesini duymak insanı nasıl mutlu ediyor bilirim. İşallah herşey yolunda gider Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

Canım ne güzel duyabildin mi kalp atışını? Bende gittim dün kontrole çok hafif duyuluyo dedi doktor 15 gün sonra tekrar gel dedi, minicik daha. Aynı canım benimde felaket bulantım var işyerinde ölüp ölüp diriliyorum bende bırak yemeği görmeyi adını bile duymak istemiyorum napcaz bilmiyorum canım ama kötüyüm.

ayyy aynıyız senle :)) valla bılmıorum benım ılk gebelıgımde 3 ayda 6 kılo vermıstım hıcbısey yıyemıodum yemek lafı bıle mıdemı bulandırıodu..ama cocugum var yemekde yapmak zorundayım ne yapcam nası altından kalkcam bılmıorum valla canım..cubuk kraker taşı yanında bıraz rahatlatıo mıdeyı..bıde elma ye oda ıyı gelıo bıderece yani..kalp atıslarını gordum evet ultrasonda bısey yanıp sonuodu doktor kalp atısı bu dedı ıste..pırınc kadar felanmıs al pırıncı bebegım dıye sev okadar yani dedı :))

bebısımız ıyımıs tatlım sende mıde bulantın ıcın bır cay kasıgı ıle kekık yut suyla cıgnemeden....o bulnatıyı kesermıs....:)

günaydın kızlar,

canım çok geçmiş olsun.. hayırlısı canım.. nisan yağmurları ile gelir inşallah bebişlerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…