• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

arkadaslar benim bu hafta yumurtlama donemim yani su onumuzdeki bir haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyordu ama esim rahatsiz safra kesesinde tastan dolayi cok agrisi var sanirim ameliyat olacak dua edin arkadaslar bizim icin iyi olsun kocisim cok uzuluyorum onun icin neredeyse tek derdimiz bebek olmustu allah saglik versin gerisi bos bir sekilde hersey halolur diye dusunuyorum cocuk cok ama cok istiyoruz ama once esim o iyi olsun herseyin hayirlisi olsun :43::43:

çok geçmiş olsun canım.herşeyin başı sağlık.siler sağlıklı olun ki bebişlerinizde sağlıkla dünyaya gelsin.mutlu yuvanız daim oldun inşallah.

dalincimmmm selammm,dün doktora telefonda ulaşamamıştım.mail attım.sabah cevap yazmış bana.gebelik testi yaptırmanda fayda var diye.acaba idrarla yapşan testten mi alsam yoksa kan testi yapsam..onu yazmamış doktorr :53:

sen kanda baktır bence canım işini garantiye alll:

bu arada sanada günaydın dalincim inşallah güzel haberlerini alırız..

ADETIN NE ZAMAN EGER ADET GUNUNE DAHA VARSA kanda baktır mutlkaka ama adetın gelmıs gecmısse ıdrarda cıkar

yok bebem.adetime var daha.gerçi dostinex nedeniyle adetimin tam ne zaman geleceğini de bilmiyorum ya.internetten bakınca 26 mart diyo.doktora 26 mart diye yazdım ama ilaç içtiğim için test yaptırmanda fayda var dedi.

sen kanda baktır bence canım işini garantiye alll:

bu arada sanada günaydın dalincim inşallah güzel haberlerini alırız..

saol tatlım ınsss bakalım testı ewde nısan 1 de yapayım 11 gun ordan bır hafta burdan kesın sonuc alayım dıye ıns nısan 1 sakası yapmaz bana :))) senın nasıl gıdıyor gebelik

yok bebem.adetime var daha.gerçi dostinex nedeniyle adetimin tam ne zaman geleceğini de bilmiyorum ya.internetten bakınca 26 mart diyo.doktora 26 mart diye yazdım ama ilaç içtiğim için test yaptırmanda fayda var dedi.

sen bendenbır gun oncesın sanırım bnm 6 senın 5 gun var yumurtlama tarıhınden ıtıbaren eger en az 10 gun gecmısse kanda rahat cıkar ama eger 10 gun olmamıssa cıkmaz ordada.sımdı senın adet 26 sıysa yumurtlaman gecmı oldu erkenmı oldu kaç gunde bır adet olursun onları hesapla

bazen gec dollenme oluyor adetın en az 5 gun gecmesı gerekebılıyor.adet gunu yapılan testler negatıf sonuc verıyor aslında hamılelık oluyorda deger dusuk oluyor gec dollenme olunca.bnm gorumcemınde gec dollenme haftasından 1 hafta gerıden gelıyo bebek

sen bendenbır gun oncesın sanırım bnm 6 senın 5 gun var yumurtlama tarıhınden ıtıbaren eger en az 10 gun gecmısse kanda rahat cıkar ama eger 10 gun olmamıssa cıkmaz ordada.sımdı senın adet 26 sıysa yumurtlaman gecmı oldu erkenmı oldu kaç gunde bır adet olursun onları hesapla

ben normalde 31 günde bir adet olurum.ama ocak ayında dotinex içmeye başladığım için 2 gün ileri attı.bu ayda 2 gün ileri atarsa 26 mart olur.ben bu ay 2 kere yumurtladım.bide diğer forumlarda okumuştum.dostinex kullananlar,yumurtlamadan 1 hafta sonu kanda hamileliğe baktırıyolarmış.ben akşama kadar bekliycem.eğer başka belirti gelmezse yarın kan testi yaptırıcam.

ayyyy kendi derdimden diğer kısçelerime günaydın demeyi unuttum ..kısçelerim kusura bakmayın.hepinize günaydınnn :17:

ben normalde 31 günde bir adet olurum.ama ocak ayında dotinex içmeye başladığım için 2 gün ileri attı.bu ayda 2 gün ileri atarsa 26 mart olur.ben bu ay 2 kere yumurtladım.bide diğer forumlarda okumuştum.dostinex kullananlar,yumurtlamadan 1 hafta sonu kanda hamileliğe baktırıyolarmış.ben akşama kadar bekliycem.eğer başka belirti gelmezse yarın kan testi yaptırıcam.

ozaman hıc bekleme canım yarın kan testı yaptır belkıde ıkızdır :) eger ıkız ıse daha erken cıkar ewdekı ıdrar testınde adetıne 4 gun kala ogrenenler var cunku tek gebelıkte atıyorum adetten 3 gun once deger kanda 10 ıseıkız ve ucuz ghebelıkte 100-150 oluyo ve ewde yapılan testler deger yuksek olunca erkenden algılayabılıyor normalde adet gunu gecınce sılık cıkar ıkıncı cızgıler benımkı kopkoyuydu oyuzden ıkı kez yumurtladıysan ve ıkısıde dollenıp rahme yuvalanmıssa erken cıkar hormon 2-3 kat fazla salgılanıyor.

degerın 5 ve uzerıyse tebrıkler hamılesın ayy ıns.hadı

degerın 5 ve uzerıyse tebrıkler hamılesın ayy ıns.hadı

sağol canım ya.inşallah Allahım nasip etmiştir.eşim bugün izinli.yakında laboratuvar var.gidip test yaptırsam,sonuçta pozitif olsa ne güzel olur yaaa.Allah ım nolur duy sesimiziiiii :)))
ama herşeye de hazırlıklı olmak lazım.kısmet.

sağol canım ya.inşallah Allahım nasip etmiştir.eşim bugün izinli.yakında laboratuvar var.gidip test yaptırsam,sonuçta pozitif olsa ne güzel olur yaaa.Allah ım nolur duy sesimiziiiii :)))
ama herşeye de hazırlıklı olmak lazım.kısmet.

ozaman bugun gıdıp yaptırsana dr da yaptır demıs demekkı cıkar var ıse esınde ewdeyken gıt bence hadı bızede guzel haberı ver aksama anca alırsın sanırım

canım senin için enn iyisi kantesti..

saol tatlım ınsss bakalım testı ewde nısan 1 de yapayım 11 gun ordan bır hafta burdan kesın sonuc alayım dıye ıns nısan 1 sakası yapmaz bana :))) senın nasıl gıdıyor gebelik

inşallah yapmaz canım yapmaz..
benim şimdilik iyi sadece miydem acayip ekşiyo birde cumartesiyi bekliyorum inşallah cumartesi rahatlıyacam hala tedirginim çünkü..

sanırım öyle yapıcam.belim feaket şekilde ağrıyo.sol kalçamın içinde sanki bıçak varmış gibi acıtıyo.bende anlamadım gitti ...

tatlım bellirtilere takılmayın fazla belirtiler herkese göre deyişir sen kan testini yaptır kafan rahat etsin..

günaydın hamiş ve hamiş adayları nasılsınız bugün ? :)))

günaydın tatlım biz iyiyiz sen nasılsın birde sana özelden mesaj attım..

benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo :41:

Back