• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hamılelık belırtılerı gıbı sankı bel agrısı bugun basladı dun bugun sıklastı.acaba psıkolojıkmı suan ıcın cok fazla takmıyorum aslında.erken deılmıkı belırtıler ıcın uff be beklemek gun saymak ne gıcık

katiliyorum arkadasim ne yaparsak yapalim gecmez o vakitler gunler bir turlu eger belirti yasaniyorsa teste de cikar belki yap istersen test ama kan testi yaptir bence beklemekten daha iyidir acabalarla kendini bitirmenden iyidir cok zor bilirim bende cok yasadim

arkadaslar benim bu hafta yumurtlama donemim yani su onumuzdeki bir haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyordu ama esim rahatsiz safra kesesinde tastan dolayi cok agrisi var sanirim ameliyat olacak dua edin arkadaslar bizim icin iyi olsun kocisim cok uzuluyorum onun icin neredeyse tek derdimiz bebek olmustu allah saglik versin gerisi bos bir sekilde hersey halolur diye dusunuyorum cocuk cok ama cok istiyoruz ama once esim o iyi olsun herseyin hayirlisi olsun :43::43:

hamılelık belırtılerı gıbı sankı bel agrısı bugun basladı dun bugun sıklastı.acaba psıkolojıkmı suan ıcın cok fazla takmıyorum aslında.erken deılmıkı belırtıler ıcın uff be beklemek gun saymak ne gıcık

son bir haftayı hiç sevmiyorum ve o yüzden kendimi işe vercem
23 nisan için okulda step takımı çıkartcam bence daha kolay olcak
bunların hepsinide belirtilere takılmamak için yapcam valla
geçen ay hepsini yaşadım artık inanmıyorum belirtilere
belirti var diyordum meğe adetimi geciktirmişim
umudunu üzmek istemem canım sadece dertleşmek istedim

arkadaslar benim bu hafta yumurtlama donemim yani su onumuzdeki bir haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyordu ama esim rahatsiz safra kesesinde tastan dolayi cok agrisi var sanirim ameliyat olacak dua edin arkadaslar bizim icin iyi olsun kocisim cok uzuluyorum onun icin neredeyse tek derdimiz bebek olmustu allah saglik versin gerisi bos bir sekilde hersey halolur diye dusunuyorum cocuk cok ama cok istiyoruz ama once esim o iyi olsun herseyin hayirlisi olsun :43::43:

Allahım en kısa zamanda şifa versin inşallah
her şerde bir hayır vardır derler belkide bu durumla beyninden stresi atıp
bir dahaki ay hamiş olacaksın inşallahh:49:

Kızlar nasılsınz ben facede yeni bir gurup açtm kokoş hamileler ve anneler diye beklerim:49:

katiliyorum arkadasim ne yaparsak yapalim gecmez o vakitler gunler bir turlu eger belirti yasaniyorsa teste de cikar belki yap istersen test ama kan testi yaptir bence beklemekten daha iyidir acabalarla kendini bitirmenden iyidir cok zor bilirim bende cok yasadim

az once yaptım negatıf cıktı ama daha adetede coke rkenmı acaba.eger dollenme olduysa daha 5 gun anca olmustur kandada cıkmaz heralde offf be

az once yaptım negatıf cıktı ama daha adetede coke rkenmı acaba.eger dollenme olduysa daha 5 gun anca olmustur kandada cıkmaz heralde offf be

dollenme olmussa kanda cikar ama iki gun sonraa falan yap sen yinede yarindan sonra yap.simdi idrarda zaten kesinlikle cikma zgercakten idrar icin cok erken hadi bakalim hayirlisi

dollenme olmussa kanda cikar ama iki gun sonraa falan yap sen yinede yarindan sonra yap.simdi idrarda zaten kesinlikle cikma zgercakten idrar icin cok erken hadi bakalim hayirlisi

off suan ıcın kanada ıdrarada helekı ıdrara cok erken ben en ıyısı 1 hafta daha bekleyeyım sonra gıdıp kan vereyım.

:46::46::46::52:SUPERRRR tebrik ederim arkadasim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinn darisi basimiza insallahhhh....

inşallah arkadaşım bende aylarca ugraştım sadece bir ay kafaya takmadım tık diye hamile kaldım oluruna bırakınca gerçekten oluyor dedikleri çok ama çok doğruymuş.. dualarım sizinle

Günaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııın Mart topiğini işveli , cilveli dilberleriiiii:))))

Ben yine sabahın köründe kargalar gak demeden buradayım:))) Ama birazdan uyuklarım yine:)

Hepinize harika bir gün olsun.. Göbüşler bebiş dolsun inşallaaaaaaaah...:nazar:

Mart Listemiz...

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart İnşallah hamileee....
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart İnşallah hamileee....
ilkbhr = 16 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
organiksekerr = 19 Mart
tusemim = 19 Mart İnşallah hamileee....
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
sfsfs = 21 Mart
ofpufya = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco
srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..

:nazar:

Son düzenleme:
inşallah arkadaşım bende aylarca ugraştım sadece bir ay kafaya takmadım tık diye hamile kaldım oluruna bırakınca gerçekten oluyor dedikleri çok ama çok doğruymuş.. dualarım sizinle

gözün aydın canım allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah..
yaşamım sizede çok geçmiş olsun önce sizin sağlınız yerinde olsunki bebiş rahatlıkla gelsin değilmi..
banucum günaydın nasılsın?
bu arada herkese günaydınnn

gecmıs olsun tatlım once esının rahatsızlıgı hallolsun hele ıns bebegınızde olucak.esıne cook cook gemcıs olsun.kısa zamanda atlatır ıns bu durumu
son bir haftayı hiç sevmiyorum ve o yüzden kendimi işe vercem
23 nisan için okulda step takımı çıkartcam bence daha kolay olcak
bunların hepsinide belirtilere takılmamak için yapcam valla
geçen ay hepsini yaşadım artık inanmıyorum belirtilere
belirti var diyordum meğe adetimi geciktirmişim
umudunu üzmek istemem canım sadece dertleşmek istedim
valla umudum uzulur adet olursam ama hemen gecer kısa soku atlatınca cunku belırtıler yasıyorum 3 gundur.hayırlısı tatlım hayırlı ne ıse o olsun
Normal hayatım hepsi normal, değerlerinde gayet iyi.. İnşallah çook sağlıklı keyifli bir hamişlik yaşayacaksın.. Sakin ol, tadını çıkar:)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım, Tebrikleeeeeeeeeeeeeeer...:nazar::nazar::16: Eklerim tabii listeye hamişimiz diye:)

Dalincim sen deneyimli annesin , senin minnoş oluşmuşsa rahme daha yeni ulaşmıştır. Kanda ve idrarda daha çıkmaz tabii, ama ufak tefek belirtiler yaşamaya başlayabilirsin.. İnşallah da doludur göbüşün hayatım.. Son hafta insana geçmek bilmiyor ama az daha sık dişini bacım:)

Çooooooooook geçmiş olsun tatlım.. Çok da sıkma canını artık bu tarz rahatsızlıkla çok çabuk çözülüyor, en fazla bir operasyon biraz dinlenme sonra herşey yine eskisi gibi olur.. İnşallah da bir an önce sağlığına kavuşur eşin.. Hemen arkasında da bebişiniz gelir inşallah:)

Tamam kuzu, katılcam valla da bi hamiş kalayım önce:))))

valla bu ısler hıc deneyım dınlemıyor.ılk gebelıgımde belırtı yasamamıstım eger hamıleysem bu mınnos epey cektırıcek canı saolsun artık.3.gun bugun belırtıler yasamaya baslayalı ıns psıkolojık deıldır.
sanada gunaydınc anım.....

herkeseee coooooooook gunaydın.erkencıyım bugun.cunku uyuyamadım belım agrıyor.kasıkalrımda cekılmeler devam edıyor ara ara batmalar agrılar var.bırde dun gece oldugu gıbı bu gecede wc ye gıtmekten uyuyamadım okadar sık ıdrara cıkıyorumkı bana ne oluyor allahım dedım :))))) bır yandanda sevınıyorum tabı teyteyyy:49::46::46::46:

herkeseee coooooooook gunaydın.erkencıyım bugun.cunku uyuyamadım belım agrıyor.kasıkalrımda cekılmeler devam edıyor ara ara batmalar agrılar var.bırde dun gece oldugu gıbı bu gecede wc ye gıtmekten uyuyamadım okadar sık ıdrara cıkıyorumkı bana ne oluyor allahım dedım :))))) bır yandanda sevınıyorum tabı teyteyyy:49::46::46::46:

dalincimmmm selammm,dün doktora telefonda ulaşamamıştım.mail attım.sabah cevap yazmış bana.gebelik testi yaptırmanda fayda var diye.acaba idrarla yapşan testten mi alsam yoksa kan testi yapsam..onu yazmamış doktorr :53:

dalincimmmm selammm,dün doktora telefonda ulaşamamıştım.mail attım.sabah cevap yazmış bana.gebelik testi yaptırmanda fayda var diye.acaba idrarla yapşan testten mi alsam yoksa kan testi yapsam..onu yazmamış doktorr :53:

ADETIN NE ZAMAN EGER ADET GUNUNE DAHA VARSA kanda baktır mutlkaka ama adetın gelmıs gecmısse ıdrarda cıkar

Back