- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.281
hamılelık belırtılerı gıbı sankı bel agrısı bugun basladı dun bugun sıklastı.acaba psıkolojıkmı suan ıcın cok fazla takmıyorum aslında.erken deılmıkı belırtıler ıcın uff be beklemek gun saymak ne gıcık
hamılelık belırtılerı gıbı sankı bel agrısı bugun basladı dun bugun sıklastı.acaba psıkolojıkmı suan ıcın cok fazla takmıyorum aslında.erken deılmıkı belırtıler ıcın uff be beklemek gun saymak ne gıcık
arkadaslar benim bu hafta yumurtlama donemim yani su onumuzdeki bir haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyordu ama esim rahatsiz safra kesesinde tastan dolayi cok agrisi var sanirim ameliyat olacak dua edin arkadaslar bizim icin iyi olsun kocisim cok uzuluyorum onun icin neredeyse tek derdimiz bebek olmustu allah saglik versin gerisi bos bir sekilde hersey halolur diye dusunuyorum cocuk cok ama cok istiyoruz ama once esim o iyi olsun herseyin hayirlisi olsun
katiliyorum arkadasim ne yaparsak yapalim gecmez o vakitler gunler bir turlu eger belirti yasaniyorsa teste de cikar belki yap istersen test ama kan testi yaptir bence beklemekten daha iyidir acabalarla kendini bitirmenden iyidir cok zor bilirim bende cok yasadim
Allahım en kısa zamanda şifa versin inşallah
her şerde bir hayır vardır derler belkide bu durumla beyninden stresi atıp
bir dahaki ay hamiş olacaksın inşallahh
az once yaptım negatıf cıktı ama daha adetede coke rkenmı acaba.eger dollenme olduysa daha 5 gun anca olmustur kandada cıkmaz heralde offf be
dollenme olmussa kanda cikar ama iki gun sonraa falan yap sen yinede yarindan sonra yap.simdi idrarda zaten kesinlikle cikma zgercakten idrar icin cok erken hadi bakalim hayirlisi
off suan ıcın kanada ıdrarada helekı ıdrara cok erken ben en ıyısı 1 hafta daha bekleyeyım sonra gıdıp kan vereyım.
herkese iyi geceler arkadaslar gorusuruzzzz
hayırlı uğurlu olsun canım
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
SUPERRRR tebrik ederim arkadasim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinn darisi basimiza insallahhhh....
inşallah arkadaşım bende aylarca ugraştım sadece bir ay kafaya takmadım tık diye hamile kaldım oluruna bırakınca gerçekten oluyor dedikleri çok ama çok doğruymuş.. dualarım sizinle
gecmıs olsun tatlım once esının rahatsızlıgı hallolsun hele ıns bebegınızde olucak.esıne cook cook gemcıs olsun.kısa zamanda atlatır ıns bu durumuarkadaslar benim bu hafta yumurtlama donemim yani su onumuzdeki bir haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyordu ama esim rahatsiz safra kesesinde tastan dolayi cok agrisi var sanirim ameliyat olacak dua edin arkadaslar bizim icin iyi olsun kocisim cok uzuluyorum onun icin neredeyse tek derdimiz bebek olmustu allah saglik versin gerisi bos bir sekilde hersey halolur diye dusunuyorum cocuk cok ama cok istiyoruz ama once esim o iyi olsun herseyin hayirlisi olsun
valla umudum uzulur adet olursam ama hemen gecer kısa soku atlatınca cunku belırtıler yasıyorum 3 gundur.hayırlısı tatlım hayırlı ne ıse o olsunson bir haftayı hiç sevmiyorum ve o yüzden kendimi işe vercem
23 nisan için okulda step takımı çıkartcam bence daha kolay olcak
bunların hepsinide belirtilere takılmamak için yapcam valla
geçen ay hepsini yaşadım artık inanmıyorum belirtilere
belirti var diyordum meğe adetimi geciktirmişim
umudunu üzmek istemem canım sadece dertleşmek istedim
Normal hayatım hepsi normal, değerlerinde gayet iyi.. İnşallah çook sağlıklı keyifli bir hamişlik yaşayacaksın.. Sakin ol, tadını çıkar:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım, Tebrikleeeeeeeeeeeeeeer...Eklerim tabii listeye hamişimiz diye:)
Dalincim sen deneyimli annesin , senin minnoş oluşmuşsa rahme daha yeni ulaşmıştır. Kanda ve idrarda daha çıkmaz tabii, ama ufak tefek belirtiler yaşamaya başlayabilirsin.. İnşallah da doludur göbüşün hayatım.. Son hafta insana geçmek bilmiyor ama az daha sık dişini bacım:)
Çooooooooook geçmiş olsun tatlım.. Çok da sıkma canını artık bu tarz rahatsızlıkla çok çabuk çözülüyor, en fazla bir operasyon biraz dinlenme sonra herşey yine eskisi gibi olur.. İnşallah da bir an önce sağlığına kavuşur eşin.. Hemen arkasında da bebişiniz gelir inşallah:)
Tamam kuzu, katılcam valla da bi hamiş kalayım önce:))))
herkeseee coooooooook gunaydın.erkencıyım bugun.cunku uyuyamadım belım agrıyor.kasıkalrımda cekılmeler devam edıyor ara ara batmalar agrılar var.bırde dun gece oldugu gıbı bu gecede wc ye gıtmekten uyuyamadım okadar sık ıdrara cıkıyorumkı bana ne oluyor allahım dedım :))))) bır yandanda sevınıyorum tabı teyteyyy
dalincimmmm selammm,dün doktora telefonda ulaşamamıştım.mail attım.sabah cevap yazmış bana.gebelik testi yaptırmanda fayda var diye.acaba idrarla yapşan testten mi alsam yoksa kan testi yapsam..onu yazmamış doktorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?