günaydın yalelcim, beni çevremdekiler mantıklı olarak bilir normal şartlarda, bunun getirdiği durumdan olsa gerek, yüzde yüz güvenip emin olmadığım şeylerde başarılı olamıyorum. haklısın önce ben inanmalıyım doktoruma. seçici olmak en iyisi gerçekten de. 15 gün sonra falan gidicem bakalım inşallah doğru doktor odur :)) doktor bırakmadık memlekette yahu :) benim moral yerlerde olunca sağolsun eşimle dün iyi bir gezdik, 200 km gidiş 200 km dönüş o derece yani :) kendimize dua ettim sizi de ayırmadım tabii ki, Allah kabul etsin inşallah. atalarımızın dediği gibi tebdili mekanda ferahlık vardır, hazır hava da güzel gidiyorken eve tıkılmamak en iyisi.
ohhh.. gezmek tozmak iyidir.. havalar da güzel..
havada alş kokusu da var :) ohhhhh
Merhabaaaaaaaaaaaaaaa:)))
Yaleli kaçırmışım.. ama yalelcim gelirsen buraya kolay gelsin bacım:))
kaçtım valla.. sabah beri bilgisayar başındayım. belim boynum koptu. yoruldum.
şimdi kalkıcam da yemek hazırlıcam nasipse..
bi bakıyım size dedim..
sağolasın, kolay gelecek inşallah banucum.
özlem gelmedi hiç testide yapacam zaten kaçarı kalmadı artık zaten ilaca başlıcam ya emin olmak istiyorum ama ümidim yok hiç
bu arada ben dün bi gezdim bi gezdim hep aklıma siz geldiniz
önce alsancak kıbrıs şehitleri kordon , vapur , karşıyaka tabanlarım patladı vallahi ama çok ii geldi
alllllhhhhh tutmayın beniii... geliyoruummm....
ben fahri izmirliyim belus..... bana bunları anlatma nolur.. aşeriyorum oralara valla :))))
Ya ben zaten , aylarca kafaya taktım olmadı , sonra o ay hiç takmadım oldu diyenlere şaşıyorum valla:)) Nasıl oluyor o? şimdi ben aylarca uğraşıcam ama sonra birden hiç aklıma getirmiycem hiç bebişi.. amnezi falan geçirmem lazım yani, hiç düşünmemem için:)) Haa elbette sabırlı olmak gerek biliyorum kendime telkinlerde bulunuyorum ama sıfır bebek düşüncesi nirvana noktasına ulaşamam ben su saatten sonra:) yapabilen varsa helal olsun valla bize de yolunu öğretsin:) Ben en fazla artıkbelirtilere azla takılmamayı başarabildim odur yani:))
O yüzden senin de aklından çıkarman mümkün değil ama zamanı gelince olacağını unutma sadece yavrimo:)
ama böyle bi realite var banucum.
ilk bebeğim için 4 ay uğraştım olmadı. sonra, ''amaaannn olmazsa olmasın, zaten daha yeni evliyiz'' diye koyverdim. cart diye oldu. gün mün takip etmedğim ay hamile kalmıştım. hatta günümün geçtiğini bile farketmemiştim, teee 4-5 gün sonra farkına varmıştım.
tatlım bak en bastan anlatıyorum bizim tüm tahlillerimiz temiz çıktı rahim filmi falan da temiz 5 kez catlatma ignesi yaptırdım ama sonuç negatif sonra doktorumu degiştirdim bi tanıdık doktor bulduk oda bana pko dedi ve hemen asılamayı yaptı esimin spermleri yıkandı ve benim rahmime kondu inş da tuttu
inşallah canım benim.. inşallah..
valla benim basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemistir ama rabbim inşallah bu ay benide güldürecek valla resmen güç aldım sizden esimde cok heyecnlı kaç kere aradı niye yarın veriyolar diyip duruyo inş heyecanlarımız mutlulukla sonuclanır
valla bence hiç öyle deme :)
beterin beteri var, haline şükret dostumm... :)
Ciddimisin canım ama doktor olmayada bilir dedi keseyide göremedi. Yeni olabilir ama pozitif dese hiç düşünmem ama olmayada bilir demesi ortada bıraktı. Pozitifse keseyi görmemesi normalmi adet gecikmesinin 2. günüde kese görünmezmi.
görünmeyebilir mustafaata.. aceleci olma hemen... döllenme gününden tam 17 gün sonra kesenin tam tekmil görünme ihtimali vardır. içi boştur büyük ihtimalle 17. günde.
döllenmeden 20 gün sonra kese ve içindeki oluşum görünür, kalp atışları henüz yoktur.
döllenmeden ancak 25-16 gün sonra kalp atışı duyulur.
yalelllll gördüm ordasınnnn :)
duydunmu sesimiiiii bunun üzerine hala test yapimmi sence ben ?
CEEEEEE :))
valla belus, ne desem bilemiyorum açıkçası.
yap kurtul yavrum yaaa