• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İnşallah hayatım, listede hiç silmeden yeni anne adayları diye devam ederiz:)

Hamilelik belirtisi için çok erken hayatım, benzer ağrıları bende ara ara yaşarım, bir kaç doktora gitmiştim bunun için, net bişey dememekle birlikte adet öncesi veya sonrası bu tarz ağrılar olabileceğini söylediler..

Benim bildiğim maydanoz K vitamini açısından zengindir ve k vitamini kanın pıhtılaşmasında rol oynar. yani kanı sulandırıcı etkisi olmaması lazım maydanozun..

Tamam kızlar ekliyorum:)

Olabilir valla, yumurtadaş olduk belki de ya da delirdik topluca :35: :)

Hay allah ya ben de bugün öğreniriz diyordum:) aman boşver geç olsun güzel olsun, inşallah mutlu olalım hep birlikte senin adına tatlım.. Hem sen tam uğur olacaksın bize, mart gelmeden listemizdeki hamiş olarak..:)
hadi bakalım inşallah canımmm :))

yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler...
herkes iyidir umarım.

bi bakıp kaçıcam hemen....

görüşürüz canım bu arada senin ufaklık kaç yaşındaydı?
onu ısırıyorum yanacıklarından..
ayyyyy mıncık mıncık :

benim ufaklık, 2 yaşını doldurdu güldencim.
tam en zor dönemindeyiz olayın.
2 yaş, ''bebekliğin ergenliği'' olarak tanımlanıyor uzmanlarca ve bu döneme de ''2 yaş terörü'' diyorlar. gerçekten çok zor durumlar bizim evde bu aralarda :))
ben ay hali sebepli mazaretliyim, asabiyim.
begüm yaş hali sebepli asabi... idare ediyoruz birbirimizi :))

ama öp sen, bayılır mıncıklanmaya sıkıştırılmaya.

şimdide kafama ya varsa muayenenin zararı olmuşmudur diye takılıyo

hayır tatlım. hiç bir zararı yok.
eğer vajinal muayene zararlı olsaydı, doktorlar yapmazlardı. zaten hamileyken cinsel hayatı da sıfırlamak gerekirdi mantıksal olarak.
kafan rahat olsun.
ben hamişken, her hafta muhakkak bi posta kurcalanıyordum doktorumun ultrason aleti tarafından... alttan detaylı muayene oluyordum yani. allaha şükür bişey olmadı. olmaz zaten.. korkma

benim de umudum mart ayına kaldı ama bu sefer adet günüm geçtikten sonra(geçerse tabi) test yapacağım ve acaba hamile miyim diye düşünüp kendimi sitrese sokmayacağım.
4 mart yumurtlama günüm
testlere bakıp ''acaba silik çizgi var da ben mi göremiyorum? , midem bulanıyo,göğüslerim şişti.....v.s.''bunları düşünmeyip oluruna bırakmaya karar verdim...anam valla kaç gündür hamileyim diye öğürüp duruyorum yaaa:)))

benim de umudum mart ayına kaldı ama bu sefer adet günüm geçtikten sonra(geçerse tabi) test yapacağım ve acaba hamile miyim diye düşünüp kendimi sitrese sokmayacağım.
4 mart yumurtlama günüm
testlere bakıp ''acaba silik çizgi var da ben mi göremiyorum? , midem bulanıyo,göğüslerim şişti.....v.s.''bunları düşünmeyip oluruna bırakmaya karar verdim...anam valla kaç gündür hamileyim diye öğürüp duruyorum yaaa:)))

Hoşgeldin arkadaşım..
En güzeline karar vermişsin tatlım, stres yaptıkça hamile kalmayı bırak adet düzenimizi bozucaz.. sen rahat ol, belirtiler vs odaklanmadan geçir martı, inşallah güzel sonuçlar al sonra da.. tabii her zaman hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..
Ekleyelim seni de listeye o zaman:) 4 mart yumurtlamaysa bat tarihin 18 Mart mı??

Son düzenleme:
Hoşgeldin arkadaşım..
En güzeline karar vermişsin tatlım, stres yaptıkça hamile kalmayı bırak adet düzenimizi bozucaz.. sen rahat ol, belirtiler vs odaklanmadan geçir martı, inşallah güzel sonuçlar al sonra da.. tabii her zaman hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..
Ekleyelim seni de listeye o zaman:) 4 mart yumurtlamaysa bat tarihin 18 Mart mı??

evet şekerim.bat 18 mart.bakalım hayırlısı.sitres yapmayalım da en azından adet düzenimiz bozulmasın..

kızlar hamılelık belırtılerıne falan takılmayın bencede zaten belırtıler okdar cabuk olusmuyor hamıle kalıncada mesela bulantı 6.haftada falan baslıyor yanı adet gecıkmesınden enaz 2 hafta sonra falan mıde yanmasıda baya ılerıkı dönemlerde oluyor ben gecen ay dınlemedım hıc kendımı bısey varmı dıye stres yapmadım yınede olmadı:))

benımde cuma yumurtlama dönemının baslangıc günlerı yanı hamıle kalma oranı yüksek günlerım baslıyor mesaıye start verıceaz bakalım :1:

kızlar hamılelık belırtılerıne falan takılmayın bencede zaten belırtıler okdar cabuk olusmuyor hamıle kalıncada mesela bulantı 6.haftada falan baslıyor yanı adet gecıkmesınden enaz 2 hafta sonra falan mıde yanmasıda baya ılerıkı dönemlerde oluyor ben gecen ay dınlemedım hıc kendımı bısey varmı dıye stres yapmadım yınede olmadı:))

:) İnşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz tatlım..:) ama haklısın, olmayınca olmuyo bazen, vardır bir hayır ve elbet vardır bi zamanı..

öyle güzelım senın basladımı yumurtlama dönemi

Valla yumurtlama çizelgelerine göre benim önemli günler başladı ayın 12 sinde 18 ine kadar da sürecekmiş,dün de akşam uyurken ateş bastı yine herhalde yumurtluyorum tavuklar gibi:)) bakalım çalışmalar devam tutacak mı bu ay...

Haha supersiniz tavuklar Sizi, Takip ediyorumda super bir enerji var herkesde
Ozellikle banu :)
Valla katilmak isterdim ama hic umudum yok benim

Back