• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

zaten bu güldenle canomm değilsem bile beni hamile yapacaklar yaa :1:

aslında bu gerçekten çok güzel bişey canım..
ben gerrçekten senin adına heycanlanıyorum..
birbirimizden böyle güzel haberleri duyunca bu hepimize hem motive olucak hemde sevincimizi paylaşıcaz..
..

Ben gerrçekten senin adına heycanlanıyorum..
Birbirimizden böyle güzel haberleri duyunca bu hepimize hem motive olucak hemde sevincimizi paylaşıcaz..
..

inşallah güzel haberler alırız bende gerçekten heyecanlanıyorum....ama şu beklemek beni üzüyor..şöle yapsak hemen ertesi gün tutsa bir ertesi günde hamilesin deseler sonra doğursak rahatlasak hepimiz..

inşallah güzel haberler alırız bende gerçekten heyecanlanıyorum....ama şu beklemek beni üzüyor..şöle yapsak hemen ertesi gün tutsa bir ertesi günde hamilesin deseler sonra doğursak rahatlasak hepimiz..

ahanda bu tam benlik olurdu canım ..
ama malesef beklemek zorundayız..
bu arada düşünsenize hamile kalıncada seninki nasıl geçiyo benimki nasıl geçiyo herkes yazacak nekadar süper olur..
şuanda tek duam şu formdaki tüm arkadaşlarımızla birlikte hep beraber aynı anda hamile kalalım..
aminnnnnnnnnnnn..

ahanda bu tam benlik olurdu canım ..
ama malesef beklemek zorundayız..
bu arada düşünsenize hamile kalıncada seninki nasıl geçiyo benimki nasıl geçiyo herkes yazacak nekadar süper olur..
şuanda tek duam şu formdaki tüm arkadaşlarımızla birlikte hep beraber aynı anda hamile kalalım..
aminnnnnnnnnnnn..

aminnnnn inşallahh

ben gerrçekten senin adına heycanlanıyorum..
birbirimizden böyle güzel haberleri duyunca bu hepimize hem motive olucak hemde sevincimizi paylaşıcaz..
..

evet canım haklısın birbirimizin güzel haberleri geldikçe tabiki sevinicez burda,
hep beraber daha ne kutlamalar yapıcak bak hamile haberleri geldikçe gör sen :)))

inşallah. saçma sapan düşüncelerden kurtulmak ve buradan bişiler öğrenebilmek için kayıt oldum bu forumada. güzel şeyler de okudum, en azından artık kendi başıma düşünüp kurmayacağım sizlerle paylaşacağım

aynen öyle özlemcim..
birbirimizden öyreneceğimiz çok şeyimiz var..

bu listeyi görünce heyecanlanıyorum 2 hafta sonra belli olacak daha bakalım listeden kimleri sileceğiz kimler nisana kalacak inşallah böylece kasımda doğum yapacaklar listesine geçiş yaparız :1:

İnşallah hayatım, listede hiç silmeden yeni anne adayları diye devam ederiz:)

Kizlar aslinda hamilelige yormuyorum ama size danismak istiyorum.
Bu ay icin adetim biteli daha 6gun oldu ve biz 6gundur calisiyoruz:)
Dun aksam nedenini anladigim bir sekilde belime bir agri girdi.
Adet sancisi gb degil.
Kuyruk sokumuma dogru vuruyor.
Bacaklarima dogru.
Dun gece hic uyuyamadim.
Yatamiyorum cunku. Oturamiyorum da.
Ters bir hareket yaptigiminda farkinda degilim.
Neden olabilir sizce?

Hamilelik belirtisi için çok erken hayatım, benzer ağrıları bende ara ara yaşarım, bir kaç doktora gitmiştim bunun için, net bişey dememekle birlikte adet öncesi veya sonrası bu tarz ağrılar olabileceğini söylediler..

bişey sorucam size kızlar ya...

ben geçen gün televizyonda saraçoğlu'nu izledim. zayıflamak için, karaciğer yağlanması için, ve başka bişeyler bişeyler için... maydanoz önerdi.

17-18 dal maydanoz + 1 limon suyu + 1 bardak ılık su... bunları robottan geçirip, oluşan yeşil suyu içicez. verdiği formül buydu.

hemen başladım. adetime 2-3 gün kala başladım. gün hesabı falan söylemedi. zaten bu döllenmeyle falan alaklı bişeyler de söylememişti. ben de belki azıcık kilo verdirir diye umarak başladım sabahları içmeye.

normalde benim regl kanamalarım, 2-3 gün sürerdi. az az bişeyler olur, öyle paket paket ped kullanmam yani. birkaç taneyle biter işim.

bu ay, acayip bi durumdayım. bugün 4. günüm, ne azalma var, ne azalma belirtisi... şakır şakır beter şekilde kanamam var.

geçen ay kürtaj olmuştum. acaba bununla mı alakalıdır, yoksa şu maydanoz içmemle alakası olabilir mi acaba? bi fikriniz var mı?

Benim bildiğim maydanoz K vitamini açısından zengindir ve k vitamini kanın pıhtılaşmasında rol oynar. yani kanı sulandırıcı etkisi olmaması lazım maydanozun..

Banu'cum beni satım 16 mart,bilgine sunulur :))

cnm benimki suanda 26 mart gozukuo:) henuz adet olmadigim icin tam net soyleyemiorm ama tam gunumde olursam 26 mart degisirse ben sana solerm tatlm:)

Tamam kızlar ekliyorum:)

Cnm ne tesadüf bende iki gündür çok huzursuz uyuyorum ve gece kac kere sıcak bastı yoksa bendemi yumurtladım :46::46::46:

Olabilir valla, yumurtadaş olduk belki de ya da delirdik topluca :35: :)

canım benim ismimin yanına açtığın parantez çok güzel olmuşş inşallah kesinleşirde paranteze gerek kalmaz :)) gittim bu gün sağlık ocağına ama tahlil 8.30 10.30 arasıymış yarım saatle kaçırdım :( yarın gidicem inşallah :))

Hay allah ya ben de bugün öğreniriz diyordum:) aman boşver geç olsun güzel olsun, inşallah mutlu olalım hep birlikte senin adına tatlım.. Hem sen tam uğur olacaksın bize, mart gelmeden listemizdeki hamiş olarak..:)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar söhbetinize katıla bilirmiyim

arkadaşlar merhabai ben bir şey sormak istiyorm. yumurtlama gunu denilen şeyi nasıl hesaplıyoruz.
ben acemiyim hem forumda hem bu bilgilerde. bilgi rica ediyorum.

Hoşgeldiniz kızlar aramıza:) Özlem seni de ekledim listeye 24 mart diye.. Humos arkadaşım sen hamile olabilirsin diye beklemedeyim:)

ben düzenli 28 günde bir adet oluyordum bu ay gecikti enson 13 ocakta olmuştum normalde şubat 10olmam gerek 14 şubattada kan testi yaptırdım negatif dedi doktor bende başka bişi vardır diye bügün muayeneye gittim vajinal ultrasyonla baktı bişi yok dedi 10 bekle tekrar gebelik testi yapdedi belki geç yumurluyosundur dedi sizce öle bi ihtimal olabilirmi

Geç döllenme olabilir tatlım.. Benzer şeyleri yaşayan çok kişi var.. Doktorunun da dediği gibi bekle sonra kesin sonucu alırsın.. inşallah hamilesindir:)

Listemizin son şekli:) sesise, canomm hala sizden tarih bekliyorum.. ahahahaha ödev kontrolü yapan öğretmen gibi hissettim kendimi böyle deyince.. Kızlaaaaaaaaar nerede kaldı bat tarihleriniz:)))))

:nazar:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart