- Konu Sahibi pembemasal
arkadaşlar alıntıyla cvaplama nasıl oluyo
yanlış bilmiosam yazışmaların altında sağda ALINTI ILE CEVAPLA var ona tıklamalısın. Yanlışım varsa duzeltin arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar alıntıyla cvaplama nasıl oluyo
yanlış bilmiosam yazışmaların altında sağda ALINTI ILE CEVAPLA var ona tıklamalısın. Yanlışım varsa duzeltin arkadaslar
aynı seyi bende yasadım bundan bir kaç ay once ama ben kendimi cidden kaptırmıştım, sonrasında hayal kırıklığı. kafanın karışması norml. ama seninkisi benden daha uzun bir sure olmus. bence arkadasların dedigi gibi bekle. 10-15 gun sonra tekrar dene. mujdeli haberini alırsın belki de. bu sure icin de hem kendine dikkat et hem de fazla dusunmemeye calıs. basarabilirsen tabi:)
şimdide kafama ya varsa muayenenin zararı olmuşmudur diye takılıyo
şimdide kafama ya varsa muayenenin zararı olmuşmudur diye takılıyo
takılmasın cnm. eger varsa bole bısı allah ın ıznıyle olmamıstır inşallah merak etme. Tabı bu konuda bende ccoookk daha bilgili arkadaslar var burda onlarda fikirlerini soylerler.
ayyy onu düşünmek bilem istemiyom hemde hepimiz yani sadece sende değil
sen bizim gururumuz olacan haydi bakalım güzel sonuç..
takılmasın cnm. eger varsa bole bısı allah ın ıznıyle olmamıstır inşallah merak etme. Tabı bu konuda bende ccoookk daha bilgili arkadaslar var burda onlarda fikirlerini soylerler.
teşekkürlerya konuşmak bile rahatlattı
var ya iyice havaya soktun beni şimdi midem bulancak :)) :93:
teşekkürlerya konuşmak bile rahatlattı
merak etme hiç bişey olmaz cnm.
zaten hamileykende muaine ediyolar 2 3 aya kadar ..
zararlı olsa doktorlar bunu yapmazlar ama bendede senin gibi bir düşünce vardı ama yaptığım araştırmalar sonucunda bunun tamamen kulaktan dolma bilgiler olduğuna inandım..
kızlar acemi ve cahal yeni arkadaşınızdan yine acemice bir soru duymaya hazırmısınız:)
sor özlemcim eğer bilgimiz varsa konu ile ilgili tabiki yardıncı oluruz canım
foruma goz gezdirirken kürlerden falan bişilerden bahsediolardı ama detaylı ınceleyemedim malum işyerinden girdiğim için. şimdi de hangi bölümde bahsedilioda onlardan onu bulamıorum:) nedir bunlar
aman şekerim onu yapma işte..
miyde bulantısı çok kötü çokkk:[/Q:
hadi bakalım hayırlısı
![]()
oyyy oyyy oyyy ne güzel canım bulansın da biz daha da çok seviniriz vallah güldenle bebek kesin var diye![]()
kürlerden bahsedilen forum burası canım sadece daha önceki sayfalara bak bulacaksın..
ay oo bulantı çok zor benim kızımda bulantım vardı su ya hasret kaldım vallaha suyu bile kusuyordum haftada iki gün serumla ayakta duruyodum daha dogrusu yatakta ayakta bile duramıyodum işallah hamileysen canım rahat geçirirsin bulantı korkusundan 2çocugu bile düşünemiyodum
ay oo bulantı çok zor benim kızımda bulantım vardı su ya hasret kaldım vallaha suyu bile kusuyordum haftada iki gün serumla ayakta duruyodum daha dogrusu yatakta ayakta bile duramıyodum işallah hamileysen canım rahat geçirirsin bulantı korkusundan 2çocugu bile düşünemiyodum
saolasın, karıştırayım bu sayfaları
zaten bu güldenle canomm değilsem bile beni hamile yapacaklar yaa![]()