• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aynı seyi bende yasadım bundan bir kaç ay once ama ben kendimi cidden kaptırmıştım, sonrasında hayal kırıklığı. kafanın karışması norml. ama seninkisi benden daha uzun bir sure olmus. bence arkadasların dedigi gibi bekle. 10-15 gun sonra tekrar dene. mujdeli haberini alırsın belki de. bu sure icin de hem kendine dikkat et hem de fazla dusunmemeye calıs. basarabilirsen tabi:)

şimdide kafama ya varsa muayenenin zararı olmuşmudur diye takılıyo

Son düzenleme:
Son düzenleme:
teşekkürlerya konuşmak bile rahatlattı

merak etme hiç bişey olmaz cnm.
zaten hamileykende muaine ediyolar 2 3 aya kadar ..
zararlı olsa doktorlar bunu yapmazlar ama bendede senin gibi bir düşünce vardı ama yaptığım araştırmalar sonucunda bunun tamamen kulaktan dolma bilgiler olduğuna inandım..

foruma goz gezdirirken kürlerden falan bişilerden bahsediolardı ama detaylı ınceleyemedim malum işyerinden girdiğim için. şimdi de hangi bölümde bahsedilioda onlardan onu bulamıorum:) nedir bunlar

kürlerden bahsedilen forum burası canım sadece daha önceki sayfalara bak bulacaksın..

oyyy oyyy oyyy ne güzel canım bulansın da biz daha da çok seviniriz vallah güldenle bebek kesin var diye :46:

ay oo bulantı çok zor benim kızımda bulantım vardı su ya hasret kaldım vallaha suyu bile kusuyordum haftada iki gün serumla ayakta duruyodum daha dogrusu yatakta ayakta bile duramıyodum işallah hamileysen canım rahat geçirirsin bulantı korkusundan 2çocugu bile düşünemiyodum

ay oo bulantı çok zor benim kızımda bulantım vardı su ya hasret kaldım vallaha suyu bile kusuyordum haftada iki gün serumla ayakta duruyodum daha dogrusu yatakta ayakta bile duramıyodum işallah hamileysen canım rahat geçirirsin bulantı korkusundan 2çocugu bile düşünemiyodum

ayyy benim şimdiden bile kokulara hasasiyetim var ozamanı hiç düşünemiyommmm kızlar..

zaten bu güldenle canomm değilsem bile beni hamile yapacaklar yaa :1:

Back