- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
Derda tebrikler bence hamilesin cnm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derda tebrikler bence hamilesin cnm![]()
inşallah canım yaa hemen verirlermi acaba sonucu yoksa bi iki gün sonramı verirler ? Tabiki ümit kesilmez allah tan umudumuzu hiç yitirmeyelim inşallah :)
cnm benimki suanda 26 mart gozukuo:) henuz adet olmadigim icin tam net soyleyemiorm ama tam gunumde olursam 26 mart degisirse ben sana solerm tatlm:)
canım benim ismimin yanına açtığın parantez çok güzel olmuşş inşallah kesinleşirde paranteze gerek kalmaz :)) gittim bu gün sağlık ocağına ama tahlil 8.30 10.30 arasıymış yarım saatle kaçırdımyarın gidicem inşallah :))
bana böle bir durum nasip olmadı ama burdaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla 1 gün sonra veriliyor sanırım sonuçlar..
inşallah canım yaa hemen verirlermi acaba sonucu yoksa bi iki gün sonramı verirler ? tabiki ümit kesilmez allah tan umudumuzu hiç yitirmeyelim inşallah :)
canım inşallah yarın güzel sonuçla gelirsin buraya bizleride sevindirmiş olursun hem :))
ayyyyyyyy heyecan yaptım şimdi inşallah pozitiftir. :))))
arkadaşlar merhabai ben bir şey sormak istiyorm. yumurtlama gunu denilen şeyi nasıl hesaplıyoruz.
ben acemiyim hem forumda hem bu bilgilerde. bilgi rica ediyorum.
slm arkadaşlar söhbetinize katıla bilirmiyim
canım muhtemelen adet tarihinin 12 14 16 cı günleri oluyo internette otomatik hesaplayıcılar varr :))
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu siteden yapabilirsin canım
arkadaşlar merhabai ben bir şey sormak istiyorm. yumurtlama gunu denilen şeyi nasıl hesaplıyoruz.
ben acemiyim hem forumda hem bu bilgilerde. bilgi rica ediyorum.
ne kadar ilginç değil mi arkadaşlar birbirimiz için heyecanlanıyoruz tanımadığımız bilmediğimiz halde .. inşallah pozitiftir ve sağlıkla kucağıma alırım :))
canım özel hastanede yaptırınca 1 2 saatte sonuç alıyosun ama sağlık ocağındada öylenden sonra verirler bence..
yinede bilmiyorum tabi ben hiç sağlık ocağına gitmedim ..
bu arada merakta haklısın ben çatlardım herhalde..
kimse slm almıyo galiba
merhaba hoşgeldin:
kimse slm almıyo galiba