• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

inşallah canım yaa hemen verirlermi acaba sonucu yoksa bi iki gün sonramı verirler ? Tabiki ümit kesilmez allah tan umudumuzu hiç yitirmeyelim inşallah :)

bana böle bir durum nasip olmadı ama burdaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla 1 gün sonra veriliyor sanırım sonuçlar..

canım benim ismimin yanına açtığın parantez çok güzel olmuşş inşallah kesinleşirde paranteze gerek kalmaz :)) gittim bu gün sağlık ocağına ama tahlil 8.30 10.30 arasıymış yarım saatle kaçırdım :( yarın gidicem inşallah :))

canım inşallah yarın güzel sonuçla gelirsin buraya bizleride sevindirmiş olursun hem :))
ayyyyyyyy heyecan yaptım şimdi inşallah pozitiftir. :))))

inşallah canım yaa hemen verirlermi acaba sonucu yoksa bi iki gün sonramı verirler ? tabiki ümit kesilmez allah tan umudumuzu hiç yitirmeyelim inşallah :)

canım özel hastanede yaptırınca 1 2 saatte sonuç alıyosun ama sağlık ocağındada öylenden sonra verirler bence..
yinede bilmiyorum tabi ben hiç sağlık ocağına gitmedim ..
bu arada merakta haklısın ben çatlardım herhalde..

arkadaşlar merhabai ben bir şey sormak istiyorm. yumurtlama gunu denilen şeyi nasıl hesaplıyoruz.
ben acemiyim hem forumda hem bu bilgilerde. bilgi rica ediyorum.

canım inşallah yarın güzel sonuçla gelirsin buraya bizleride sevindirmiş olursun hem :))
ayyyyyyyy heyecan yaptım şimdi inşallah pozitiftir. :))))

ne kadar ilginç değil mi arkadaşlar birbirimiz için heyecanlanıyoruz tanımadığımız bilmediğimiz halde .. inşallah pozitiftir ve sağlıkla kucağıma alırım :))

arkadaşlar merhabai ben bir şey sormak istiyorm. yumurtlama gunu denilen şeyi nasıl hesaplıyoruz.
ben acemiyim hem forumda hem bu bilgilerde. bilgi rica ediyorum.

canım ben sayfanın üst kısmındaki hesaplamalar bölümünden bakıyorum yumurtlama günüme
hesaplamalar - ovulasyon takibi yazıyor yardımcı olur inşallah sana da :)

ne kadar ilginç değil mi arkadaşlar birbirimiz için heyecanlanıyoruz tanımadığımız bilmediğimiz halde .. inşallah pozitiftir ve sağlıkla kucağıma alırım :))

evet canım ya ama çok güzel bi olay nasıl heyecanlanmaz ki insan eğer hamileysen ki bence sen hamilesin tgatlım bol bol dua istiyorum bak unutma sakın haaa :)))))

canım özel hastanede yaptırınca 1 2 saatte sonuç alıyosun ama sağlık ocağındada öylenden sonra verirler bence..
yinede bilmiyorum tabi ben hiç sağlık ocağına gitmedim ..
bu arada merakta haklısın ben çatlardım herhalde..

:)) hay allah iyiliğini versin çatlasamda patlasam da beklemek zorundayım sen 9 ay tutamazsın onu içinde 7 aylıkken çıkarırsınn :44:

Back