- Konu Sahibi pembemasal
Ben yeni üye oldum. Sürekli okuyordum gebelik belirtileri neler diye cok hevesliydim ama bende mart ayını bekleyenlerden olduğumu öğrendim bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni üye oldum. Sürekli okuyordum gebelik belirtileri neler diye cok hevesliydim ama bende mart ayını bekleyenlerden olduğumu öğrendim bugün![]()
allah korusun:) beni de bekler evin bitmeyen işleri azıcık el atmak lazım.. eh hadi bakalım, beş çayına buluşmak üzere o zaman..![]()
kızlar bu arada bişey soracağım size.doğal yollarlamı hamile kalmaya çalışıyorsunuz yoksa tedavi gören varmı aranızda.
kızlar bu arada bişey soracağım size.doğal yollarlamı hamile kalmaya çalışıyorsunuz yoksa tedavi gören varmı aranızda.
inşallah tedaviye gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsınız.ben iğne ilaç tedavilerinden yarar göremeyip aşılama aşamasına geçtim.ilk aşılamamda negatif sonuçlandı.umudum marttaki ikinci aşılama
selam kızlar şu çalışma haftamı hesapladım da ayın 15 ile 20 si arası çıkıyor bat 6 mart,, doğrumudur acaba sadece beş gün mü öncesi sonrası ne kadar süre ilave etmeliyim.. herseyi çok biliyorum zannediyorum ama destek almadan sizden bişiler görmeden içim rahat etmedi..
tulıncım bat tarıhlerımız aynı senle bılıosun bende yumurtlama hesapladım netten, 16 sıyla 20 si arası cıktı benımde dogrudur senınkıde muhtemelen canım
selammm kızlarr bende mart ayını bekleyenlerdenim malesefbeklenen kırmızılar 5 gün erken geldii
çok acelesiii varmışş gibii
klomen artı iğne tedavisi gördüm 1 senedirde bekliyorum aşılama denemek istiyorum ama bu ara o kadar çok negatif sonuç alan duyuyorumkii bekleyip oluruna bırakmaya karar verdim
bu arada bu soğan kürünü bende denemek istiyorum bu ay tam olarak neye iyiy geliyor yani yumurta geliştiricimi yoksa çatlamasına yardımcı oluyor bide adetten ne kadar sonra başlayalım ?:26:
o zaman bence damla damla gelmesıyle baslıyodur azda gelse adetlı sayılıosun yani. ona gore hesaplarsan dogru cıkar sanırım
Ben yeni üye oldum. Sürekli okuyordum gebelik belirtileri neler diye cok hevesliydim ama bende mart ayını bekleyenlerden olduğumu öğrendim bugün![]()
kızlar sabah ben erken ayrıldım arnızdan aklım sızlerdeydı acaba ne yazısıyorlar dıye:))meraklıyım ne olacak malum hafta sonu eve tv aldık onu getırdıklerı ıcın hemn cıktım ama goruyorum hepnız cıkmıssınız ben de aksam saat 5 de sogan suyumu alıp gelcegım pc basına:)
ben de, dün farkettim, kırmızılar yine gelmiş, sefa getirmiş :))
umudum martta :)))
naber kızlar? kaç kişiyiz mart ayından umutlu olan bakalım? :)
hatta sanırım, ben nisandan umutlu olanlar diye bi topik açsam iyi olacak :)
Ahahahah:) dur yahu marta girmedik bile kesme hemen umudunu:))) şimdilik 15-16 kişiyiz sanırım.. senin ne zaman mart tarihin..?
yani ben de otomatik hesapayıcıdan ama her ihtimale karşı öncesine ve sonrasına 2 gün daha ekliyorum ben:))bu durumda bence siz de 14 ile 22 si arası tam gaz diyebilirsiniz:))
bende anne olma hayalimi marta erteledim hayırlısı diyorum her seferinde ama bir türlü sabredemiyorum 6 7 aydır deniyoruz daha sonuç yok 3 farklı doktorada gittim bir problem yok dendi binim BAT 1 mart
bence de, sen o damla damla başladığı tarihi esas al..