• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ben yeni üye oldum. Sürekli okuyordum gebelik belirtileri neler diye cok hevesliydim ama bende mart ayını bekleyenlerden olduğumu öğrendim bugün:(

allah korusun:) beni de bekler evin bitmeyen işleri azıcık el atmak lazım.. eh hadi bakalım, beş çayına buluşmak üzere o zaman..:31:

kızlar sabah ben erken ayrıldım arnızdan aklım sızlerdeydı acaba ne yazısıyorlar dıye:))meraklıyım ne olacak malum hafta sonu eve tv aldık onu getırdıklerı ıcın hemn cıktım ama goruyorum hepnız cıkmıssınız ben de aksam saat 5 de sogan suyumu alıp gelcegım pc basına:)

kızlar bu arada bişey soracağım size.doğal yollarlamı hamile kalmaya çalışıyorsunuz yoksa tedavi gören varmı aranızda.

sımdılık bende dogal yoları tercıh edıyorum tatlım bu 3. ayım bakalım mart ayında ne olacak ve sende aramıza hos geldın...

Doğal yolla hamile kalanı tedaviyle hamile kalanı ve bizler gibi hamile kalmaya çalışanları hepimiz buradayız ...sende hoşgeldin aramıza...

ben de, dün farkettim, kırmızılar yine gelmiş, sefa getirmiş :))
umudum martta :)))

naber kızlar? kaç kişiyiz mart ayından umutlu olan bakalım? :)

hatta sanırım, ben nisandan umutlu olanlar diye bi topik açsam iyi olacak :)

Son düzenleme:
kızlar bu arada bişey soracağım size.doğal yollarlamı hamile kalmaya çalışıyorsunuz yoksa tedavi gören varmı aranızda.

ben şimdilik doğal yollardan deneyenlerdenim, inşallah tedavisiz hamile kalırım ama gerekirse tedavi de olucaz tabii..

inşallah tedaviye gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsınız.ben iğne ilaç tedavilerinden yarar göremeyip aşılama aşamasına geçtim.ilk aşılamamda negatif sonuçlandı.umudum marttaki ikinci aşılama

İnşallah ikinci ve son olur ve güzel haberlerini alırız arkadaşım:)

selam kızlar şu çalışma haftamı hesapladım da ayın 15 ile 20 si arası çıkıyor bat 6 mart,, doğrumudur acaba sadece beş gün mü öncesi sonrası ne kadar süre ilave etmeliyim.. herseyi çok biliyorum zannediyorum ama destek almadan sizden bişiler görmeden içim rahat etmedi..

tulıncım bat tarıhlerımız aynı senle bılıosun bende yumurtlama hesapladım netten, 16 sıyla 20 si arası cıktı benımde dogrudur senınkıde muhtemelen canım

Yani ben de otomatik hesapayıcıdan ama her ihtimale karşı öncesine ve sonrasına 2 gün daha ekliyorum ben:))bu durumda bence siz de 14 ile 22 si arası tam gaz diyebilirsiniz:))

selammm kızlarr bende mart ayını bekleyenlerdenim malesef :14: beklenen kırmızılar 5 gün erken geldii :14: çok acelesiii varmışş gibii :31: klomen artı iğne tedavisi gördüm 1 senedirde bekliyorum aşılama denemek istiyorum ama bu ara o kadar çok negatif sonuç alan duyuyorumkii bekleyip oluruna bırakmaya karar verdim :19: bu arada bu soğan kürünü bende denemek istiyorum bu ay tam olarak neye iyiy geliyor yani yumurta geliştiricimi yoksa çatlamasına yardımcı oluyor bide adetten ne kadar sonra başlayalım ?:26:

Hoşgeldin tatlım... İnşallah bu ay emeklerin sonuç verir hamile haberini alırsın..:31: Bat tarihin nedir mart ayında?

Son düzenleme:
Ben yeni üye oldum. Sürekli okuyordum gebelik belirtileri neler diye cok hevesliydim ama bende mart ayını bekleyenlerden olduğumu öğrendim bugün:(

Hoşgeldin tatlım, uğurlu gelsin mart inşallah hepimize.. bat tarihini söylersen seni de listeye ekleyelim hemen:)

kızlar sabah ben erken ayrıldım arnızdan aklım sızlerdeydı acaba ne yazısıyorlar dıye:))meraklıyım ne olacak malum hafta sonu eve tv aldık onu getırdıklerı ıcın hemn cıktım ama goruyorum hepnız cıkmıssınız ben de aksam saat 5 de sogan suyumu alıp gelcegım pc basına:)

ben bi mola verip geldim bakalım kimler ne yazmış diye:) görüşürüz beşte tatlım:)

ben de, dün farkettim, kırmızılar yine gelmiş, sefa getirmiş :))
umudum martta :)))

naber kızlar? kaç kişiyiz mart ayından umutlu olan bakalım? :)

hatta sanırım, ben nisandan umutlu olanlar diye bi topik açsam iyi olacak :)

Ahahahah:) dur yahu marta girmedik bile kesme hemen umudunu:))) şimdilik 15-16 kişiyiz sanırım.. senin ne zaman mart tarihin..?

Mart Listesi;
marta kalan diğer arkadaşlarım, sizlerde bat tarihinizi söyleyin ekleyelim hemen, el ele verip pozitif süper güç oluşturup hamile kalacağız allahın izniyle:))

:nazar:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
elabebek = 13 Mart

:nazar:

"hayali gerçeğinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri hiç

azalmayan,aksine her gün artan tek şey evlattır.."

Ahahahah:) dur yahu marta girmedik bile kesme hemen umudunu:))) şimdilik 15-16 kişiyiz sanırım.. senin ne zaman mart tarihin..?

benim BAT : 11 mart

ama bi geciktirici falan kullanıcam ben, onu araştırıyorum şimdi. birkaç gün geciktiricem. Mart sonundaki yumurtlama tarihimi ayarlamaya çalışıyorum.

O sebeple marttan umudum yok dedim :)

yani ben de otomatik hesapayıcıdan ama her ihtimale karşı öncesine ve sonrasına 2 gün daha ekliyorum ben:))bu durumda bence siz de 14 ile 22 si arası tam gaz diyebilirsiniz:))

banucum garanti olsun ben bu akşamdan başlayayım olmazsa ,,eşimde 21 inde seyahate çıkıyor o saate kadar çalışayım..ama bunada can gerek yürek gerek ... Komik olacak ama hani böle zamanlarda yenecek içecek bişiler varmıdır acaba enerji olsun diye nerden baksan 7-8 gün can buda yahuu :):)

bende anne olma hayalimi marta erteledim hayırlısı diyorum her seferinde ama bir türlü sabredemiyorum 6 7 aydır deniyoruz daha sonuç yok 3 farklı doktorada gittim bir problem yok dendi binim BAT 1 mart

bende anne olma hayalimi marta erteledim hayırlısı diyorum her seferinde ama bir türlü sabredemiyorum 6 7 aydır deniyoruz daha sonuç yok 3 farklı doktorada gittim bir problem yok dendi binim BAT 1 mart

tatlım, umutsuzluk için çok erken.
kaç yaşındasın sen bakim? :))

hep söylüyorum burda kızlara... bak bi de sana söyleyivereyim...
benim kızım için, gebelik beklentim oldukça uzun sürdü. bisürü doktora gittik, bi sıorun yoktu. Psikolojik dediler, psikoloğa bile gönderdiler hatta.

Sonuç, artık umudu kestik bebekten mebekten. Tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım. Yolunu yordamını araştırırken bu tedavilerin... Hamile kalmaya da çalışmadım tabi artık... Umutsuzluk dizboyu....
Bi gün bi farkettim, yoruluyorum, kasıklarım ağrıyor falan... Takvime baktım, gecikmişim... Bi test yaptık, pozitif.

Doktorları o gün anlamıştım, psikolojik derken neyi kastettiklerini...

Kafaya takınca olmuyor bu iş. Bende öyle oldu yani.
Doktorlarımız, bi sorun yok diyorlarsa, yoktur allahın izniyle... Olacağına bırakın, aktiviteyi iş olarak görmeyin. Siz keyfinize bakın. Olur nasılsa, melekler vaktini biliyorlar... Göbüş ve anniş ne zaman hazırsa, ne zaman rahatlarsa o zaman gelecekler o melekler göbüşlere...

İnşallah çok bekletmezler, inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza en kısa zamanda.

Back