• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hadi yaa.. onun için içmem dıosun seeeen anlasıldı:))
canlarım ben bi temizlik yapıp gelıyım sogan suyumuda ıcıcem bu arada..
gelmezsem hakkınızı helal edın zehırlenırım felan :p
öpüldünüzzz

allah korusun:) beni de bekler evin bitmeyen işleri azıcık el atmak lazım.. eh hadi bakalım, beş çayına buluşmak üzere o zaman..:31:

sana kolay gelsin cnm:
aman dikkat ett:
bende soğandan değilde domestostan zeyirlenicem bigün ama du bakalım hangi gün hahahahaahah:

bu arda kızlar ben bugun sogan kurune basladım bunu 15 un deneyecegım umarım bır aydası olur:( hersey o tatlı gelcek mınık ıcın:))

umarım faydasını görürsün.bu arada rastgele bir günmü yoksa adetinin belli günlerinden birimi.bende yeniden başlayacağımda soğan kürüne doğru zamanda başlayayım diye soruyorum

kızlar bu arada bişey soracağım size.doğal yollarlamı hamile kalmaya çalışıyorsunuz yoksa tedavi gören varmı aranızda.

kızlar bu arada bişey soracağım size.doğal yollarlamı hamile kalmaya çalışıyorsunuz yoksa tedavi gören varmı aranızda.

ben kendi adıma cevap vereyim canım ben eylülden beri deniyorum en son adetim için doktora gittiğimde..
bana klomen verdi ama bende ilaç kullanmak istemediğim için hemen..
biraz daha denemeye karar verdim artık hayırlısı bakalım..

inşallah tedaviye gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsınız.ben iğne ilaç tedavilerinden yarar göremeyip aşılama aşamasına geçtim.ilk aşılamamda negatif sonuçlandı.umudum marttaki ikinci aşılama

inşallah tedaviye gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsınız.ben iğne ilaç tedavilerinden yarar göremeyip aşılama aşamasına geçtim.ilk aşılamamda negatif sonuçlandı.umudum marttaki ikinci aşılama

inşallah cnm:
bu arada inşallah sende marta ikinci aşılamada güzel haberi bizimle paylaşırsın..

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..

selammm kızlarr bende mart ayını bekleyenlerdenim malesef :14: beklenen kırmızılar 5 gün erken geldii :14: çok acelesiii varmışş gibii :31: klomen artı iğne tedavisi gördüm 1 senedirde bekliyorum aşılama denemek istiyorum ama bu ara o kadar çok negatif sonuç alan duyuyorumkii bekleyip oluruna bırakmaya karar verdim :19: bu arada bu soğan kürünü bende denemek istiyorum bu ay tam olarak neye iyiy geliyor yani yumurta geliştiricimi yoksa çatlamasına yardımcı oluyor bide adetten ne kadar sonra başlayalım ?:26:

selam kızlar şu çalışma haftamı hesapladım da ayın 15 ile 20 si arası çıkıyor bat 6 mart,, doğrumudur acaba sadece beş gün mü öncesi sonrası ne kadar süre ilave etmeliyim.. herseyi çok biliyorum zannediyorum ama destek almadan sizden bişiler görmeden içim rahat etmedi..

selam kızlar şu çalışma haftamı hesapladım da ayın 15 ile 20 si arası çıkıyor bat 6 mart,, doğrumudur acaba sadece beş gün mü öncesi sonrası ne kadar süre ilave etmeliyim.. herseyi çok biliyorum zannediyorum ama destek almadan sizden bişiler görmeden içim rahat etmedi..

tulıncım bat tarıhlerımız aynı senle bılıosun bende yumurtlama hesapladım netten, 16 sıyla 20 si arası cıktı benımde dogrudur senınkıde muhtemelen canım

selammm kızlarr bende mart ayını bekleyenlerdenim malesef :14: beklenen kırmızılar 5 gün erken geldii :14: çok acelesiii varmışş gibii :31: klomen artı iğne tedavisi gördüm 1 senedirde bekliyorum aşılama denemek istiyorum ama bu ara o kadar çok negatif sonuç alan duyuyorumkii bekleyip oluruna bırakmaya karar verdim :19: bu arada bu soğan kürünü bende denemek istiyorum bu ay tam olarak neye iyiy geliyor yani yumurta geliştiricimi yoksa çatlamasına yardımcı oluyor bide adetten ne kadar sonra başlayalım ?:26:

canım bende bugun basladım sogan kürüne bende bi problem yok yanı yumurta olusumunda bı sorun kist vs.. yok ama yınede bı denıyım dedım..bugun adetımın 7. gunu bugun baslıcam 15 gun suruo.ogle ve aksam yemeklerınden önce her seferınde taze hazırlayıp ıcıosun bır soganı 4e bolup kaynayan suyun ıcıne atıosun 15 dk. felan kaynatıp ılıtıp ıcıosun. bugun ılk ıctım tadıda cok kötü degıl hıc bı zararıda yok vücüt temizliğine felanda ıyı gelıyomus yapmakta fayda var dıye dusunuorum

tulıncım bat tarıhlerımız aynı senle bılıosun bende yumurtlama hesapladım netten, 16 sıyla 20 si arası cıktı benımde dogrudur senınkıde muhtemelen canım

ne yumurtaymış bunlar anlayamadım bi oluşmazlar, bi çatlamazlar , tutunamazlar ,,,kuluçka dönemimiz 15 ila 20 si arası diyoruz... Zaten 20sine kadar ne yaptım yaptım eşim 20- yada 21 inde seyahata çıkıyor ,,,ben bir gece bir gece dir deyip 21 ine ertelemeye çalışıyorum ama bakalım ne görecez...

ne yumurtaymış bunlar anlayamadım bi oluşmazlar, bi çatlamazlar , tutunamazlar ,,,kuluçka dönemimiz 15 ila 20 si arası diyoruz... Zaten 20sine kadar ne yaptım yaptım eşim 20- yada 21 inde seyahata çıkıyor ,,,ben bir gece bir gece dir deyip 21 ine ertelemeye çalışıyorum ama bakalım ne görecez...

aynen valla tatlım yaa uğrascaz artık napalım:) 20 sıne kadar full çalısma var tuttu tuttu artık inşallah :)

en azından siz yumurtalama tarihinizi hesaplıya biliyosunuz ya ben ne yapayım ayyyy:
4 5 gün önce damla damla geliyo sonra normale dönüyo ..

ÇOK ŞÜKÜR o konuda bir sıkıntım yok benim ama klomen kullandım ya ben birde ayın 20 sinde başka bir ilaca başlıyorum..bu haplar tarihlerde sıkıntı yaratırmı bana ne bileyim ki bat 6 mart ama olaki geç gelirse vee yinede hamiş kalamazsam büyük hayal kırıklığı olacak bende...

Back