How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydın tatlım, yani şimdi ben kabaca hesaplayınca öyle bir tarih çıkardım ama o sıralarda adetliysen en kesin yol, adetin bittikten sonra gün aşırı deneme yapmaktır.. böylece yumurtlama gününü kaçırma şansın da olmaz..:)

banucum mrb yenı arkadaslarıız gelmıs aramıza tabloya hemen eklemssın ıns hepımız ııcın bu ay hayrılı guzel haberler alırız ya banu benım sana yıne bır sorum olacak bende yumurtlama tarıhını netten ayarlıyorum bende kasık agrısı ve ateslenme normalede genellıkle olur sımdı kastalıgımın 7.gunundeyım hala kasık agrısı var neden old doktora sorunca bır problem yok dedı de ben yumurtlama gununu genelllıkle adet gunlerımden yola cıkarak netten hesaplıyorum mesala son adet tarıhım;7 de dıgerı ocak:5 ve aralık:6 bu donemdekı adet duzenszlıgıde olmus gıbı gozukuyo ama sende bu mart ayında hangı tarıh yumurtlama donemm martın 24 ve 25 de dıye tahmın edıyorum sence de dogru bır tahmın mı!!!

çok merak ediyorrum kızlar bakalım mart ayında neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum..
ya ben takılmıyorum bu konuya diyorum yama her akşam rüyalarımda görüyorum.. yani hep hamile görüyorum kendimi..
:):)

:))aynen tatlım bende galıba bız beraberce mart 9 da degılde soyle 19 da bu sayfda guzel haberlerı verırız:))ıns tabıkı en basta saglık ve sonrada hayırlısı ne ıse o olsun..

amin canımmmmmm:
inşallah..
bu arada benim adetm damla damla başlıyor demiştim ya daha önce peki ben şimdi o günümü baza alıcam hesaplama yaparken yani 5 şubatta damlalarım başladı 9 şubattada normal başladı şuandada bitti benim için ilk günü 5 şubatmı olacak?...

şimdi bu zor bir soru oldu ama bildiğimi yazayım ben, adet kanaması dediğimiz şey, her ay rahim içinde , yumurta döllenirse gelip tutunsun diye bi tabaka oluşur, ama döllenme gerçekleşmezse bu tabaka dökülür ve vücuttan atılır, bu da bizim adet kanaması dediğimiz şeydir. Bu durumda damla damla da olsa o kanın gelmesi o dokunun dökülmele başlaması demektir sanırsam:) o yüzden o tarihi baz alman daha mantıklı gibi.. ama yine de bir ara bir doktora gidersen sor bakalım öylemiymiş gerçekten..

selam kızlarr naber gorusmeyelı:)
ben bugun sogan kürüne baslıorum daha kahvaltı etmedım ama havaalanındaydım annem umreye gıttı onu yolcu ettık sımdı geır gelmez nete gırdım valla:)) kasıklarımda agrı var enımde bugun adetım bıtcek normalde adetım bıttıkten bıkac gun sonra olurdu agrılar erken basladı bu ay ballı tarcınlı karısımdan ıcıorum bı haftadır ondan olabılır mı acaba:26:
sız neler yaptınız kürlere felan baslayan varmı

bu arda kızlar ben bugun sogan kurune basladım bunu 15 un deneyecegım umarım bır aydası olur:( hersey o tatlı gelcek mınık ıcın:))

ben bugun sogan kürüne baslıorum daha kahvaltı etmedım ama havaalanındaydım annem umreye gıttı onu yolcu ettık sımdı geır gelmez nete gırdım valla:)) kasıklarımda agrı var enımde bugun adetım bıtcek normalde adetım bıttıkten bıkac gun sonra olurdu agrılar erken basladı bu ay ballı tarcınlı karısımdan ıcıorum bı haftadır ondan olabılır mı acaba:26:

aynı anda beraber yazmısız tatlım bende basladım hatta sımdı de ıcıyorum bıraz zorlanıyorum tadı cok garıp ama ılerde alısacak gıbıyım annende allah hayıslı etsın sag salım kavusman dılegıyle rabbım bızlerede nasıp eder ıns:)

banucum mrb yenı arkadaslarıız gelmıs aramıza tabloya hemen eklemssın ıns hepımız ııcın bu ay hayrılı guzel haberler alırız ya banu benım sana yıne bır sorum olacak bende yumurtlama tarıhını netten ayarlıyorum bende kasık agrısı ve ateslenme normalede genellıkle olur sımdı kastalıgımın 7.gunundeyım hala kasık agrısı var neden old doktora sorunca bır problem yok dedı de ben yumurtlama gununu genelllıkle adet gunlerımden yola cıkarak netten hesaplıyorum mesala son adet tarıhım;7 de dıgerı ocak:5 ve aralık:6 bu donemdekı adet duzenszlıgıde olmus gıbı gozukuyo ama sende bu mart ayında hangı tarıh yumurtlama donemm martın 24 ve 25 de dıye tahmın edıyorum sence de dogru bır tahmın mı!!!

merhaba tatlım:) adetin niye düzensiz olsun, eğer 30-31 günde bir oluyorsan aynı günlerde veya bir önce , bir sonra başlaması çok normal.. çünkü bazı ay 30 bazısı 31 çekiyor bu da tarihleri değiştiriyor.. ve bazen stresten veya başka nedenlerden bir iki gün gecikme veya beklenenden önce başlaması da normal,.. ben de hesapladım senin yerine... 18 - 25 şubat arası çalışma yapman lazım, yumrutlama günün 24 veya 25 gibi çünkü:)

aynı anda beraber yazmısız tatlım bende basladım hatta sımdı de ıcıyorum bıraz zorlanıyorum tadı cok garıp ama ılerde alısacak gıbıyım annende allah hayıslı etsın sag salım kavusman dılegıyle rabbım bızlerede nasıp eder ıns:)

inşallah canım cok tesekkurler
ya ben kahvaltı yapmadım sımdı kaynatıyımda barı kahvaltıdan önce ıcıyım ögle yemegı nıyetıne :)
yavas yavas ıcme bence bı dıkıste ıc. gercı söylemesı kolayda du akalım ben ne hale gelcem ıcerken:))
böyle :53::53: olcak suratım kesin :p

tatlım bırde ben ıkı bardak su koydum da bu kaynayarak yarım bardak cıktı yeterlı mı?bırde ben toz seker kattım ıcıne yoksa hıc ıcemzdım:)

allah kavuştursun canım.. bende kür falan yok bu ay:) bende de bu ay daha fazla kasılmalar ve ağrılar oldu, kış aylarındayız belki üşütüyoruz farkında olmadan ondan da olabilir diyorum..

inşallah canım cok tesekkurler
ya ben kahvaltı yapmadım sımdı kaynatıyımda barı kahvaltıdan önce ıcıyım ögle yemegı nıyetıne :)
yavas yavas ıcme bence bı dıkıste ıc. gercı söylemesı kolayda du akalım ben ne hale gelcem ıcerken:))
böyle :53::53: olcak suratım kesin :p

:)))aynen oyle oluyo ben ıcemedım toz seker kattım.bakalım bu ay neler olacak bırakmak yok bıraz yaparım sıkıldım mı ben bırakırım huyum bu da sen arad bır sor bana sana yalan soylememk ıcın sureklılıgını korurum belkı:))

şimdi bu zor bir soru oldu ama bildiğimi yazayım ben, adet kanaması dediğimiz şey, her ay rahim içinde , yumurta döllenirse gelip tutunsun diye bi tabaka oluşur, ama döllenme gerçekleşmezse bu tabaka dökülür ve vücuttan atılır, bu da bizim adet kanaması dediğimiz şeydir. Bu durumda damla damla da olsa o kanın gelmesi o dokunun dökülmele başlaması demektir sanırsam:) o yüzden o tarihi baz alman daha mantıklı gibi.. ama yine de bir ara bir doktora gidersen sor bakalım öylemiymiş gerçekten..

sorucam canım ama ben daha önce bu soruyu doktoruma sorduğumda bana hiç 1 şey söylemeden işte klomeni vermişti takip edelim diye dedi..
neyse artık bende gün aşırı deniyecem bakalım artık kısmet..

allah kavuştursun canım.. bende kür falan yok bu ay:) bende de bu ay daha fazla kasılmalar ve ağrılar oldu, kış aylarındayız belki üşütüyoruz farkında olmadan ondan da olabilir diyorum..

banu bende de var sankı yenı hastaymısım gıbı kasık agrılarım var resmen sankı adet donemndeymısım gıbı ama sogan kurune basladım bence sende bır dene bır ayda basla bılemem yınede tercıh senın ama suyu hıc ıcılmıyo ya:(((

sorucam canım ama ben daha önce bu soruyu doktoruma sorduğumda bana hiç 1 şey söylemeden işte klomeni vermişti takip edelim diye dedi..
neyse artık bende gün aşırı deniyecem bakalım artık kısmet..

bence de en kesini o, gün aşırı deneme.. doktorların bazısı da bir alem yani, ne diye anlatmazlar adam gibi anlamıyorum.. sanki hepimiz tıp okuduk herşeyi biliyoruz da, işte can sıkıntısından çene çalmaya gidiyoruz doktora.. hey allaam yaa, sinir oluyorum gerçekten...

ayy banu ınsallah ıcerde calısmalar vardırda ondan oluodur kasılmalar canım mart lıstemız son olsun ınsallah :))
latacım bu arada sanada sunu söyleyebılırım saracglu o gun tv de söylemıstı kürlere sakın bısey katmayın etkısını azaltır dıe bence seker katma madem ıcıosun öyle yada böyle, o halıyle ıc. bende sımdı koydum ocaga ıcıcem:37:
aynen dedıgın gıbı bende hemen sıkılır yarım bırakırım böyle seylerı bırbırımızı gözetım altında tutalım ıcmeyene ceza verelım :p

banu bende de var sankı yenı hastaymısım gıbı kasık agrılarım var resmen sankı adet donemndeymısım gıbı ama sogan kurune basladım bence sende bır dene bır ayda basla bılemem yınede tercıh senın ama suyu hıc ıcılmıyo ya:(((

gözüm yemiyor vallahi o soğan kürünü arkadaşım:))) inşallah bir dahaki aya hiçbirimize hiçbir kür gerekmez ;))

allah kavuştursun canım şimdiden allah kabul etsin..
söyle annene bizim içinde dua etsin onların duaları kabul olur..
bugün benimde kasıklarım ağrıyo sanki afiften
benimde adetim akşam bitti...

merhaba tatlım:) adetin niye düzensiz olsun, eğer 30-31 günde bir oluyorsan aynı günlerde veya bir önce , bir sonra başlaması çok normal.. çünkü bazı ay 30 bazısı 31 çekiyor bu da tarihleri değiştiriyor.. ve bazen stresten veya başka nedenlerden bir iki gün gecikme veya beklenenden önce başlaması da normal,.. ben de hesapladım senin yerine... 18 - 25 şubat arası çalışma yapman lazım, yumrutlama günün 24 veya 25 gibi çünkü:)[/QUtsk

tsk ederım banu bende bu tarıhler arası dıye hesapladım ama buyuk ıhtımal 24 veya 25 arası bakalım bu donemlerde umarım bırseyler basarmıs oluruz..

ayy banu ınsallah ıcerde calısmalar vardırda ondan oluodur kasılmalar canım mart lıstemız son olsun ınsallah :))
latacım bu arada sanada sunu söyleyebılırım saracglu o gun tv de söylemıstı kürlere sakın bısey katmayın etkısını azaltır dıe bence seker katma madem ıcıosun öyle yada böyle, o halıyle ıc. bende sımdı koydum ocaga ıcıcem:37:
aynen dedıgın gıbı bende hemen sıkılır yarım bırakırım böyle seylerı bırbırımızı gözetım altında tutalım ıcmeyene ceza verelım :p

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....:) Evet evet belkide vücudumuz kendini gelecek gebeliğe hazırlıyordur:)

Back