- Konu Sahibi pembemasal
-
bence de en kesini o, gün aşırı deneme.. doktorların bazısı da bir alem yani, ne diye anlatmazlar adam gibi anlamıyorum.. sanki hepimiz tıp okuduk herşeyi biliyoruz da, işte can sıkıntısından çene çalmaya gidiyoruz doktora.. hey allaam yaa, sinir oluyorum gerçekten...
gözüm yemiyor vallahi o soğan kürünü arkadaşım:))) inşallah bir dahaki aya hiçbirimize hiçbir kür gerekmez)
bu gittiğim yine iyi en azından soru sora biliyorum daha öncede gitmiştim..bence de en kesini o, gün aşırı deneme.. doktorların bazısı da bir alem yani, ne diye anlatmazlar adam gibi anlamıyorum.. sanki hepimiz tıp okuduk herşeyi biliyoruz da, işte can sıkıntısından çene çalmaya gidiyoruz doktora.. hey allaam yaa, sinir oluyorum gerçekten...
allah kavuştursun canım şimdiden allah kabul etsin..
söyle annene bizim içinde dua etsin onların duaları kabul olur..
bugün benimde kasıklarım ağrıyo sanki afiften
benimde adetim akşam bitti...
evet katılıorum sana banucum valla bırbırımız olmasa yanmışız yani ınsan utanıyo herseyı sormayada bı kerede sormadan anlatalar ya doktorlar..
iyi ki varsınız kızlar Allah razı olsun hepınızden,sonuc kötu de olsa moral moral moral.. bu cok önemlı ıste.
ayy banu ınsallah ıcerde calısmalar vardırda ondan oluodur kasılmalar canım mart lıstemız son olsun ınsallah :))
latacım bu arada sanada sunu söyleyebılırım saracglu o gun tv de söylemıstı kürlere sakın bısey katmayın etkısını azaltır dıe bence seker katma madem ıcıosun öyle yada böyle, o halıyle ıc. bende sımdı koydum ocaga ıcıcem
aynen dedıgın gıbı bende hemen sıkılır yarım bırakırım böyle seylerı bırbırımızı gözetım altında tutalım ıcmeyene ceza verelım
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....:) Evet evet belkide vücudumuz kendini gelecek gebeliğe hazırlıyordur:)
bu gittiğim yine iyi en azından soru sora biliyorum daha öncede gitmiştim..
doktora diyorum ben yemek seçiyorum bu sorun olurmu tahlil yapalım diyorum bana verdicevap banane oluyo..
ya korkuyorum işte sana korkularımı anlatıyorum ama malesef kötü burası çorlu burda malesef çok zor...
sagolasın canım dedım zaten dua et bol bol dıye:)
bu ay çalısmalar baslıo strat verıcez bızde yarın bakalım
Aynen arkadaşım, burası olmasa kendi kendimize kafayı yerdik bence:) Motivasyonumuzu her daim yüksek tutacağız el birliğiyle...Sağlığımıza dikkat edicez.. gerisi kader kısmet işi, allah yazdıysa olacaktır..
hazırlaya hazırlaya bi hal oldu zaten hazırız işte daha ne bekliyosa:))
Aynen arkadaşım, burası olmasa kendi kendimize kafayı yerdik bence:) Motivasyonumuzu her daim yüksek tutacağız el birliğiyle...Sağlığımıza dikkat edicez.. gerisi kader kısmet işi, allah yazdıysa olacaktır..
dayımın işinden dolayı, 4-5 yıl yengemle ikisi orada kalmıştı, yengem iki çocunuda orda dünyaya getirdi, o anlatırdı aynı şeyleri, o yüzden de genelde izmire gelirlerdi doktora..
Yalnız doktorun cevaptaki küstahlığa bak, bana neymiş, ee ne işi varmış o zaman orda, gidip evinde yatsın.. hayır yani başka meslek olsa bu kadar kızmayacağım ama işlerini sevmeyecekler madem doktorluk gibi kutsal bir mesleği niye seçerler ki..
Neyse, sen sıkma canını, allahtan internet çağındayız da arada çok vahim olmayan konuları kendimiz araştırabiliyoruz:))
banu bence sende baslasaydın küre bı denseydın hıc olmazsa hıc ıcemıcek gıbı olursan bırakırdın yani canım denemekte fyda var.
lata bu sogan kürü zayıflatıomusta aynı zamanda tabı onu ıctıkten sonra ınsanın canı bısey yemek ıster mi hiç :)) katma toz şeker katma:)
banu bence sende baslasaydın küre bı denseydın hıc olmazsa hıc ıcemıcek gıbı olursan bırakırdın yani canım denemekte fyda var.
lata bu sogan kürü zayıflatıomusta aynı zamanda tabı onu ıctıkten sonra ınsanın canı bısey yemek ıster mi hiç :)) katma toz şeker katma:)
Banucummmm çok teşekkurlerrryeni girdim bende geç kalktım içim ısındı buraya gelmeye çalışcam bundan sonra hatta sana içim ısındı
benim annem o soğan kürünü zayıflamak için yapmıştı bir kaç ve işe yaramıştı tabii diyetle birlikte.. o zamandan tadını deneyip bildiğimden cesaret edemiyorum ama bakalım:)
Tünaydın o zaman:)) teşekkür ederimBurda kızlarla çok kaynaştık gerçekten, hepimizin dileği bir olunca birden herkes yıllardır arkadaşmış gibi oluyor..ahahaha bu gazla voltranı da oluştururuz biz tatlım:)
ay cok gzule haberler verıyorsun 3 kılo fazlalıgım var onuda vermıs olurum walla ılk bardak yarım bardak olmustu ona toz sker kattım artık aksama katmam ben 17.00 de yapmıs olurum cunku esım 17.30da burda yemek de yanı masada olmus oluruz o gelmden evın kokusunu da degısırmıs olurum bıraz aksam yıne gırerm sana da bu soruyu sormus olacagım sende yaptın mı dıye artık kurtulusun yok yoksa sonunda benımde bılmedgım bır ceza var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?