Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

demekki zamanı var daha canım. walli ben yumurtlma gunumde eşim nöbette olmasın başka bişi istemiom. misafirlik tatil vız gelir yane:)) ama nöbet işi bozar :)

evet yaa inşallah yumurtlama gününe denk gelmez:26:
benim eşimde bende öğretmeniz
ikimizde birlikte eve geliyoruz çıkıyoruz
ama nöbet çok zor polis falanmı yoksa eşin

ya kıslar bişi sorcam biz yumurtanın çatladığını anlayabiliyomuyuz ben bi türlü çözemedim :))yumurtlamaya yakın benim ateşim çıkıyo.ordan anlıyorumda yumurta ne zaman çatlıyo onu anlayamadım..

yok yaw, hastanede calısıo. bazen acil de kalması gerekio gece. hatta dun gece kaldı. valla adet sancımda vardı sinirden butun gece uyumadım gece 3 te adama tel acıp bas bas bagrındım sen nie nobete kalıosun die:)

canım merhaba

ben 2 hamilelik yaşadım ama ikisinde de bunların hiçbiri olmadı sanırım her bayanda farklı belirtiler oluyor. aslında gerçekten önceden anlaşılıyor ama biz stresten vücumuzun dengesini bozuyoruz galiba bu dönemde kendimizi biraz da fazla dinlediğimizden hangisi stresten hangisi hamillekten belirtiler karışıyo galiba.

ya canım ben ne yumurtlama anlıorum ne catlama:) kısmetse bu ay tarihimi hesaplıcam ilk defa. anlamıom malesef ondan

bızı zaten nobet ısı mahvedıyo haftaya cumartesı en yuksuk gun ama kacocıgım yok duzende bozuldumu olmuyo da ben gun oncesı bı on calısma yapıyorum bu durumlarda...

yok yaw, hastanede calısıo. bazen acil de kalması gerekio gece. hatta dun gece kaldı. valla adet sancımda vardı sinirden butun gece uyumadım gece 3 te adama tel acıp bas bas bagrındım sen nie nobete kalıosun die:)

iyiymiş bende ben tekim diyordum sen benden daha fenasın kız
adet olduğumda gözüm dönüyordu sinirden benimkide gülüyodu sen yine kafayı kırdın diye
ama son iki aydır sinir değilde biraz hüzün var
duygusala bağlıyorummda

ya canım ben ne yumurtlama anlıorum ne catlama:) kısmetse bu ay tarihimi hesaplıcam ilk defa. anlamıom malesef ondan

bende netten ıste adet tarıhlerını yazıp cıkan peryota gore calısmalarımı yapıyorum bende anlamam ama asırı derecede kızgın olurum basımdan cıkacakmıs gıbı ates yazık esım hep bu gunlerde cekıyo muhakkak kı catıyorum adama durduk yere ben bıle neden boyle oluyo dedgım gunler oluyo o gun esım dıyo kı yıne adet gunun yaklasıyo yıne neden dolayı kavag edecegız acaba:)nasıl uzuldum o oyle derken ama elımde degıl ıste cok streslı ve sınırlı oluyorum o an kı kızgınlıktan atesten calkalanıyorum sankı..

Son düzenleme:
bızı zaten nobet ısı mahvedıyo haftaya cumartesı en yuksuk gun ama kacocıgım yok duzende bozuldumu olmuyo da ben gun oncesı bı on calısma yapıyorum bu durumlarda...

tarihe aldanmayın kızlar akıntınızı kontrol edin ben bu ay iki defa yumurtladım
böyle yumurta akı gibi olcak sıvı değil böyle kıvamını kontrol edinn

aa yok yok baglama. uzulme hiç allah ın gucune gider walla. hayırlı zmanda hayırlı evlat ınss canım

aa yok yok baglama. uzulme hiç allah ın gucune gider walla. hayırlı zmanda hayırlı evlat ınss canım

inşallah hayırlısı canım
yok ben zaten normaldede çok duygusalımdır da
adett çok etkiliyo daha çok şükür isyan moduna gelmeik Allahta o hale getirmeden
meleklerimizi verirr inşallahh:26::26:

izmirli adaylara dr. olarak Namık Demir,Orçun Sezer,Şenay Aycan ı öneririm...Ben iki kez tedaviyle hamile kalabilmiştim anca...

merhaba arkadaslar.bu yumurtlama donemindeki akinti catlama oluncami oluyor yoksa onceden mi?yani yumurtam daha gelisme asamasindayken mi?bilen arkadaslar beni bilgilendirirse sevinirim

Bu mesajıma kimseden bir selam gelmemiş... Üzüldüm açıkçası...Pek misafir sevmiyoruz galiba.....Şunu söyleyeyim Allah ın çocuk konusunda kontenjan sınırı yoktur...Maddi manevi fiziki hazır hissetmekle alakalı bir durum bu.. Erkeklerin de sperm tahlili yaptırmasında fayda var...Sadece kadından kaynaklanmaz hamile kalamamak...Genetik faktörler,hormonlardaki sorunlar ,pıhtılaşma sorunları vs de engelleyebilir...Neyse belki birilerinin işine yarar bunlar...Hoşçakalın....

merhaba arkadaslar.bu yumurtlama donemindeki akinti catlama oluncami oluyor yoksa onceden mi?yani yumurtam daha gelisme asamasindayken mi?bilen arkadaslar beni bilgilendirirse sevinirim

canım sadece şöyle diyebilirim akıntı geldikten sonra 1gün içinde ilişki olmalı diye biliyorum
sende es geçme bence bu ay bende ilk defa belirgin bir şekilde hissettim
kaçırma

görüşürüz salatayı da yapıyım yemek yedikten sonra görüşürüzzz

canım sadece şöyle diyebilirim akıntı geldikten sonra 1gün içinde ilişki olmalı diye biliyorum
sende es geçme bence bu ay bende ilk defa belirgin bir şekilde hissettim
kaçırma

tesekkur ederim cevap icin zaten hic bir ani es gecmemeye calisiyoruz ama sonuc ortada bisi yok::))afiyet olsun

Selam hoşgeldin canım Allah sanada biran önce iki çizgiyi görmek nasip etsin. İkizlerin varmış ayyy çok süper bir şey ama çokta zordur dimi yani ben 1 taneyle zor başederken sen aynı yaşta iki tane valla Allah yardımcın olsun. Ben bir çocukta bile meniere hastalığı oldum ama akıllanmadım ikinci için çalışmalkara başladım. 2 aydır ilaçlarımı bıraktım ama Allaha şükür iyiyim . Sanırım atlattım. Benimki biraz zor büyüdü de yemek yok uyumak yok çok hareketli yani baya zorladı. Gören herkez ben böyle çocuk görmedimn diyordu. 2yaşına kada ağlama nöbetler 3.5 yaşında ve hala deliksiz uykumuz yok. Neyse Allah hayırlı evlat versin hepimize. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım. Görüşürüzzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…