- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.581
demekki zamanı var daha canım. walli ben yumurtlma gunumde eşim nöbette olmasın başka bişi istemiom. misafirlik tatil vız gelir yane:)) ama nöbet işi bozar :)
evet yaa inşallah yumurtlama gününe denk gelmez:26:
benim eşimde bende öğretmeniz
ikimizde birlikte eve geliyoruz çıkıyoruz
ama nöbet çok zor polis falanmı yoksa eşin
kızlar selam tekrardan nabersiniz:)))))
internetten bazı sağlık sitelerinden araştırdım kahverengi lekelenmeleri,bir sürü şey yazmışlar... ben de mart ayında bebişim gelsinnn ve onu bir güzel koklayayım diye dua edenlerdenim sizin gibiii.:)))
benim sorunum şu, yumurtlama dönemi bitti kahverengi lekelenmelerim oluyor.Ayrıca aynı adet döneminde yaşadığımız gibi bel ağrım var. bazen kalçalarıma iğne batıyor sanki...çok ani hareket edersem...beklenen adet tarihim 5 mart...kızlar sizce hamile kalmış olabilir miyim? hafif pembemsi akıntım oldu çok az...ama hamile olsam bu kahverengi akıntı devam etmezki dimi????
NOLUUUR EN TECRÜBELİ BU KONU HAKKINDA YORUM YAPABİLECEK ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUMMMM
ya kıslar bişi sorcam biz yumurtanın çatladığını anlayabiliyomuyuz ben bi türlü çözemedim :))yumurtlamaya yakın benim ateşim çıkıyo.ordan anlıyorumda yumurta ne zaman çatlıyo onu anlayamadım..
evet yaa inşallah yumurtlama gününe denk gelmez:26:
benim eşimde bende öğretmeniz
ikimizde birlikte eve geliyoruz çıkıyoruz
ama nöbet çok zor polis falanmı yoksa eşin
yok yaw, hastanede calısıo. bazen acil de kalması gerekio gece. hatta dun gece kaldı. valla adet sancımda vardı sinirden butun gece uyumadım gece 3 te adama tel acıp bas bas bagrındım sen nie nobete kalıosun die:)
ya canım ben ne yumurtlama anlıorum ne catlama:) kısmetse bu ay tarihimi hesaplıcam ilk defa. anlamıom malesef ondan
bızı zaten nobet ısı mahvedıyo haftaya cumartesı en yuksuk gun ama kacocıgım yok duzende bozuldumu olmuyo da ben gun oncesı bı on calısma yapıyorum bu durumlarda...
iyiymişbende ben tekim diyordum sen benden daha fenasın kız
adet olduğumda gözüm dönüyordu sinirden benimkide gülüyodu sen yine kafayı kırdın diye
ama son iki aydır sinir değilde biraz hüzün var
duygusala bağlıyorummda
aa yok yok baglama. uzulme hiç allah ın gucune gider walla. hayırlı zmanda hayırlı evlat ınss canım
inşallah hayırlısı canım
yok ben zaten normaldede çok duygusalımdır da
adett çok etkiliyo daha çok şükür isyan moduna gelmeik Allahta o hale getirmeden
meleklerimizi verirr inşallahh:26::26:
Merhaba ben de İzmirli olup başka şehirde yaşayanlardanım...İzmir den sonra Düzce çok zor..Ben Trabzonu da gördüm..İnanın Düzce ve Trabzon kıyas dahi edilmez...Bana göre daha şanslısınız...İzmir e dönme hayalimiz var...
Neyse gelelim konumuza..Benim ikiz bebeklerim var ama biraz deli olduğum için 3. ve son çocuğumu dünyaya getirmeyi planlıyorum..Tabi bir mucize ile hamile kalabilirsem..Clear blue dijital ovulasyon testi ve preseed aldım..Bu gün adetimin 10. günü ve şu an yumurtlama yok..Pek emin olamıyorum yumurtlama günlerimden..Şimdilik bu kadar..Aklıma geldikçe paylaşırım :)
merhaba arkadaslar.bu yumurtlama donemindeki akinti catlama oluncami oluyor yoksa onceden mi?yani yumurtam daha gelisme asamasindayken mi?bilen arkadaslar beni bilgilendirirse sevinirim
canım sadece şöyle diyebilirim akıntı geldikten sonra 1gün içinde ilişki olmalı diye biliyorum
sende es geçme bence bu ay bende ilk defa belirgin bir şekilde hissettim
kaçırma
Bu mesajıma kimseden bir selam gelmemiş...Üzüldüm açıkçası...Pek misafir sevmiyoruz galiba.....Şunu söyleyeyim Allah ın çocuk konusunda kontenjan sınırı yoktur...Maddi manevi fiziki hazır hissetmekle alakalı bir durum bu.. Erkeklerin de sperm tahlili yaptırmasında fayda var...Sadece kadından kaynaklanmaz hamile kalamamak...Genetik faktörler,hormonlardaki sorunlar ,pıhtılaşma sorunları vs de engelleyebilir...Neyse belki birilerinin işine yarar bunlar...Hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?