- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.541
canım ahmet bey dediğin izmirde ad soyad verirmisin özelmi yada hangi hastanede bende izmirdeyim bilgim olsun...
offf anam offf ben oraya çıksam gelsem arabayla önce iki gün uyumam lazım sonra hava değişimi atlatmam lazım sonrada tavuklu bulgur pilavını yerim.. cacıkla beraber..izmirliyim canım ben izmirde yaşıyorum
izmir lafını duyunca bende fena oluyorum..izmir bi başka ya ...ah memleketim diorum....
kızlar selam tekrardan nabersiniz:)))))
internetten bazı sağlık sitelerinden araştırdım kahverengi lekelenmeleri,bir sürü şey yazmışlar... ben de mart ayında bebişim gelsinnn ve onu bir güzel koklayayım diye dua edenlerdenim sizin gibiii.:)))
benim sorunum şu, yumurtlama dönemi bitti kahverengi lekelenmelerim oluyor.Ayrıca aynı adet döneminde yaşadığımız gibi bel ağrım var. bazen kalçalarıma iğne batıyor sanki...çok ani hareket edersem...beklenen adet tarihim 5 mart...kızlar sizce hamile kalmış olabilir miyim? hafif pembemsi akıntım oldu çok az...ama hamile olsam bu kahverengi akıntı devam etmezki dimi????
NOLUUUR EN TECRÜBELİ BU KONU HAKKINDA YORUM YAPABİLECEK ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUMMMM
canım ahmet bey dediğin izmirde ad soyad verirmisin özelmi yada hangi hastanede bende izmirdeyim bilgim olsun...
offf anam offf ben oraya çıksam gelsem arabayla önce iki gün uyumam lazım sonra hava değişimi atlatmam lazım sonrada tavuklu bulgur pilavını yerim.. cacıkla beraber..izmirliyim canım ben izmirde yaşıyorum
valla bende öle höyttleyenlerdenim işte kahretmesin dayanamam hiç öle stratejilerimde yok..:)))))) bu cumle benım aklıma gelene kadar höyttt derim çıkarım herhalde odadan. valla guzel dedin:)
ahh kıyamam izmirden trabzona ne zorlanmışsındır..ayyy İzmir dedin içim bi tuhaf oldu yne..ben İzmirden trabzona gelin geldim 8 ay önce..
inşallah bi araştırıyım bakiimm bu ay şu soğan muhabbeti de bitsin ondan sonra devlete gderim bi..
bende öle kuş gibi olsam soksam lafı çıksam yokk dellenecem illakiözlemcim sen biraz daha asabilerdensin sanırım. Ben lafımı sakin sakin söylerim ama lafımı söylerim inan o sakinlik var ya insanları daha çok sinir ediyor.
ama ben gelebılırım mayıs ayında esım ın kursu var 3 hafta bak gelırsem bır tavuklu bulgurlu pılavını yerım
canım ahmet seckinoğlu. tepecik hastanesinde ama orda bulunmuyor özeli var. özeline gidiyosun o yönlendiriyor ve herşeyı net söyluyor. herkez çok memnun. inş yardımcı olur cnm
bende izmirime dayanam canım evlenınce kütahyadaydık Rabbim 5 ay ayrı kalmamıza izin verdi izmirimle sonra eşimin işi dolayısıyla izmire geldim ve çok mutluyum şükürler olsun..... dualarım kabul oldu.
şekerim kargo yapıp sana gönderse vallaha daha çabuk yersin tavukla plavı yoksa sen gidene kadar ekşiyecek hahahahahahahahaah:)
valla bende öle höyttleyenlerdenim işte kahretmesin dayanamam hiç öle stratejilerimde yok..
ahh kıyamam izmirden trabzona ne zorlanmışsındır..
bende öle kuş gibi olsam soksam lafı çıksam yokk dellenecem illaki
valla bebeğim gel buyur gel,, ben yapamam ama bulgur pilavı annem yapar ben yerim sağolsun... ama taa izmire gelmişsin konyalardan bizede misafire balık ikram etmek yakışır....
şekerim kargo yapıp sana gönderse vallaha daha çabuk yersin tavukla plavı yoksa sen gidene kadar ekşiyecek hahahahahahahahaah:)
offfffffffffff yine hayallerim yıkıldı( Sanırım anneliği hiç yaşayamacağım ben Allah ımm ((
aynen :) yalnız bu foruma takılalı işlerimi baya boşlar oldum.kovulmam umarım :)
acıktıımımmmmm. lata sen yazpmıştın dimi bu pilavı. hımm bende yaparım tavuklu bulgur pilavı, biber salçalı olacak ama birde reyhan atıcan içine ohhh. hemde express kargo yapsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?