Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ama ben gelebılırım mayıs ayında esım ın kursu var 3 hafta bak gelırsem bır tavuklu bulgurlu pılavını yerım

kızlar selam tekrardan nabersiniz:)))))

internetten bazı sağlık sitelerinden araştırdım kahverengi lekelenmeleri,bir sürü şey yazmışlar... ben de mart ayında bebişim gelsinnn ve onu bir güzel koklayayım diye dua edenlerdenim sizin gibiii.:)))

benim sorunum şu, yumurtlama dönemi bitti kahverengi lekelenmelerim oluyor.Ayrıca aynı adet döneminde yaşadığımız gibi bel ağrım var. bazen kalçalarıma iğne batıyor sanki...çok ani hareket edersem...beklenen adet tarihim 5 mart...kızlar sizce hamile kalmış olabilir miyim? hafif pembemsi akıntım oldu çok az...ama hamile olsam bu kahverengi akıntı devam etmezki dimi????

NOLUUUR EN TECRÜBELİ BU KONU HAKKINDA YORUM YAPABİLECEK ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUMMMM

izmir lafını duyunca bende fena oluyorum..izmir bi başka ya ...ah memleketim diorum....

bende izmirime dayanam canım evlenınce kütahyadaydık Rabbim 5 ay ayrı kalmamıza izin verdi izmirimle sonra eşimin işi dolayısıyla izmire geldim ve çok mutluyum şükürler olsun..... dualarım kabul oldu.

kimse yazmıyorki((

Kızlar izmirde çok iyi bir doktor varmış komşumun ilk çocuğunda gittiği ve yine ona gidiyor çokkk memnun kalmışşş. Bende hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyporum. İsmini öğreneyim akşam size yazarım netdede videoları var bakarsınız. Anlata alata bitiremiyor bakalım bende giderim ona .

canım ahmet seckinoğlu. tepecik hastanesinde ama orda bulunmuyor özeli var. özeline gidiyosun o yönlendiriyor ve herşeyı net söyluyor. herkez çok memnun. inş yardımcı olur cnm

:)))))) bu cumle benım aklıma gelene kadar höyttt derim çıkarım herhalde odadan. valla guzel dedin:)
valla bende öle höyttleyenlerdenim işte kahretmesin dayanamam hiç öle stratejilerimde yok..
ayyy İzmir dedin içim bi tuhaf oldu yne..ben İzmirden trabzona gelin geldim 8 ay önce..
inşallah bi araştırıyım bakiimm bu ay şu soğan muhabbeti de bitsin ondan sonra devlete gderim bi..
ahh kıyamam izmirden trabzona ne zorlanmışsındır..
özlemcim sen biraz daha asabilerdensin sanırım. Ben lafımı sakin sakin söylerim ama lafımı söylerim inan o sakinlik var ya insanları daha çok sinir ediyor.
bende öle kuş gibi olsam soksam lafı çıksam yokk dellenecem illaki
ama ben gelebılırım mayıs ayında esım ın kursu var 3 hafta bak gelırsem bır tavuklu bulgurlu pılavını yerım

valla bebeğim gel buyur gel,, ben yapamam ama bulgur pilavı annem yapar ben yerim sağolsun... ama taa izmire gelmişsin konyalardan bizede misafire balık ikram etmek yakışır....

bende izmirime dayanam canım evlenınce kütahyadaydık Rabbim 5 ay ayrı kalmamıza izin verdi izmirimle sonra eşimin işi dolayısıyla izmire geldim ve çok mutluyum şükürler olsun..... dualarım kabul oldu.

ayy belliki duaları kabul olanlardansın..bana da dua edermisin İzmirime kavuşayım..imkansız denecek kadar zor biliyorum ama olsun umudumu kaybetmicemm..

şekerim kargo yapıp sana gönderse vallaha daha çabuk yersin tavukla plavı yoksa sen gidene kadar ekşiyecek hahahahahahahahaah:)

şekerim kargo yapıp sana gönderse vallaha daha çabuk yersin tavukla plavı yoksa sen gidene kadar ekşiyecek hahahahahahahahaah:)

acıktıımımmmmm. lata sen yazpmıştın dimi bu pilavı. hımm bende yaparım tavuklu bulgur pilavı, biber salçalı olacak ama birde reyhan atıcan içine ohhh. hemde express kargo yapsın:)

analdım tatlım soyle guzel bı yerde bogaz keyıfı olan bır yemek yerız ratık bakalım tatlım nasıp gelırsek senı bulabılırsem neden olamsın kı de kesın degıl kurs ısı ıste

offfffffffffff yine hayallerim yıkıldı ( Sanırım anneliği hiç yaşayamacağım ben Allah ımm ((

:))aman ask olsun yenıden yaparım onun ıcın sızler yeterkı gelın bende buralarda tekım herkeze kapım acık walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…