Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

offfffffffffff yine hayallerim yıkıldı :(( Sanırım anneliği hiç yaşayamacağım ben Allah ımm :(((

allah yazmamıs etsın boyle bırsey nasıl dusunursun umudunu ne olursa olsun yıtırme arkadasımm unutma herkez senın gıbı hayallerı var umutları var bazen gerceklesmıyo ama umudunun yıtırdıgın anlamına gelmez umutsuzluk yok da ne oldu kı sımdı boyle yazmıssın...

selam kızlar ben yine geldim yemeğimi koydum geldim:)))
herhalde menü veriliyor bende veriyim
patlıcan kurusu vardı pirinçli onu yaptım birde mercimek çorbası
birde salata yapcam
kızlar ben rahatça yazdınmda topikte yeniyim hamile varsa canı çeker
artık canınız isterse yaparız napalımm

heyy noldu, kırmızılarımı gordun??? eger oleyse olsun bunun martı var nisanı var. mart ugurlu gelsin inşallah. asmıyoruz suratları lutfen. hayırlı zamanda inşallah dioruzz

ya tatlım artık iyice umudumu kaybetmeye başladım :(( 9 aydır heray hayal kırıklığı.üsütne bide prolaktin yüksekliği ilaç içiyorum ama en ufak üzüntü stresten tavan yapıyo...İnşallah mart ayı uğurlu gelir herkese ..

Merhaba ben de İzmirli olup başka şehirde yaşayanlardanım...İzmir den sonra Düzce çok zor..Ben Trabzonu da gördüm..İnanın Düzce ve Trabzon kıyas dahi edilmez...Bana göre daha şanslısınız...İzmir e dönme hayalimiz var...

Neyse gelelim konumuza..Benim ikiz bebeklerim var ama biraz deli olduğum için 3. ve son çocuğumu dünyaya getirmeyi planlıyorum..Tabi bir mucize ile hamile kalabilirsem..Clear blue dijital ovulasyon testi ve preseed aldım..Bu gün adetimin 10. günü ve şu an yumurtlama yok..Pek emin olamıyorum yumurtlama günlerimden..Şimdilik bu kadar..Aklıma geldikçe paylaşırım :)

allah yazmamıs etsın boyle bırsey nasıl dusunursun umudunu ne olursa olsun yıtırme arkadasımm unutma herkez senın gıbı hayallerı var umutları var bazen gerceklesmıyo ama umudunun yıtırdıgın anlamına gelmez umutsuzluk yok da ne oldu kı sımdı boyle yazmıssın...

Bu ay çok ümitliydim prolaktin için ilaç verdi doktor.Ama yine olmadı..Doğru söylüyorsun şte isyan etmemk lazım ama Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahhhhhhh

ya tatlım artık iyice umudumu kaybetmeye başladım :(( 9 aydır heray hayal kırıklığı.üsütne bide prolaktin yüksekliği ilaç içiyorum ama en ufak üzüntü stresten tavan yapıyo...İnşallah mart ayı uğurlu gelir herkese ..

canım bende 14 aydır bekliorum ama yokç. mart başı doktora gidicem ne var ne yok gorces. ama karamsarlık yok. seni aydınlatacak bir dolu iletilerimiz var bugun sabah saatleri itibari ile okursan goreceksin:))) mart ayında dolucak inş göbişler. üzülme emii

birde salata yapcam

patlıcan kurusu bayılırımmm. canım şimdilik yok hamiş beklios. bir derdamız var çift çizgiyi goren, o da bugun kan testini yaptırıp netleşecekti ama gelmedi henüz. diğerlerimiz beklioruz sabırsızlıkla

canım bende 14 aydır bekliorum ama yokç. mart başı doktora gidicem ne var ne yok gorces. ama karamsarlık yok. seni aydınlatacak bir dolu iletilerimiz var bugun sabah saatleri itibari ile okursan goreceksin:))) mart ayında dolucak inş göbişler. üzülme emii

okurum canım teşekkür ederim.İnşallah Allah ım dualarımızı kabul eder :)))bende de sadece prolaktin yüksek başka bir şey görünmüyo.Mayıs ta tekrar gidicem 1 sene doluyo korunmayı bırakalı.Bakalım :))

birde salata yapcam

henüz yok ama belkimde allah söyletiyodur seni canım inşallah hepimiz öyleyizdir hehe:
eee neyapalım kargoyla yollarsın artık dimi ama heheheh:)
şaka bi yana afiyet olsun..
sen geldin kaçmış gibi olmasın ama benim artık kaçmam lazım..
kızlar yarın görüşürüz dikkat edin kendinize...

henüz yok ama belkimde allah söyletiyodur seni canım inşallah hepimiz öyleyizdir hehe:

canım gorusemedık bugun pek senle:(( dikkat et kendine yarın gorusuruz.

kızlar ben kacıyorum en basta sogan suyumu ıcıp masayı hazılayıp salata falan yapacagım yarın gorusuruz hepnız allaha emanet olun optum sızlerııı...:3:

patlıcan kurusu bayılırımmm. canım şimdilik yok hamiş beklios. bir derdamız var çift çizgiyi goren, o da bugun kan testini yaptırıp netleşecekti ama gelmedi henüz. diğerlerimiz beklioruz sabırsızlıkla

bu işin bir sırrı varmıki yaa yapıyoruz yapıyoruz fıssss:19::52::52:
bakalım bu ay ne olcak:49:inşallah hamiş kalırız
gerçi geçen aylarda hep bir sorun çıktı ya misafir gelir ya tatil olur memlekete gideriz
ya kavga ederiz bu sefer dersimi iyi çalıştım bakalım batta imtihaı verecekmiyim:52:
artık durumu oyunlaştırıyorum ben napıyım
bu sene şimdilik stres yok ama bata daha var:9: yaklaştıkça ne olcak bakalım:53::53:

kızlar selam tekrardan nabersiniz:)))))

internetten bazı sağlık sitelerinden araştırdım kahverengi lekelenmeleri,bir sürü şey yazmışlar... ben de mart ayında bebişim gelsinnn ve onu bir güzel koklayayım diye dua edenlerdenim sizin gibiii.:)))

benim sorunum şu, yumurtlama dönemi bitti kahverengi lekelenmelerim oluyor.Ayrıca aynı adet döneminde yaşadığımız gibi bel ağrım var. bazen kalçalarıma iğne batıyor sanki...çok ani hareket edersem...beklenen adet tarihim 5 mart...kızlar sizce hamile kalmış olabilir miyim? hafif pembemsi akıntım oldu çok az...ama hamile olsam bu kahverengi akıntı devam etmezki dimi????

NOLUUUR EN TECRÜBELİ BU KONU HAKKINDA YORUM YAPABİLECEK ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUMMMM

canım yerleşme kanaması olabilir.buda döllenmeden 10 gün sonra falan oluyormuş.her kadında olmuyor bazılarında 1 gün bazılarında 10 gün sürüyormuş.ama daha çok erken.bide bel ağrıların çokmu şiddetli.allah korusun da ben kahverengi leke ve şiddetli bel ağrısı denince dış gebelik günlerimi hatırlıyorum.ama sakın moralini bozma.benim kanamam adet günüme çok yakın gelmişti.hatta belki seninki psikolojiktir.sürekli bişey bekliyoruz ya beyinde o yönde komut gönderiyor. benimde bu aya adetten 3 gün önce bir gün süren kahverengi lekelenmem oldu,kesildi.kan tahlili yaptırdıktan sonra adet oldum.yani bazen psikolojik olarak bünyeyi etkileyebiliyoruz.içini ferah tut.ve bekle :)

bu işin bir sırrı varmıki yaa yapıyoruz yapıyoruz fıssss:19::52::52:
bakalım bu ay ne olcak:49:inşallah hamiş kalırız
gerçi geçen aylarda hep bir sorun çıktı ya misafir gelir ya tatil olur memlekete gideriz
ya kavga ederiz bu sefer dersimi iyi çalıştım bakalım batta imtihaı verecekmiyim:52:
artık durumu oyunlaştırıyorum ben napıyım
bu sene şimdilik stres yok ama bata daha var:9: yaklaştıkça ne olcak bakalım:53::53:

demekki zamanı var daha canım. walli ben yumurtlma gunumde eşim nöbette olmasın başka bişi istemiom. misafirlik tatil vız gelir yane:)) ama nöbet işi bozar :)

inşallah canım hamileyizdir
ben artık burdayım inşallah yarın görüşürüz :4::7:

Back
X