- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.321
Hanımlar ben de martta adet olamayayım da bir an önce bebeğimi kucağıma alayım diye sıkıntıdan tırnaklarımı yiyip duruyorum strese girdim iyice...acaba stresten nasıl kurtulabilirim bazı arkadaşlar kafaya takınca olmuyor demişler....doğru mu gerçekten..Allah hepinize salih ve saliha anne babasına saygılı mümin evlatlar nasib eylesin.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız..Kişi sözünden belli olur derler...Bana da bir iki kelime yazın kızlar...Ne olur size çok dua ederim.. 4-9 şubat arası adet gördüm. Ovulasyon testi aldım. en elverişli günleri ve diğer günleri bile ihmal etmeden çalıştık afedersiniz...Ama dualarla yaşayarak hepiniz gibi...Ama idrar testi yaptım 5 6 tane.. Hiçbiri pozitif sonuç vermedi..Kalçalarıma sancı giriyor ara sıra..Bir de çok uykum geliyor. Belki de tembelliktendir...Göğüslerime gelince hiçbir hassasiyet yok kenarlarının belirginleşmesini görmek istediğim için öyle geliyor...Psikolojim tamamen bozuldu...Ama her gün dualar, namazlar...İnanın herkese kendimden çok dua ediyorum..Kimin olursa olsun bir bebek çocuk görsem deli oluyorum...Allah herkese nasib etsin hayırlısından...Gebelik testinin üstüste negatif vermesi doğrudur dimi hanımlar? Ama bir arkadaş adetin geçmeden anlaşılmaz demişti...Neyse yorumlarınızı bekliyorum...Bende martta anne olmak istiyorum 1000 tane yasin -i şerif okuyacağım dedim eğer anne olursam...Herkesi öpüyorum...Allaha emanet olun..
iyiyiz kuzum :) günaydın:)
hemen özet geçeyim sana, canommm kocişine azcık kızmış, özlemin adet sancıları başlamış, pembemasal hala beklemede, ben de yine sokaklarda sürtmeye karar verdim bugün bu sefer görümcemle:) sabah havadislerimiz bunlar, sen nasılsın?:)
gunaydın cnmmm hosgeldinn
merhaba tatlım hoşgeldin aramıza... mart ayında beklediğin adet günü nedir? Testler erken yapıldığında sonuç vermeyebilir, ona takılma fazla, adetin gecikmesini bekle sonra tekrarla.. Umudunu da yitirme, olumsuz düşündükçe süreci uzatırsın doğru söylemişler.. Dışarı çık eve kapanma, hamilelik konularından uzaklaşabileceğin arkadaşlarını ya da akrabalarını ara onlarla buluş, konuş rahatlamaya çalış. İnşallah güzel haberler de alırsın.. ama canını sıkıarak kendini yıpratarak hamile kalınmaz sağlığını yitirirsin sadece..Hanımlar ben de martta adet olamayayım da bir an önce bebeğimi kucağıma alayım diye sıkıntıdan tırnaklarımı yiyip duruyorum strese girdim iyice...acaba stresten nasıl kurtulabilirim bazı arkadaşlar kafaya takınca olmuyor demişler....doğru mu gerçekten..Allah hepinize salih ve saliha anne babasına saygılı mümin evlatlar nasib eylesin.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız..Kişi sözünden belli olur derler...Bana da bir iki kelime yazın kızlar...Ne olur size çok dua ederim.. 4-9 şubat arası adet gördüm. Ovulasyon testi aldım. en elverişli günleri ve diğer günleri bile ihmal etmeden çalıştık afedersiniz...Ama dualarla yaşayarak hepiniz gibi...Ama idrar testi yaptım 5 6 tane.. Hiçbiri pozitif sonuç vermedi..Kalçalarıma sancı giriyor ara sıra..Bir de çok uykum geliyor. Belki de tembelliktendir...Göğüslerime gelince hiçbir hassasiyet yok kenarlarının belirginleşmesini görmek istediğim için öyle geliyor...Psikolojim tamamen bozuldu...Ama her gün dualar, namazlar...İnanın herkese kendimden çok dua ediyorum..Kimin olursa olsun bir bebek çocuk görsem deli oluyorum...Allah herkese nasib etsin hayırlısından...Gebelik testinin üstüste negatif vermesi doğrudur dimi hanımlar? Ama bir arkadaş adetin geçmeden anlaşılmaz demişti...Neyse yorumlarınızı bekliyorum...Bende martta anne olmak istiyorum 1000 tane yasin -i şerif okuyacağım dedim eğer anne olursam...Herkesi öpüyorum...Allaha emanet olun..
herzaman ki yanlış anlaşılmalar canım , birkaç gün sonra düzelecek ama insanın canını sıkıyor işte birkere(
yok kız ben öyle şeyler yaparmıyım hiç
haklısın bende normaldir diyorum hiç ses etmedim akşam geçtim diğer odaya rahat bıraktım eşimide,
yanımda olsam olay büyüyecek
olsun canım anlamasanda bir değişiklik olmuş olur,
gez toz bebiş istiyoruz ama oluncada gezemiyoruz dicez keyfini çıkar şimdiden
oooo neçok haber birikmiş meyersem:
canom umarım enkısa zamanda halledersiniz canım..
özlemcim olsun biz zaten en çok marttan umutluyduk değilmi..
pembe masan bana hamileymiş gibi geliyo nedense..
banucum gez en güzelini sen yapıyosun canım hem kafamızı uzak tutarız böylelikle ay kasığım ağrıdı ay sancıdı gibi şeylerden..
ben iyiyim ama içimde garip 1 his var akşam çok yakın 1 arkadaşımın bebişi oldu ona gittim hastneye ama kızlar görmneiz lazımdı okadar küçüktü ve çok ağlıyodu gözüm korktu resmen ama içimdede birşeyler kıpır kıpır etti..
Hanımlar ben de martta adet olamayayım da bir an önce bebeğimi kucağıma alayım diye sıkıntıdan tırnaklarımı yiyip duruyorum strese girdim iyice...acaba stresten nasıl kurtulabilirim bazı arkadaşlar kafaya takınca olmuyor demişler....doğru mu gerçekten..Allah hepinize salih ve saliha anne babasına saygılı mümin evlatlar nasib eylesin.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız..Kişi sözünden belli olur derler...Bana da bir iki kelime yazın kızlar...Ne olur size çok dua ederim.. 4-9 şubat arası adet gördüm. Ovulasyon testi aldım. en elverişli günleri ve diğer günleri bile ihmal etmeden çalıştık afedersiniz...Ama dualarla yaşayarak hepiniz gibi...Ama idrar testi yaptım 5 6 tane.. Hiçbiri pozitif sonuç vermedi..Kalçalarıma sancı giriyor ara sıra..Bir de çok uykum geliyor. Belki de tembelliktendir...Göğüslerime gelince hiçbir hassasiyet yok kenarlarının belirginleşmesini görmek istediğim için öyle geliyor...Psikolojim tamamen bozuldu...Ama her gün dualar, namazlar...İnanın herkese kendimden çok dua ediyorum..Kimin olursa olsun bir bebek çocuk görsem deli oluyorum...Allah herkese nasib etsin hayırlısından...Gebelik testinin üstüste negatif vermesi doğrudur dimi hanımlar? Ama bir arkadaş adetin geçmeden anlaşılmaz demişti...Neyse yorumlarınızı bekliyorum...Bende martta anne olmak istiyorum 1000 tane yasin -i şerif okuyacağım dedim eğer anne olursam...Herkesi öpüyorum...Allaha emanet olun..
evli mutlu ve artık mümkünse çocuklu olmak istiyorummmm.... gel bebegim artık seni nasıl bekliyorum bir bilsen hiç koklamadıgın o güzel kokuna hasretim hersey eksik sen olmayıınca bu evin içinde tek duamsın tek dileğimsin tek istegimsin umudumsun adagımsın kısacası herseyim ol.
merhaba tatlım hoşgeldin aramıza... mart ayında beklediğin adet günü nedir? Testler erken yapıldığında sonuç vermeyebilir, ona takılma fazla, adetin gecikmesini bekle sonra tekrarla.. Umudunu da yitirme, olumsuz düşündükçe süreci uzatırsın doğru söylemişler.. Dışarı çık eve kapanma, hamilelik konularından uzaklaşabileceğin arkadaşlarını ya da akrabalarını ara onlarla buluş, konuş rahatlamaya çalış. İnşallah güzel haberler de alırsın.. ama canını sıkıarak kendini yıpratarak hamile kalınmaz sağlığını yitirirsin sadece..
İyi yapmışsın hayatım, bazen işler gerginleştiğinde kavgaya devam etmek yerine herkesin kendi haline kalması daha iyi.. sakinleşince daha objektif bakabiliyor duruma insan..
biz de dün eşimin yeğeninin aynı zamanda vaftiz kızının, 2. oğluşunun doğum haberini aldık.. akşamüstü biz dışardayken mesaj attı ablası.. insan bir tuhaf oluyor, onun adına çok mutlu oldum aynı anda da hem kendim için he hepimiz için dua ettim, tez zamanda bize de nasip etsin allah diye..
evli mutlu ve artık mümkünse çocuklu olmak istiyorummmm.... gel bebegim artık seni nasıl bekliyorum bir bilsen hiç koklamadıgın o güzel kokuna hasretim hersey eksik sen olmayıınca bu evin içinde tek duamsın tek dileğimsin tek istegimsin umudumsun adagımsın kısacası herseyim ol.
kızlarrr daha sabah saatleri ama simdiden 2 tane asık suratlı umutsuzluk abidesi sayılabilecek yazılarınız var. Lutfen negatiflik yok. Pozitif olun, bugun olmassa yarın yarın olmassa diger gun tutacak inşallah. Allah ın izniyle ÇATIR ÇATIR doguracagız. Please don't worry bacılar. Meleklerimizi huzurlupozitif bir annenin göbişine çağrıyoruz
canım öncelikle sitres yok bebiş var bunu sakın unutma..
sonra dualarını allahım kabul etsin ve hepimize hayırlı 1 evlat nasip etsin..
bak sende bizimle burda olmaya devam et herşey çok daha güzel geçecek göreceksin..
idrar testlerine gelince evet genelde adetin geçtikten sonra sonuç veriyolar oyüzden en güvenirliği kan testi şahsen ben artık asla idrar testi yapmam adetimmi geçti direk kan testini yaparım..
inşallah canım okadar çok istiyorumki allah hepimize nasip etsin bu duyguyu.herzaman diyorum allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın düşmanımı bile çok zor ..
amin canım ınsallah, ınsallah bızde bole guzel haberler verırız sedıklerımıze
Hanımlar yazan herkese teşekkür ederim..Rabbim herkesin gönlüne göre versin...Arkadaşların dediği gibi bu elektirkle kendimi de kocamı da çarpacam sonunda...:)))) Zaten uyku da bastırdı şimdiii....Off.. MArt ayını beklemek ten başka çarem yok...
Bi tane türk filmi vardı hanımlar hani gülşen bubikoğlu tarık akan adile naşit falan...şemsiyenin peşine düşüyolardı fotoğraafçıydı tariık akan şemsiyede keramet var deyip altına geçen bi kadın vardıı ya elinde başkasının çocuğu DARISI BAŞIMAAA DARISI BAŞIMAAA diyodu hahahahah:))))) kendimi aynı o kadına benzettim şuan...GÜlmekten öldüm...
Neyse darısı tün isteyenlerin başına
:)
Kızlar bakın bunu buldum, orda sorular var cevaplıyorsunuz ve 3 ayda 6 ayda veya daha uzun zamanda hamiş kalma oranlarını hesaplıyor..
hamile kalabilirliinizi (gebelik oluturma potansiyelinizi) hesaplayn - gebelik.net
ben ilk 3 ay içinde %24 e oyunuyormuşum:) 6 ayda ise %43 müş hamile kalma şansım..
Kızlar bakın bunu buldum, orda sorular var cevaplıyorsunuz ve 3 ayda 6 ayda veya daha uzun zamanda hamiş kalma oranlarını hesaplıyor..
hamile kalabilirliinizi (gebelik oluturma potansiyelinizi) hesaplayn - gebelik.net
ben ilk 3 ay içinde %24 e oyunuyormuşum:) 6 ayda ise %43 müş hamile kalma şansım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?