Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım öncelikle sitres yok bebiş var bunu sakın unutma..
sonra dualarını allahım kabul etsin ve hepimize hayırlı 1 evlat nasip etsin..
bak sende bizimle burda olmaya devam et herşey çok daha güzel geçecek göreceksin..
idrar testlerine gelince evet genelde adetin geçtikten sonra sonuç veriyolar oyüzden en güvenirliği kan testi şahsen ben artık asla idrar testi yapmam adetimmi geçti direk kan testini yaparım..

ne güzel özet geçmişsin kız öyle

evli mutlu ve artık mümkünse çocuklu olmak istiyorummmm.... gel bebegim artık seni nasıl bekliyorum bir bilsen hiç koklamadıgın o güzel kokuna hasretim hersey eksik sen olmayıınca bu evin içinde tek duamsın tek dileğimsin tek istegimsin umudumsun adagımsın kısacası herseyim ol.

merhaba tatlım hoşgeldin aramıza... mart ayında beklediğin adet günü nedir? Testler erken yapıldığında sonuç vermeyebilir, ona takılma fazla, adetin gecikmesini bekle sonra tekrarla.. Umudunu da yitirme, olumsuz düşündükçe süreci uzatırsın doğru söylemişler.. Dışarı çık eve kapanma, hamilelik konularından uzaklaşabileceğin arkadaşlarını ya da akrabalarını ara onlarla buluş, konuş rahatlamaya çalış. İnşallah güzel haberler de alırsın.. ama canını sıkıarak kendini yıpratarak hamile kalınmaz sağlığını yitirirsin sadece..

İyi yapmışsın hayatım, bazen işler gerginleştiğinde kavgaya devam etmek yerine herkesin kendi haline kalması daha iyi.. sakinleşince daha objektif bakabiliyor duruma insan..

biz de dün eşimin yeğeninin aynı zamanda vaftiz kızının, 2. oğluşunun doğum haberini aldık.. akşamüstü biz dışardayken mesaj attı ablası.. insan bir tuhaf oluyor, onun adına çok mutlu oldum aynı anda da hem kendim için he hepimiz için dua ettim, tez zamanda bize de nasip etsin allah diye..

Son düzenleme:

canım benim. bu kendine yasattıgın stress hic ii degil ama. lutfen bu kada negatif olma. bu elektrikle esini de carparsın valla:) herhangi bir probleminiz yok anladıgım kadarı ile. bu da guzel bir sey. tırnaklarını rahat bırak, goguslerını de yoklama acıomu belirginleştimi die. bence bir muddet dinleme kendini cok. herseyı gebelige yorma olabilirmiyim yada bu seferde olmadı die. kafanı rahat bırak ki biraz vucudun dengeelsin ayol kendini:) sıkma canını lutfen. Allah hayırlı zamanda versin insallah. Sende bizim gibi Martı beklersin. Subat olmadıysa mArt olur canım allah ın izniyle.

canım insallah duaların kabul olur hayırlı zamanda sana bır bebıs gelır. ama asık suratı kullanma lutfen. guluyoruz kızlarrr

amin canım ınsallah, ınsallah bızde bole guzel haberler verırız sedıklerımıze

inşallah canım okadar çok istiyorumki allah hepimize nasip etsin bu duyguyu.herzaman diyorum allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın düşmanımı bile çok zor ..

O asık surat niye orada? valla tulins e söylerim sopasını kaptımı koşar peşinden, pozitif ol pozitif ol diye..:) Tekrar söylüyorum kızlar, depresyona girerek, ağlayıp sızlayarak falan hamile kalma şansımızı arttırmıyoruz.. hepimiz için doğru bir zaman var, sabırla o zamanı bekleyeceğiz hepimiz, ama yılmadan, pes etmeden ümitsizliğe kapılmadan, kapiş?:)))

kızlarrr daha sabah saatleri ama simdiden 2 tane asık suratlı umutsuzluk abidesi sayılabilecek yazılarınız var. Lutfen negatiflik yok. Pozitif olun, bugun olmassa yarın yarın olmassa diger gun tutacak inşallah. Allah ın izniyle ÇATIR ÇATIR doguracagız. Please don't worry bacılar. Meleklerimizi huzurlu pozitif bir annenin göbişine çağrıyoruz

ahahahahaha:))) kesinlikle katılıyorum bacım harfi harfinee:)

inşallah canım okadar çok istiyorumki allah hepimize nasip etsin bu duyguyu.herzaman diyorum allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın düşmanımı bile çok zor ..

amin inşallah ama bu topicte sloganımız pozitif düşün pozitifi gör :) asık surat yoooookkk :)

aeroplain sen de canım sakin ol Allah hayırlı zamanda herkezin kucağını doldursun inşallah
stres hamilleliğin en büyük düşmanı

ben henüz adetlenmedim ama adet dönemi yaklastıkca morelim bozluyo hüsrana ugramaktan sıkıldım adetime 5 gün kaldı ama agrılarım yumurtalamam günümden itibaren devm ediyo bende bu gidişle umudum mart olcak gibime geliyo hayırlısı artık o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü sevdiğim adamdan bi parca tasımak istiyorum artık

amin canım ınsallah, ınsallah bızde bole guzel haberler verırız sedıklerımıze

Hanımlar yazan herkese teşekkür ederim..Rabbim herkesin gönlüne göre versin...Arkadaşların dediği gibi bu elektirkle kendimi de kocamı da çarpacam sonunda...:)))) Zaten uyku da bastırdı şimdiii....Off.. MArt ayını beklemek ten başka çarem yok...
Bi tane türk filmi vardı hanımlar hani gülşen bubikoğlu tarık akan adile naşit falan...şemsiyenin peşine düşüyolardı fotoğraafçıydı tariık akan şemsiyede keramet var deyip altına geçen bi kadın vardıı ya elinde başkasının çocuğu DARISI BAŞIMAAA DARISI BAŞIMAAA diyodu hahahahah:))))) kendimi aynı o kadına benzettim şuan...GÜlmekten öldüm...
Neyse darısı tün isteyenlerin başına

:)

hah şöyle gülmeye başla bakalım:))) inşallah hayatım allah hepimize beklediğimiz bebişleri göndersin..

benim de 3 ay için % 29 çıktı yaş faktörü çok etkiliyo malesef

ama Allah bilir . geçen görümcem anlattı bir komşusu hapla korunuyomuş 40 yaşında ve bebek hiç düşünmüyo zaten kocaman çocukları varmış bir kaç gün ilaç içmeyi unutmuş ve hamile kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…