- Konu Sahibi pembemasal
- #2.201
hadi bakalım güzel şeyler olacak bu ay..
Merak etme..
Tabiki öyle olacaz heppimizin isteği aynı..
aynı kandan gelmeyen insanların duası kabul olurmuş allah hepinizin gönlündekini versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım güzel şeyler olacak bu ay..
Merak etme..
Tabiki öyle olacaz heppimizin isteği aynı..
dimi ama ben üstüme vazife olmayan şeylere karışmam da milletteki bu merak neyse anlamadım gitti yaparız yapmayız kime ne :))) ben bu ayda umutsuzum günün kaçırdım gibi hissediyorum
evet görmemişim sanırım cok tesekkür ederim inşallah hayırlı bir şekilde olur cok istiyorum anne olmayı ve sanırım test yapmak için destek toplamak istiyorum.negatif olur diye korkuyorum galiba....hayatım sana cevap yazdım ama arada kaynadı görmedin sanırım, adetin üzerinden geçmiş, önce git eczaneye bir idrar testi al dene evde, negatif çıkarsa da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırırsan kesin sonucu alırsın, boşuna bekleyip acaba mı diye düşüneceğine git yap öğren:) hayırlı haberlerin olsun inşallah..
gün yaklaşıyorya ondan galiba burada olmasa ne yapardım ya umut oluyorsunuz
aynı kandan gelmeyen insanların duası kabul olurmuş allah hepinizin gönlündekini versin canım
ilk sırada sen varsın senden güzel haberler alıcaz inşallah almasakta dünyanın sonu değil ya koskoca nisan var önümüzde bende gebelik olsun olmasın sizden ayrılmayacağım her zaman yazacağım birbirimize ışık olacağız kızçeler ....:):):)
evet görmemişim sanırım cok tesekkür ederim inşallah hayırlı bir şekilde olur cok istiyorum anne olmayı ve sanırım test yapmak için destek toplamak istiyorum.negatif olur diye korkuyorum galiba....
bekarken ne zaman evleneceksin ? Evlenirsin ne zaman çocuk ? 1.çocuk olur ikinciyi sorarlar eskiden bu kadardı şimdi moda oldu üçüncüyü soruyolar gerçekten insanlar neden bu kadar meraklı ve düşüncesiz![]()
bekarken ne zaman evleneceksin ? evlenirsin ne zaman çocuk ? 1.çocuk olur ikinciyi sorarlar eskiden bu kadardı şimdi moda oldu üçüncüyü soruyolar gerçekten insanlar neden bu kadar meraklı ve düşüncesiz![]()
aminnnnnnnnnn:
Böyle güzel bi duaya başka nedenirki...
Hepimizin gönlünden geçen gerçek olur inşallah..
elimde sopayla gezecem poponuza poponuza......... Birileri umutsuzluktanmı bahsetti benmi yanlış duydum , yok yok herhalde yanlış duydum , benim arkadaşlarım umutlarını yitirmezlerZaten,,,
![]()
işte budur canım pozitif düşünüyoruz sonucuda pozitif görüyoruz..
Yeni sıloganımız bu heheh:
Bu arada ben çorluda oturuyorum canım ama bende gelmek zorunda kala bilirim..
Ama yine busitede sanıyorum doktor tavsiyeleriyle ilgili bi bölüm var canım oradanda araştıra bilirsin..
evet görmemişim sanırım cok tesekkür ederim inşallah hayırlı bir şekilde olur cok istiyorum anne olmayı ve sanırım test yapmak için destek toplamak istiyorum.negatif olur diye korkuyorum galiba....
bizim bu ayki sloganımız pozitif düşün pozitif olsun.... sende iyi düşün test sonucu pozitif gelsin...sıkma tatlım canını hersey olacağına varır varsın negatif olsun...sağlığımız yerinde olsun her ay deneriz... canımıza sağlık
amin insallah canlar. ınsallah bebıskolarımızın cınsıyet tahmınerımızı yapcagımız gunlerı gorurusss:))
canım bak testi yapmalısın inan bana ikilemde kalmaktan iyidir..
En azından negatif bile olsa ona göre önlemini alırsın sende..
Ama inşallah sonuç pozitiftir..
Hadi şimdi testi yap ve güzel haberi bizimle paylaş olurmu..
canım senin ne kadar oldu denemelerin. bugüne kadar bi teknik denedin mi.
bizim bu ayki sloganımız pozitif düşün pozitif olsun.... sende iyi düşün test sonucu pozitif gelsin...sıkma tatlım canını hersey olacağına varır varsın negatif olsun...sağlığımız yerinde olsun her ay deneriz... canımıza sağlık