- Konu Sahibi pembemasal
- #2.161
süpermiş ya çok tuttum bu lafı bende eşimin üzerine atıyorum daha zamanı var bekliyelim diyor diye o zn bişey diyemiyor kimse
aynen öyle tatlım devam eşim istemiyo de ozaman ağzlarını açamazlar hehehe:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpermiş ya çok tuttum bu lafı bende eşimin üzerine atıyorum daha zamanı var bekliyelim diyor diye o zn bişey diyemiyor kimse
aynen öyle tatlım devam eşim istemiyo de ozaman ağzlarını açamazlar hehehe:
ben istemiyorum yada olmuyor tutmuyor desem tamam sıkıştırır dururlar zaten![]()
ben istemiyorum yada olmuyor tutmuyor desem tamam sıkıştırır dururlar zaten![]()
tatlım geçende banada bi tanıdık sordu bende ona şakayla karışık dedimki..
önce nezaman evlenencen diye sordunuz evlendim şimdi çocuk nezaman diyosunuz 1. Olur budefa 2. Nezaman dersiniz dedim sizin isteklerjinizinde bi sonu olmalı dedim..
Allah nezaman verirse ozaman olur dedim sustu ve kaldı heheheheh:
kızlar, annem arayınca onunla skypta konuştuk koptum burdan:) ben gidip bi iki işimi halledeyim sonra da eşimle dışarda buluşcaz bu akşam, değişiklik yapalım dedik:) akşama uğramaya çalışırım, uğrayamazsam da yarına görüşürüz artık.. Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman..![]()
arkadaşlar bende aranıza yemi katıldım....bende 6 aydır deniyorm. Ama olamadı malesef( bakalım mart ayı bence son ay...
8 martta doktora gideceğiz....denedik olmuyor. 6 ay da doldu.. Bakalım hayırlısı ..ne olacak hayırlısı
umarım bende martta hamile kalanlardan olurum.....
kızlar, annem arayınca onunla skypta konuştuk koptum burdan:) ben gidip bi iki işimi halledeyim sonra da eşimle dışarda buluşcaz bu akşam, değişiklik yapalım dedik:) akşama uğramaya çalışırım, uğrayamazsam da yarına görüşürüz artık.. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman..![]()
arkadaşlar bende aranıza yemi katıldım....bende 6 aydır deniyorm. ama olamadı malesef( bakalım mart ayı bence son ay...
8 martta doktora gideceğiz....denedik olmuyor. 6 ay da doldu.. bakalım hayırlısı ..ne olacak hayırlısı
umarım bende martta hamile kalanlardan olurum.....
evet seninkide cok iyi ve net yani. istemiyor yani adam orlamı:)
bazen sen yap diyende oluyor amaBende nasıl yapılıyor biliyorsunuz diyorum iyi akşamlar banu iyi eylenceler
bazen sen yap diyende oluyor amabende nasıl yapılıyor biliyorsunuz diyorum iyi akşamlar banu iyi eylenceler
merhaba hoşgeldin. daha cok yeni 6 aycık. o yuzden bu asık surat ifadelerini kullanma lutfen. insallah sende yakın zamanda guzel haberler vereceksin bize. umutsuzluk yok
teşekkür ederim..olumlu yaklaşımların için... :) bu konuyu konuşacağım kimse yok malesef..internetten okuduğum bilgiler beni hep olumsuzluğa itti...o yüzden byle oldumm....
Hayırlı hepimiz için....:)))
doktora gitmek o açıdan kabusa dönüyor ama ne kadar erken olursa o kadar iyi benim gittiğim doktorlar 1 yıla kadar müdahale yapılmaz dediler biz 2. ayda paniklemeye hazırızfolik asit için folik plus çok iyiydi bir dönem kullandımda grip olmuştum onu bile ayakta atlattım şimdi içmiyorum ara verdim folik plusda d vitamini ve kalsiyumda var 7 8 tl bişey 90 tane oluyor içinde
pekı bu 90 tane oluyo ya bunu kac ayda bır tekrarlayacgız bayagı gıder bı kutu kullanmak yerterlı olacak mı??
tatlım geçende banada bi tanıdık sordu bende ona şakayla karışık dedimki..
önce nezaman evlenencen diye sordunuz evlendim şimdi çocuk nezaman diyosunuz 1. Olur budefa 2. Nezaman dersiniz dedim sizin isteklerjinizinde bi sonu olmalı dedim..
Allah nezaman verirse ozaman olur dedim sustu ve kaldı heheheheh:
pekı bu 90 tane oluyo ya bunu kac ayda bır tekrarlayacgız bayagı gıder bı kutu kullanmak yerterlı olacak mı??