Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

doktora gittim. 3 - 4 ay önce. pokiokistik over var. dedi. ilaç falan vermedi. bebek yapmak istiyorsanız devam edin dedi. bizde devam ettik ancak; adetim çok düzensiz her ay 10 -15 gün arası gecikmeli adet görüyorum. doktoru aradım. sanırım stressden olyur. ancak bu dönemde yumurtlam olmaz dedi. yapacak birşey yok. beklemeye ve denemeye devam dedi..

şuanda adet olacağım sanırım..inanılmaz karın ağrısı çekiyorum. 8 martta kadar sabıredeceğim sanırım.doktora gidene kdar. başka ne yapabilrim ki?

iyi eğlenceler banucum , öpüyorum allaha emanet...

tatlım hoşgeldin aramıza , baştan pazarlık yapalım bu topikte umutsuzluk , gözyaşı yok ...hersey gönlüne göre olsun....martta hepimiz gebişiz inşallah...

bence doktorunu deyiştir ve bütün sorduğun sorulara cevap ala bileceğin bi doktor tercih et canım..

ıns tatlım ne guzel soylemıssın ıns dedıgın gıbı olur gecen hafta basladım 2 ay kullanalım bebkten sonra da bır ay daha kullanacagız ozman bunu da kafamın bır yerıne yerlestırmek lazım:)

arkadaşlar hepinize teşekkürler....olumlu yaklaşımlar için...tamam bende bundan sonra olumlu olacağım. çünkü martta hepimiz gebişiz...:)))

peki bana istanbul anadolu yakasında tavsye edeceğiniz doktor - hastane var mııdır acaba?

dimi ama ben üstüme vazife olmayan şeylere karışmam da milletteki bu merak neyse anlamadım gitti yaparız yapmayız kime ne :))) ben bu ayda umutsuzum günün kaçırdım gibi hissediyorum

elimde sopayla gezecem poponuza poponuza......... Birileri umutsuzluktanmı bahsetti benmi yanlış duydum , yok yok herhalde yanlış duydum , benim arkadaşlarım umutlarını yitirmezler Zaten,,,

dimi ama ben üstüme vazife olmayan şeylere karışmam da milletteki bu merak neyse anlamadım gitti yaparız yapmayız kime ne :))) ben bu ayda umutsuzum günün kaçırdım gibi hissediyorum

hıc bellı olmaz sacmala kaptırma kendını bırseye olacagı varsa oldu bıle :)yıne umutsuz dusunme olsada nısan ayında da hep beraber oluruz yıne:))

ıns tatlım ne guzel soylemıssın ıns dedıgın gıbı olur gecen hafta basladım 2 ay kullanalım bebkten sonra da bır ay daha kullanacagız ozman bunu da kafamın bır yerıne yerlestırmek lazım:)

her çiçekten bir bilgi :)) herkes bilgili burada bildiğimiz herşeyi paylaşırız canım

HOSGELDIN TATLIM:) ıns martta hepmızı oyle olcagız ama yıne de en kotu durumlarda yıne bız buarad bırbızrımıze destegız bunu da unutma tekaradannn hos geldın:)

işte budur canım pozitif düşünüyoruz sonucuda pozitif görüyoruz..
Yeni sıloganımız bu heheh:
Bu arada ben çorluda oturuyorum canım ama bende gelmek zorunda kala bilirim..
Ama yine busitede sanıyorum doktor tavsiyeleriyle ilgili bi bölüm var canım oradanda araştıra bilirsin..

nersan hoşgeldin yaş faktörü öenmli ama genelde 1 yıl olmadan doktorlar müdaha le etmiyor ama tedbir amaçlı gidip görünmekte fayda var canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…