- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.181
olumsuz düşünme lütfen olumlu düşünki olumlu olsun..
Ama doktora mutlaka gitmelisin hamilelik düşünen herkeste gitmeli bunu hep söylerim ben..
Ayrıca istediğin herşeyi bize sora bilir ve paylaşa bilirsin..
:)))))))) alsınlar cevaplarını bakalım.
hemen cevap veriyorum canım..
Hamile kalıpta bebişimiz 3 aylık olana kadar ..
iyi eğlenceler banucum , öpüyorum allaha emanet...kızlar, annem arayınca onunla skypta konuştuk koptum burdan:) ben gidip bi iki işimi halledeyim sonra da eşimle dışarda buluşcaz bu akşam, değişiklik yapalım dedik:) akşama uğramaya çalışırım, uğrayamazsam da yarına görüşürüz artık.. Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman..
arkadaşlar bende aranıza yemi katıldım....bende 6 aydır deniyorm. Ama olamadı malesef( bakalım mart ayı bence son ay...
8 martta doktora gideceğiz....denedik olmuyor. 6 ay da doldu.. Bakalım hayırlısı ..ne olacak hayırlısı
umarım bende martta hamile kalanlardan olurum.....
doktora gittim. 3 - 4 ay önce. Pokiokistik over var. Dedi. Ilaç falan vermedi. Bebek yapmak istiyorsanız devam edin dedi. Bizde devam ettik ancak; adetim çok düzensiz her ay 10 -15 gün arası gecikmeli adet görüyorum. Doktoru aradım. Sanırım stressden olyur. Ancak bu dönemde yumurtlam olmaz dedi. Yapacak birşey yok. Beklemeye ve denemeye devam dedi..
şuanda adet olacağım sanırım..inanılmaz karın ağrısı çekiyorum. 8 martta kadar sabıredeceğim sanırım.doktora gidene kdar. Başka ne yapabilrim ki?
ayyyy budahada iyimiş..
:))bılgınız ıcın tskler yanı sureklı kullanacaksın ben sımıdıne basladım bayagı surecek bu ıs ozman:)
3 ay gider zaten önerilen miktar 3 ay kullanmak hamile kalmadan 2 ay kaldıktan sonrada 1 ay olmak üzere yeterli demişti doktor ben 6 7 aydır kullanıyorum folbiol aldım en son folik plus bulamadım inşallah hamile kalırsında bu tek kutu yeter canım
dimi ama ben üstüme vazife olmayan şeylere karışmam da milletteki bu merak neyse anlamadım gitti yaparız yapmayız kime ne :))) ben bu ayda umutsuzum günün kaçırdım gibi hissediyorum
dimi ama ben üstüme vazife olmayan şeylere karışmam da milletteki bu merak neyse anlamadım gitti yaparız yapmayız kime ne :))) ben bu ayda umutsuzum günün kaçırdım gibi hissediyorum
canım folikasitin hiç bi zararı yok kullana bilirsin..
Merak etme..
Ve dediğim gibi bebiş olupta 3 ay olana kadar devam..
ıns tatlım ne guzel soylemıssın ıns dedıgın gıbı olur gecen hafta basladım 2 ay kullanalım bebkten sonra da bır ay daha kullanacagız ozman bunu da kafamın bır yerıne yerlestırmek lazım:)
arkadaşlar hepinize teşekkürler....olumlu yaklaşımlar için...tamam bende bundan sonra olumlu olacağım. çünkü martta hepimiz gebişiz...:)))
peki bana istanbul anadolu yakasında tavsye edeceğiniz doktor - hastane var mııdır acaba?
arkadaşlar hepinize teşekkürler....olumlu yaklaşımlar için...tamam bende bundan sonra olumlu olacağım. çünkü martta hepimiz gebişiz...:)))
peki bana istanbul anadolu yakasında tavsye edeceğiniz doktor - hastane var mııdır acaba?
hıc bellı olmaz sacmala kaptırma kendını bırseye olacagı varsa oldu bıle :)yıne umutsuz dusunme olsada nısan ayında da hep beraber oluruz yıne:))
elimde sopayla gezecem poponuza poponuza......... Birileri umutsuzluktanmı bahsetti benmi yanlış duydum , yok yok herhalde yanlış duydum , benim arkadaşlarım umutlarını yitirmezlerZaten,,,
arkadaşlar bende aranıza yemi katıldım....bende 6 aydır deniyorm. ama olamadı malesef( bakalım mart ayı bence son ay...
8 martta doktora gideceğiz....denedik olmuyor. 6 ay da doldu.. bakalım hayırlısı ..ne olacak hayırlısı
umarım bende martta hamile kalanlardan olurum.....
Gün yaklaşıyorya ondan galiba burada olmasa ne yapardım ya umut oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?