• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Oldum Ben...

Allah analı babalı büyütsün yavrunu :nazar:
Duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki gözyaşları içinde okudum.
Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :Saruboceq:

gözünüz aydın.
sağlıklı, güzel, mutlu bir yaşam sürer inşallah.
duygularını çok güzel ifade etmişsin.
okuyunca insanın bebek yapası geliyor:)
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları.

cani benim allah anali babali büyütsün.dünyan1i en güzel düygüsunu tatmis oldun.o bambaska bir sevgi.hiç bir sevgiye benzemiyor.allah uzun ömür versin

Canım duygularını ne güzel dile getirmişsin...allah kızınla ailenle birlikte mutlu sağlıklı huzurlu bir yaşam versin size...okurken tutamadım kendimi...
Darısı benim ve tüm hamilelerin basına insallah

gozunuz aydın..
Allah analı babalı buyutsun..
omru uzun saglıklı hayırlı bır evlat olsun :Saruboceq:

hayırlı olsun analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah o kadar güzel anlatmışsınki kendimi tutamadım ağladım rabbim o günleri görmeyi bizlerede nasip etsin inşallah hepimizin bebeklerini korusun

duygularini ancak bukadar anlatabilirdi bir insan
öncelikle bebegin icin sonrada yazin icin
tebrik ediyorum seni
allah annali babali büyütsün

allahım şu anda gözlerimdeki yaşı durduramıorum ne kadar farklı birşey ne kadar ne güzel anlatmışsın içinden geçenleri... hoşgeldin dila bebek allah sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü yaşam nasip etsin hepinize..

İnan ağlayark okudum Çok güzel yazmışsın. Sancılarım başladı bende doğum hikayelerini okuyayım dedim. Artık kendimi daha iyi hissediyorum. Teşekkürler.

duygu yüklü bi yazı olmuş walla tüylerim diken diken oldu
tebrik ederim allah anneli babalı büyütsünnn

wowwwwwwwwwwwwwwwww duygularini yasadiklarini negüzel ifade etmi8ssin bayildim........
gözün aydin
allahim saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah..........

Elfida...
gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün..
inanın yeni gördüm ve okurken
tüylerim diken diken oldu...
muhteşem bir duygu değil mi...??
minik kızınıza Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin...
darısı doğumu bekleyen bütün anneler inşallah...
tekrar tebrik ediyorum sizi...
sevgiler...

rabbim saglik li yasamlar huzurlu günler nasip etsin sizelre

çok güzel ifade etmişsin kendini çok duygulandım bende 9 ay önce anne oldum oğlum yağızım dünyaya geldi çok güzel bir duygu anne olmak allah isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın. allah kızını sana ve eşine bagışlasın ömür boyu mutluluklar.

Ay iş yerimdeyim hünhür hüngür ağlattın beni. Hayırlı olsun bebeğin. Analı babalı büyüsün inşallah
sevgiler

Ne kadar gÜzel dıle getırmŞsın duygularını.aĞlattın benı .allah analı babalı bÜyÜtsÜn ınŞallah.allah bızlere de nasıp etsın ınŞallah

Back