Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden böyle yapıyor ki, çok mu tepki veriyorsunuz?Yanlış birşey yaptığında yanına yaklaştığımda korkusundan elleriyle kendini savunmaya geçiyor ben onu öyle gördüğümde ölmek istiyorum.
Yanlış birşey yaptığında yanına yaklaştığımda korkusundan elleriyle kendini savunmaya geçiyor ben onu öyle gördüğümde ölmek istiyorum.
oy kiyamam ya vurmuslugunuz varmiYanlış birşey yaptığında yanına yaklaştığımda korkusundan elleriyle kendini savunmaya geçiyor ben onu öyle gördüğümde ölmek istiyorum.
Kendisini sorgulayan anne iyidir bence. Asıl sorgulamayan anneden korkacaksin.
Ben varım hemde her gunAnneliğinizi hiç sorguladınız mı? İyi bir anne değilim dediğiniz zamanlar oldu mu hiç? Ben kendimi çok yetersiz hissediyorum Hayal ettiğim anne profilinden uzak olduğumu düşünüyorum.
Evet kızıma vurmuşluğum var utana utana yerin dibine gire gire söylüyorum bunu, kızım çok hiperaktif aşırı derecede, hergün o yattıktan sonra oturup ben anne olmayı hakketmiyorum o kadar evlat hasretiyle yanan annelere haksızlık bu diye diye kendimi yeyip bitiriyorum. Psikolojik bir tedavi gördüm sadece kızım için ama bana yan etkileri olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
ah canim ya bende bi kac kere vurdum cok uzuluyorum aklima geldikce kolumu isirdigi zaman o aciyla cok uzuluyorum bende ya benimkide cok yaramaz ama suan hic ama.hic elimi kaldirmiyorum sizde yapmayin lutfenEvet kızıma vurmuşluğum var utana utana yerin dibine gire gire söylüyorum bunu, kızım çok hiperaktif aşırı derecede, hergün o yattıktan sonra oturup ben anne olmayı hakketmiyorum o kadar evlat hasretiyle yanan annelere haksızlık bu diye diye kendimi yeyip bitiriyorum. Psikolojik bir tedavi gördüm sadece kızım için ama bana yan etkileri olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Size yan etkileri var diye tedaviyi bırakıp kızına zarar vermek mi çözüm? Hangisi daha kötü acaba? O çocuğun korkulu gözleri, yüreğinde açtığınız yara. Vurmayacaksınız. ne olursan olsun tedaviniz olacaksınız.Evet kızıma vurmuşluğum var utana utana yerin dibine gire gire söylüyorum bunu, kızım çok hiperaktif aşırı derecede, hergün o yattıktan sonra oturup ben anne olmayı hakketmiyorum o kadar evlat hasretiyle yanan annelere haksızlık bu diye diye kendimi yeyip bitiriyorum. Psikolojik bir tedavi gördüm sadece kızım için ama bana yan etkileri olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
neden bu kadar acimamizca yorum yapiyosunuz bende cok pismanlik duyuyorum meselaMazareti yok vurmayacaksınız. Zamanında bize de vurdular,hiç affetmedim ,annedir yapar eder vs de demedim. O da sizi affetmeyecek.