siz hayata hep böyle olumsuzmu bakarsınız henüz hiç bir tedavide gormemissiniz hemen kabullenmissiniz ilk önce tedavi olun tüp bebek yaptırın şansınızı deneyin kendinizi bırakmayınYaşı 38-40 aralığında olup bu zamana kadar hiç hamile kalamamış ve bebek sahibi olamayan kadınlar var mı aramızda? Ben anne olamayacağım maalesef doktorlar çok zor dedi. Eşim bazı sebeplerden tedaviye sıcak bakmıyor zaten tedavi sonuç verir mi onuda bilmiyorum. Kabullenmeye çalışıyorum. Bu duyguyla baş etmeye çalışıyorum ama kalbim bir cenderenin içinde sıkışıyor gibi. Böyle benim durumumda olanlar bu duyguyla nasıl başettiniz? Belki hamile kalırım diye bir kaç bebek kıyafeti bile alıp koymuştum kenara. Şimdi onlar önümde bakıp duruyorum. Ramazan günü ne orucumdan bişey anlıyorum ne iftarımdan. Elimin kolumun dermanı kalmadı sanki. Geçer mi bu üzüntü. Eski halime dönebilir miyim ki
Hiç bu saatten sonra demeyin. Belki klasik olacak ama dogan her yeni gün, kalan hayatımızın ilk günü. Kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin. Kim olursa olsun bize verilen tek bir yaşam hakkını hoyratça tüketme hakkına sahip değil. Herkes bu tek şansını dilediği gibi yaşamalı ve mutlu olmalı.Yazan herkese teşekkür ederim. Üç doktora gittik üçü de tüp bebek dedi. Eşim tüp bebek tedavisi kesinlikle istemiyor. Ve tekrardan onunla tedavi konusunu konuşmak istemiyorum artık. Ruhen yoruldum. Bundan sonrası için ne yaparım bilmiyorum. Bu pandemi süreci sürekli evde olmak bu arada hastane işleriyle uğraşmakta yordu beni. Hafif düzeyde antidepresan başladım. Biraz kafamı toparlayıp hayatıma nasıl devam etmek istediğime karar vereceğim mutlaka ama artık bu saatten sonra tek başıma yalnız bir hayat kurmaya hazırmıyım onu düşünmem gerekiyor. Ne hayallerle yola çıktım bir yılda hayatım ne hale geldi
Yaşı 38-40 aralığında olup bu zamana kadar hiç hamile kalamamış ve bebek sahibi olamayan kadınlar var mı aramızda? Ben anne olamayacağım maalesef doktorlar çok zor dedi. Eşim bazı sebeplerden tedaviye sıcak bakmıyor zaten tedavi sonuç verir mi onuda bilmiyorum. Kabullenmeye çalışıyorum. Bu duyguyla baş etmeye çalışıyorum ama kalbim bir cenderenin içinde sıkışıyor gibi. Böyle benim durumumda olanlar bu duyguyla nasıl başettiniz? Belki hamile kalırım diye bir kaç bebek kıyafeti bile alıp koymuştum kenara. Şimdi onlar önümde bakıp duruyorum. Ramazan günü ne orucumdan bişey anlıyorum ne iftarımdan. Elimin kolumun dermanı kalmadı sanki. Geçer mi bu üzüntü. Eski halime dönebilir miyim ki
Regl degil ama ona benzer bir akinti vardi. Usuttugumu, ilaclardan regl olmadigimi falan sandim. Hii bir de eklemeyi unutmusum is icin bir seyahate cikacaktim Primolut-N kullandim regl gormemek icin. Onu kullananlarda regl sikintisi yasaniyormus diye acikcasi ben de oyle sandim. Sanirim ben hamile kalmisim o ilacta bebegin tutunmasini saglamis oyle de bir etkisi var diye okumustum.O süreçte regli olmaya devam mı ediyordunuz?
Adamın zaten çocukları varBazen düşünüyorum da.. Evlenmek de anne olmak da toplumun baskısı gibi geliyor. Olmayınca eksiklik kusur gibi algılanıyor ama değil. Öncelikle bunu kendi içinizde kalbullenmeniz gerekiyor eşinizle birlikte bunun eksiklik hata kusur vs olmadığını. Birlikte destek almanızı tavsiye ederim. Şunu da belirteyim evlatlık edinme veya koruyucu aile olmayı bir araştırın değerlendirin derim. Sumru yavrucuktu galiba o ünlü oyuncunun adı. Youtubeda koruyucu anneliğini çok güzel ifade etmiş. "Ben Yağmur u doğurmadığımı unuttum" sözünü unutmuyorum. Kalpten doğanlar da en az biyolojik doğanlar kadar özel olabiliyor.
Konunuza çok benzer bir konum vardı yaklaşım 3 yıl önce açtığım. Şimdi 6 aylık bebeğim var 40 yaşımı doldurmama 1 aydan az bir zaman kaldı. Lütfen konumu okuyun.. Umarım sizin de kalbinizden geçen gerçek olsunYaşı 38-40 aralığında olup bu zamana kadar hiç hamile kalamamış ve bebek sahibi olamayan kadınlar var mı aramızda? Ben anne olamayacağım maalesef doktorlar çok zor dedi. Eşim bazı sebeplerden tedaviye sıcak bakmıyor zaten tedavi sonuç verir mi onuda bilmiyorum. Kabullenmeye çalışıyorum. Bu duyguyla baş etmeye çalışıyorum ama kalbim bir cenderenin içinde sıkışıyor gibi. Böyle benim durumumda olanlar bu duyguyla nasıl başettiniz? Belki hamile kalırım diye bir kaç bebek kıyafeti bile alıp koymuştum kenara. Şimdi onlar önümde bakıp duruyorum. Ramazan günü ne orucumdan bişey anlıyorum ne iftarımdan. Elimin kolumun dermanı kalmadı sanki. Geçer mi bu üzüntü. Eski halime dönebilir miyim ki
Bir ara instagramdaki anneleri çok fazla takip ettim. Herkes hamile herkes anne. Cicili bicili kıyafetler odalar, albenili oyuncaklar. Çocuklarına doğar doğmaz kitap okuyup etkinlik yaptıran anneler. Belki sayıları çok az ama etkiledi beni. Çocuk sahibi olmanın sadece bunlardan ibaret olmadığını biliyorum. Özellikle bu devirde çok çok zor olduğunu biliyorum ama yine de eşimi çok sevsem de ona karşı içten içe öfke doluyorum
Merhaba, esiniz bencil sonuçta o istemese de siz anne olmak istiyorsunuz.Bana da cok dr. direk tüp bebek dedi, yumurta tembelliği, azlığı vs.fsh 29 du.Tüp bebek tedavisinde tek yumurta göründüğü için, tedavi iptal edildi.Ama o ay ben doğal yolla gebe kaldım, tüp bebek tedavisi için 3 ay önceden folik asit, omega 3 ve prowomen kullandım. Ayrıca sebze, bol meyve ve çiğ kuruyemiş tukettim. Belki işe yarar diye yazdım. Allah gönlünüze göre versin.Yumurta rezervimde sıkıntı var. Doğal yolla hamile kalabilirim belki ama mucize olur bu
Hanımefendi eşi tedaviye bile sıcak bakmıyor. İçten içe çocuk istemiyor. Evet edinmek ister mi sizce.neden evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz? dünyanın +1 nüfus yerine, ebeveyni olmayan çocuklara sevgi ve ilgi verildiğinde daha güzel olacağını düşünürüm.. ve çocuk yapmak için tedaviye harcayacağınız para ve zamanı bir çocuk evlat edindiğinizde ona harcarsanız siz de o çocuk da çok daha fazla mutlu olur..
Yaşı 38-40 aralığında olup bu zamana kadar hiç hamile kalamamış ve bebek sahibi olamayan kadınlar var mı aramızda? Ben anne olamayacağım maalesef doktorlar çok zor dedi. Eşim bazı sebeplerden tedaviye sıcak bakmıyor zaten tedavi sonuç verir mi onuda bilmiyorum. Kabullenmeye çalışıyorum. Bu duyguyla baş etmeye çalışıyorum ama kalbim bir cenderenin içinde sıkışıyor gibi. Böyle benim durumumda olanlar bu duyguyla nasıl başettiniz? Belki hamile kalırım diye bir kaç bebek kıyafeti bile alıp koymuştum kenara. Şimdi onlar önümde bakıp duruyorum. Ramazan günü ne orucumdan bişey anlıyorum ne iftarımdan. Elimin kolumun dermanı kalmadı sanki. Geçer mi bu üzüntü. Eski halime dönebilir miyim ki
Yumurta rezervimde sıkıntı var. Doğal yolla hamile kalabilirim belki ama mucize olur bu