Lütfen umudunuz kaybetmeyin. Ben kendimi anlatayim. Öncelikle belirteyim öncesinde çocuğum vardı ama, cocuk yasaklanmıştı. Saglık problemi olunca biz de istemedik 13 sene. Tabi bu surecte benim rahim defalarca op. Gecirdi, rahim duvarlari inceldi, korunuyorduk, hastalandim vs. Derken sartlar imkansiz hale gelmisti. Bir de esimin erkek kardesinin hic cocugu olmuyor, benim esimin de zor oluyordu zaten.
Tam 13 sene sonra hamile kalmisim ve benim hic haberim yoktu. 2 ay kasiklarim fena agriyor diye sicak su torbalari koydum, agir ilaclar kullandim baktim gececegi yok doktora gittim ve 8 haftalik hamilesin dedi ama hic belirtide yoktu.
Ben orda şoka girdim doktor bana evli misin? Dedi evet dedim. Öyle bir tepki verdin ki yasak aşk falan sandim dedi. Yani imkansizdi.
Surec yine bitmedi tabi. Doktorlar esliginde hamilelik ve dogum gerceklesti riskliydi.
Sonuc, yavrum simdi 11 aylik yani olacagi varsa bir sekilde oluyor. Rabbim size de bu duyguyu tattirsin, isteyen butun annelere evlat nasip etsin insallah.