Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz??

Denedim canım denedim onları ve daha nice nice kürler denedim Hamile kalmaktan ziyade bende devamında sıkıntı olduğu için artık kür falan da yapmıyorum çok uzunca bir süredir.. Çünkü her gebeliğim de bir hayal kırıklığıyla sonlandığı için artık içimden bişey yapmak da gelmiyor açıkçası.. En son 2018 kasımında ve geçtiğimiz 1 ağustosta kimyasal düşük yaşadım

Genetik tarama yapıldı mı?
Bu şekilde bir arkadaşımın genetik taramayla sağlıklı embriyo yerleştirildi şimdi ikizleri var.

Aramayı bırak iletişimi tamamen kestiler.
Rabbim herkesin kalbini biliyor.
İnşallah kalplerine yumuşaklık verir Rabbim.
Ama bı evlatları olsun çok çok çok istiyorum.
İnşallah inşallah Rabbim sizlerin güzel haberi bile bizleri sevindirsin tez vakitte.

Genetik tarama yapıldı mı?
Bu şekilde bir arkadaşımın genetik taramayla sağlıklı embriyo yerleştirildi şimdi ikizleri var.
Genetik tarama şu şekilde yapıldı canım eşime ve bana yapıldı ve kürtajla alınan 4 tane de bebeğime yapıldı farklı zamanlarda.. Bir problem çıkmadı. Bu arada ben sadece 1 kez tedavi ile ikiz gebelik yaşadım. Diğer gebeliklerim hep doğal oldu. 2 kez de transfere ulaşmayan tedavim oldu.. Birisinde yumurtalarım alınacağı gün çatladığı için toplanamadı, birisinde de de işte en son tedavim o da 2018 nisanda oldu.. Sadece 4 gün iğne olabildim (normalde kısa protokolde insanlar en az 10-12 gün büyütme iğnesi oluyor) vücudum çok tepki verdi tedaviye, yumurtalarım aşırı hızlı büyüdüler ve o 6. gün toplamaya girdim.. 3 olgun yumurtamdan 3 embriyo oluştu Bu tedavide bahsettiğin genetik tarama yaptıracaktım fakat 3. güne kadar sadece tek embriyom geldi diğerleri yaşamadı, 3.ünün de hücre sayısı genetik taramaya müsait değil dediler bu şekilde yerleştirelim dediler kabul etmedim tedaviyi kendim iptal ettirdim. Embriyologun yorumuna göre de yumurtalarım tedaviye çok fazla tepki verip çok hızlı büyüdüğü için sağlıklı olmadılar.Doktorumun yorumuna göre de bazı bünyeler tedavilere iyi yanıt vermezmiş benimki de onlardan biri.. Bu arada tüm tedavilerimi ankaranın en iyi bilinen prof.larında hastanelerinde oldum. Ve ne zaman tedavi yoluna girsem hormonlarım sapıttı.. Ne zaman kendi halime kalsam hormonlarım düzeldi ve kendiliğimden hamile kaldım.. Yani tuhaf bir kısır döngünün içine girdim. O yüzden eşimle de birlikte aldığımız bir kararla artık tedavi olmak istemiyoruz.. Olursa Allah'tan hayırlısını diliyorum.. Olmazsa da kaderime şükretmekten başka çarem yok..

Sizinki gerçekten artık kaderde varsa yaşamaya kalmış.
Hayırlısıyla olur inşallah.

Canım bide bu kadar ard arda düşük yaşamak rahmi yoran birşey. Bir süre ilişkide korunun bence rahmin dinlensin daha sonra tekrar denersin

Canım bide bu kadar ard arda düşük yaşamak rahmi yoran birşey. Bir süre ilişkide korunun bence rahmin dinlensin daha sonra tekrar denersin
Aslında çok da ard arda değil canım aslında mesela son iki kimyasalın arasında 9 ay kadar zaman var.. Zaten doktorlar kimyasal düşükleri düşükten bile saymıyorlar korunma önermiyorlar ama ben yine de 3 ay gibi bir süre korumuyorum. son ikisi hariç diğerleri hep kürtaj oldu ve aralarında yaklaşık 9-10 ay rahat var bu olayların ve önerilen zaman boyunca da mutlaka korundum.. Bir de aralarda histeroskopi yapıldı rahmin durumu takip altında kaldı.. Uzun bir zamana yayılan bir süreç olduğu için sanki çok sık olmuş gibi gözükmüş ama aralarında yeterli süre hep var aslında..

Senin yine eşin var. Çocuk düşündüğün.. Ben 38 yaşındayım bekar olduğum gibi hiç doğru düzgün biriyle de karşılaşmadım ufukta öyle biri de yok.

Böyle konuları okuduğum zaman o kadar derinden üzülüyorum ki... bir de kızıyorum. Neye kızıyorum böylesine çocuk hasreti çeken kadınlarımız varken 1 yaşında çocuğum var 2,, yaşında çocuğum var Tekrar hamileyim kürtaj olsam mı çocuğu aldırsam mı gibi konuları açılınca istemsizce kızıyorum belki kızmaya hakkım yok!!! Ama gerçekten Kızıyorum. Böylesine çocuk hasreti çeken kadınlar var diye

Kızmayın siz yine de herkesin kendince nedenleri olabilir.. Ama çok teşekkürler üzüntümü paylaşan güzel kalbiniz için

Kızmayın siz yine de herkesin kendince nedenleri olabilir.. Ama çok teşekkürler üzüntümü paylaşan güzel kalbiniz için
Bilmiyorum ama kendi içlerinde yaşasaşar buna kızıyorum bi tanesi bi konu açmış ben özgürüm karnımdaki nolcak geldekızmaa

Hala istemenin sebebi olacak olmasındandır...
Umarım bir bebeğiniz olur. Kabullenerek en doğrusunu yapmışsınız sadece akışa bırakın kabullenin. Çünkü diğeri size zarar verir.
Iyi haberlerinizi alırız inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…