Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz??

Ne güzel eşinize bravo.
Eşimde sorun var sanıyorduk meğerse ilk test başkasının testi karışmış ve o test sonucu faciaydı. Sonra eşimde sorun olmadığı ortaya çıkınca. Eşim ben seni çocuk doğurmak için almadım ömür gecircez dedi. Ay bende çok duygulanmistim.
Ay böyle adamlara Rabbim tez vakitte evlat nasip eylesin.
İnşallah Rabbim öyle mucize versin ki hemen bize hayırlı ver. İnşallah inşallah

Seren serengil in yöntemi olan mitokondri naklini araştırdınız mı? Bence araştırın çok olumlu sonuçlara ulasilabiliyormus.. ayrıca sizin hamile kalamamak gibi bir sorununuz yok yani aslında size infertilite tanısı konulamaz.. siz vücudunuz kaynaklı bir problem yaşıyorsunuz. Tekrarlayan düşüklerin önce sebebi bulunmalı sonra tedavisi yapılmalı En son tüp bebek vs yöntemlere geçilmelidir. Bunu araştırıp bu düşüklerin kalp durmalarinin nedenini bulmalisiniz

Yaşın daha çok genç canım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur.. Umudunu kaybetme sakın, bir problem de yoksa elbette olacaktır

Hayatı biraz akışına bırakmakta laxım bazen
Ben artıj böyle düşünüyorum
Biraz akışa bırak
Zor biliyorum
Ama yapılacak başka birşey yok

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için Artık pek stres yaptığım da söylenemez açıkçası, 2 ay önce yine bir kimyasal düşük yaşadım.. Gebelik oluyor ama devam etmiyor, vardır herşeyde bir hayır..

İnşallah hayırlısıyla size de öyle bir güzel haberi vermem kısmet olur canım.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Burada o kadar güzel insanlar var ki gerçekten bazı mesajları gözlerim dolarak okuyorum Tanımadığım insanların bile dualarında olmak beni çok duygulandırıyor..Güzel kalbiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İnşallah tedavin hayırlısıyla güzel sonuçlanır canım Zamanla bazı şeyleri kulak ardı etmeyi de öğreniyor insan.. ben eminim insanlar kötü niyetli değiller sorarken, sadece ne kadar üzüleceğimizi bilemiyorlar o kadar.. Allah sana da isteyen herkese de hayırlı evlatlar versin inşallah

Çok teşekkür ederim herşeyin hayırlısı Allah'tan tabiki, hayırlısından başka dua bilmem ben, zaten insanoğlu tevekkülsüz yaşayamazdı heralde.. herşeyde bir hayır vardır

Ben bazı abartı şeylere alınılmasını anlıyorum ama bir arkadaşla da çocuğu oldu diye görüşmemek falan bana çok fazla yanlış geliyor.. Ben daha geçtiğimiz hafta eşimle birlikte izin alıp İstanbul'da yaşayan bebeği olan arkadaşıma Ankara'dan kalkıp gittim.. Öptüm kokladım miss gibi bebek kokusu duydum Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah Normalde ayda 1 aradığım arkadaşımı haftada 3 kere aradım hamileliği boyunca elimden geldiğince destek olmaya çalıştım.. Çok fazla hassasiyet de hem kendimize hem çevremize zarar bence arkadaşlarınız ne kadar yanlış yapmış

Canım malesef herşey araştırıldı yıllardır bu uğurda koşturuyoruz son 1 sene hariç.. Genetik bir problem de yok eşim ve bende, bende kan pıhtılaşması çıktı ama son gebeliklerimde kan sulandırıcı iğne de kullandığım halde yine aynı sonucu yaşadık. Bu durum malesef tıbben açıklanabilen bir durum değil, belki inanmazsın ama riskli gebelik uzmanları bile kalp atımı duymadan önce muayeneye bile kabul etmiyorlar.. Ben son (kimyasalları saymıyorum) gebeliğimde Ankara'nın en iyi Perinatolog (riskli gebelik uzmanı) ' undan randevu alabilmek için resmen yalvardım asistanına. Israrla diyor ki 10. haftadan önce muayene kabul etmiyoruz. İyi de hanımefendi ben zaten 10. haftaya gelebilsem size ne ihtiyacım olacak diyorum sorun zaten kalp atışı alamamamız diyorum.. Bana diyor ki kalp atışı olmadan hiçbir müdahale yapamıyoruz.. Yani anlayacağın tıp henüz bu nedenleri kesin tespit edemiyor, sadece tahminlerle hareket ediyor

Hayatı biraz akışına bırakmakta laxım bazen
Ben artıj böyle düşünüyorum
Biraz akışa bırak
Zor biliyorum
Ama yapılacak başka birşey yok
Valla bıraktım gitti bile canım :) Uzun zamandır bir çabam yok bu uğurda sadece vitaminimi kan sulandırıcımı kullanıyorum o kadar.. 2 ay önce yine bir kimyasal düşüğüm oldu.. inanır mısın artık fazla üzülmğyorum bile.. Bu konuyu açmamın üzerine 2. kimyasal gebeliğimi geçirdim.. Artık benim için sıradanlaşıyor galiba.. Belki de içimin soğumasını sağlıyor Allah bu şekilde bilemiyorum ama.. sanki öyle de oluyor gibi..

Hersey olucağına varır tatlım üzme kendini
Böyle şeyler yaşayıp pat diye hamile kalanlar var
Birşey vazgeçtiğinde olur bazen
Lütfen üzülme
Allah büyük !!!dualara sığın

Genelde böyle sorunlarda eşten kaynakli olabiliyor.hicbi sorunu olmasa bile esinize takviyeler yapin mesela.sagliksiz spermlerde sagliksiz gebelikler olabiliyor.bi arkadasimda boyle hep kendinde sorun aradi sagliksiz gebelikleri oldu ki yasida 24 tü.esine prox... diye bi takviye kullandigi ay hamile kaldi ve saglikla drvam.ediyo.

Soğan ve peşinden incir kürü denemişsinizdir muhtemelen ama denemediyseniz hatırlatma yapayım.
Çünkü 6-7 sene çocuğu olmayan kızkardeşim ve ben bu kürlerle gebe kaldık. Bizimki sebepsiz intfertilite idi. Yalnız bu kürü yaparken asla stres ve beklenti olmamalı. Sanki günlük öğün ya da alman gereken vitaminmiş gibi düşünmek gerekiyor. Çünkü bu iki kür inanılmaz şekilde rahmi ve hormonları etkiliyor.
Ayrıca incir küründe eşiniz de pişen incirden yemeli.

Rabbim size ve tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin.

Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşınız adına çok sevindim Eşimin de testleri iyi çıktı ama yine de çeşitli takviyeler kullandık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…