- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Flamingo00
-
Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Amin inşallah bizim gibi isteyen cümlesine nasip etsin Rabbim. benim problemim tüplerimin kapalı olması canım herkesin derdi kendine büyük umudunu hiç kaybetmeİnşAllah rabbim sanada nasip etsin
Senin problemin neydi acaba ?
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ne acıymıs meger..
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
Ne acıymıs meger..
23 yaşındayımYaş kaç merak ettım?
Amin inşAllah böyle mucizeleri okudukça moralim yerine geldi7. Yılıma gireceğim evliliğimde bir kaç ay sonra. 3 kez düşük yaşadım hastane koridorlarında ağladığım zamanları unutmadım. Hele tek başıma kaldığımda yaşadığım derin acılar. Evlatlarımı rüyamda bile gördüm. Tarifi yoktu bazı şeylerin. Herşeyi bırakıp kafamı biraz rahatlatınca oğluma hamile olduğumu öğrendim, Onuda kaybedeceğim korkusuyla neler geçirdim üzüntüden. Şükür şimdi 14 aylık oğlum var. Sonra nasılsa hemen olmuyor diye pek korunmadık ama oğlum daha yaşına girmeden yine hamile kaldım nasip ederse Rabbim kızım olacak. Demem o ki dua en büyük ilacınız. Gönülden dilerim ki nerede anne olmak isteyen varsa Allah’ım biran önce nasip etsin. Hep dua ediyorum bu şekilde. Lütfen umudunu yitirme.
Rabbim sonumuzu hayır etsin inşAllah yakın zamanda kavusuruz meleklerimizeeSizin için üzüldüm
Ben de tüp bebek içim başlayacağım tedaviye
Sorunumuz yok ama olmuyor
Biliyorum hiç bi teselli kâr etmiyor
İnsan üzülüyor
Allah hayırlısını , sağlıklısını versin
İnşAllah tedavinde pozitif sonucu görürsünYarın sabah ilk aşılamamı olucam. Çok iyi anlıyorum seni. Bıktım insanların 2 yıldır bebek sormasından. Benden sonra evlenen arkadaşlarımın bebekleri doğdu doğurmayanlar hamile. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amin yarabbimRabbim sonumuzu hayır etsin inşAllah yakın zamanda kavusuruz meleklerimizee
Amin inşAllah böyle mucizeleri okudukça moralim yerine geldi
Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın sizlere hayırlı evlat olsunlar inşAllah
Güzel dualarınız için sagolun
23 yaşındayım
Ah ah bu kocalar bide anlayabilseler halimizdenBende aynı durumdayım maalesef.. tüp bebek sürecine giremedik henüz eşim kendini salmış durumda olacaksa olur modundan çıkamadı Allah verir diyo. Tersini söylemiyorum ki biz çabalayalım tevekkülü yine yapalım böyle oturmayalım diyorum tez canlılığımdan kaynaklanıyormuş bilir kişi öyle dedi
Elbette ki anne olmak için doğurmak şart değilAnne olmak icin dogurmak sart mi? Anne hasreti ceken baska bi minige burinin kiymet bilmedigi bi mucizeye anne olsaniz bi hayati kurtarsaniz.... evet anne olmak dogurmak cok baska biliyorum istemek hakkiniz elbette ama olmuyorsa bu da bi vesile denilemez mi. Cevrem de cok var kac kez tup bebek deneyen hatta kibristan yumurta nakli yaptiran kendiainin degil ama en azindan kocamin cocugu deyip 45 50sinde cpcuk doguran bu arada herkese tup bebek bu bnm cocugum diye de yalan soyleyen... bu bana takinti benvillik gibi geliyor bazen. Tum.malini satip savip cocuk sahibi olmak icin cirpinanlari anlamiyorum. Benim evladim var cok sukur ama ileride kesinlikle bir de dogurmadigim.ama.evladim diyecehim bir cocugum olacak. Bu bir gorev gibi benim acimdan. Bi kiz cocugunun hayatina dokunmak onu okutmak gelin etmek lohusaliginda yaninda olmak istiyorum. Bunu hayal etmek bile mutlu ediyor beni hatta belki de kendi kizlarima yapacagimdan daha mutlu edecek. Insallah nasip olur o gun 3. Kizima kavustugum gun... bunu da bir dusunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?