• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Canım bende senin yaşadıklarını yaşadım çok iyi anlıyorum seni tam umudumu kaybederken tutundu meleğim bana 3 tüp bebek tedavisi unutma derdi veren dermansız da bırakmaz bolcadua et inşallah anne olursun duaların seninle
Rabbim evladınızi bağışlasın size.
Neredeyse buradaki herkes geçmiş bu zor süreçlerden
Ve siz ne güzel kavuşmuşsunuz mesleğimiz
Darısı bana inşAllah

Allah hayırlısını versin umutsuz olmayın lütfen.O en doğru zamanda gelecektir.ben herseyin bir Vakti,olmuyorsa bir hayır ve daha güzel şeyler olacağına inananlardanım.bizim de hala çocuğumuz yok.bir ara p kadar kötü oldum ki.tüm arkadaşlarım hamile.benden sonra evlenenler de.sormayan yok çocuk konusunu.doğru zamanda gelsin diyorum.demek ki biz de hayatımızda bir eksiklik var.daha hazır değil ortam onun için.çok çok kötü olduğumda da şunu düşünüyorum "bu dünya kalıcı değil,öleceğim zamana kadar sabredeyim sonrası güzel olsun.sınavımı doğru şekilde vereyim isyan etmeyeyim"

Allah hayırlısını versin umutsuz olmayın lütfen.O en doğru zamanda gelecektir.ben herseyin bir Vakti,olmuyorsa bir hayır ve daha güzel şeyler olacağına inananlardanım.bizim de hala çocuğumuz yok.bir ara p kadar kötü oldum ki.tüm arkadaşlarım hamile.benden sonra evlenenler de.sormayan yok çocuk konusunu.doğru zamanda gelsin diyorum.demek ki biz de hayatımızda bir eksiklik var.daha hazır değil ortam onun için.çok çok kötü olduğumda da şunu düşünüyorum "bu dünya kalıcı değil,öleceğim zamana kadar sabredeyim sonrası güzel olsun.sınavımı doğru şekilde vereyim isyan etmeyeyim"
Rabbim sabrımızı artırsın.
İnşAllah Allah'ın yakın zamanda gönderecek kuzularimizi bize
Bende o düsüncedeyim isyan etmiyorum etmemeye çalışıyorum
Bu imtihanı da hayırlısı ile gecersek çok şükür halimize

Dua etmeyi ve mucadeleyi birakmayin.tam 5 asilama sonrasi 2.tup bebek denemde hamile kaldim.oglum simdi 15 aylik hamdolsun.allah maddi manevi dayanma gucu versin.hayirla saglikla bebekle sonuclansin tedaviniZ.tum hislerinizi yakindan biliyorum hepsini yasadim
Hamilelerden kactim en yakin arkadaslarimin bebeklerini gormeye gitmedim.kiskanmak degil imrenirdim.icim burulurdu...ama geldi gecti.hersey geciyor hayatta.bu da gececek ins
İnşAllah inşAllah geçecek
Rabbim kuzunuzu size bağışlasın.
Bende aynı duygular içerisine giriyorum
Ve böyle zorlu süreçlerden geçip bebek sahibi olanları gördükce hem sabırsızlanıyor hemde fazlasıyla unutlaniyorum
Bir gün bende anne olacağım inşAllah

Rabbim sabrımızı artırsın.
İnşAllah Allah'ın yakın zamanda gönderecek kuzularimizi bize
Bende o düsüncedeyim isyan etmiyorum etmemeye çalışıyorum
Bu imtihanı da hayırlısı ile gecersek çok şükür halimize
İnşallah,dua etmeyi de bırakmayalım sadece.Allah gönlümüze göre versin

Canım bende tup bebek annesiyim.3.denemede oldu. Yasadıklarımı anlatmak bile beni cok yoruyor. 19 yasındayken basladım bu seruvene suanda 31 yasındayım 9-1 yasalarında İkı oglum oldu. Sabır ve dua ve caba diyorum, Allah emeklerinızın karsılıgını almayı nasip etsın
Amiiiin inşAllah. O tüp bebek başarısızlıkları da ne acıdır kim bilir bundan da çok korkuyorum
Rabbim evlatlarinizi size bağışlasın inşAllah

Ve bızım sorunumuz sperm uretımının olmaması, gec yapılmıs inmemiş testise baglı azosperm en agır nokta Yanı. İlk cocugumu dogurdugumda ilk defa evet dedim ya Allah var gercekten cunku ben hıc inanamadım gercekten bir bebegımın olacagına
Böyle bir kaç kişi var çevremde ve mucize resmen ya
Rabbimin en güzel mucizesi

Anne olmak icin dogurmak sart mi? Anne hasreti ceken baska bi minige burinin kiymet bilmedigi bi mucizeye anne olsaniz bi hayati kurtarsaniz.... evet anne olmak dogurmak cok baska biliyorum istemek hakkiniz elbette ama olmuyorsa bu da bi vesile denilemez mi. Cevrem de cok var kac kez tup bebek deneyen hatta kibristan yumurta nakli yaptiran kendiainin degil ama en azindan kocamin cocugu deyip 45 50sinde cpcuk doguran bu arada herkese tup bebek bu bnm cocugum diye de yalan soyleyen... bu bana takinti benvillik gibi geliyor bazen. Tum.malini satip savip cocuk sahibi olmak icin cirpinanlari anlamiyorum. Benim evladim var cok sukur ama ileride kesinlikle bir de dogurmadigim.ama.evladim diyecehim bir cocugum olacak. Bu bir gorev gibi benim acimdan. Bi kiz cocugunun hayatina dokunmak onu okutmak gelin etmek lohusaliginda yaninda olmak istiyorum. Bunu hayal etmek bile mutlu ediyor beni hatta belki de kendi kizlarima yapacagimdan daha mutlu edecek. Insallah nasip olur o gun 3. Kizima kavustugum gun... bunu da bir dusunun...
çocuk sahibi olduğunuz için böyle rahat konuşabiliyor olmayasınz?

Geçen biri ile tanıştım.. Kızı vardı kucağında, hastane koridorlarında bağırıyordu, iki dk susmadı, annesi de oturamadı.. :) meğer 8yıl beklemiş kızını.. Kucağımdan hiç indirmedim , bilerek alıştırdım dedi..
Geçiyor yani herşey.. Rabbim en güzellerinden versin inşallah hayırlı zamanda.. Öyle sınavlar var ki zaman geçince insan "aaa bundan dolayı bunu yaşamışım demek" diyor.. Sizde umarım bu yaşadıklarınızın hayrını görürsünüz..
Amiin inşAllah.
Rabbim kısmet ederse bende o kız kadar düşkün olabilirim sanırım :))
Kimselere vermiycem kimseye göstermeyecegim demeye şimdiden başladım çünkü :)))

Amin inşAllah böyle mucizeleri okudukça moralim yerine geldi
Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın sizlere hayırlı evlat olsunlar inşAllah
Güzel dualarınız için sagolun
Rabbim rahmeti sonsuzdur, canı gönülden inanıyorum ki kucağınız bebeklerinizle dolacak. Dualarımdasınız. Amin çok teşekkür ederim herkesin evladını bağışlasın Allah.

Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun. Toplum baskısı çok kötü biliyorum ben de 4 yıl sonra anne oldum önce istemedik sonra bir süre olmadı vs. Ama o kadar şükrediyorum ki meğer benim hiç bilmediğim pıhtılaşma bozukluğum varmış ve farketmeden hamile kalsam ya bebeği kaybedecektim ya da benim için hayati tehlike oluşturacaktı. Varmış bir hayır. Senin için de hayırlısı olsun
Amiin inşAllah.
Bende o sebepten ötürü iki kuzumu kaybettim
Sonradan öğrendik tabii
Rabbim inşAllah hayırlı zamanda gönderir meleklerimizi

Merhaba,
Seni çok çok iyi anlıyorum. Bana yaşadığım şehirde dr lar kesinlikle senin çocuğun olmaz dediler. Tüp bebek bile olmaz dediler. Yikilmistim. Ama güzel tedaviyle Rabbim nasip etti. Şimdi oğlum Üç yaşında. Içini ferah tut sakın kötüyü düşünme. Tüp bebek surecindesin. Ben ilk tüp bebek için druma gidince sakın olmayacağını düşünme en büyük etken moral dedi. O saniyeden itibaren ağlamayı üzülmeyi bıraktım. Allah tan çok iyi bir hastaneye denk geldim. Biliyorum zor ama lütfen üzülmeyi ve ağlamayı bırak. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
nerde tedavi oldunuz

Dualarım seninle kardeşim bende 5 yildir tüp bebekle uğraşıyorum negatif oldu 4 denemem simdi 5. Deneme için maddiyatimin duzelmesini bekliyorum insalah senin tedavin olumlu sonuç verir doktorun kim aceba birde nerede tedavi oluyorsun bili verirmisin
Allah razı olsun
Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah
Hem içinde olduğumuz durumun psikolojisi hem maddiyat çok zorluyor insanı
Ben Kayseri'de tedavi görüyorum Dr um Zeki yılmaz
Sen nerede tedavi görüyosun canm

Back